Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bijąc sie po brzuchu lub kąpiąc w gorącej wodzie można poronic?

Polecane posty

Gość gośćggghhhhh
Moja tesciowa gdy dowiedziala sie, ze jestem w ciazy dala mi dobra rade... Wykap sie we wrzatku, daj sloik z wrzatkiem na brzuch i polknij tabletke na artretyzm! Nie skorzystalam! Corka ma dzis prawie 6lat a do tesciowej mam raczej oschly stosunek. Ciekawe ile razy ona z tego sposobu skorzystala?!

Gość gość
Tak po tylu latach cie wyrzuty chwycily? Przecież ludzie nie są głupi. Ci co siedzą na tym forum wiedzą że napisałaś wcześniej o sobie. Idź do psychologa bo to głowa jest problemem

Gość gość
no koleżanka z tego co wiem tabletek nie brała tylko to co napisałam..ale ona bardzo wczesna ciąża jeśli już, góra dwa tygodnie jeśli liczyć od stosunku

Gość gość
Przecież ci ludzie piszą ze nie mogłaś poronic. Czego ty jeszcze chcesz

Gość gość
taa..jakby chodzilo o mnie to pol biedy bo ja choć jestem pełnoletnia a ona ma 17 lat . dlatego teraz bo ona dopiero teraz przyznała się ze robiła jakas kąpiel jeszcze po tym...i jak sobie to przypomnialam co było wtedy to sa już niewiem co jej mówić..bo niby jest ryzyko a z drugiej strony taką kropeczke poronic poprzez udrzenie czy kąpiel to przecież wydaje się niemożliwe..dlatego się pytam

Gość gość
Tak poronila. Jest potworem. No ale coz w wieku lat 14 czy nawet mniej to matka i tak byłaby średnia. Teraz możesz jej to powiedzieć.

Gość gość
no poroniła chyba własny mózg :D

Gość gość
czyli ze co wkońcu ?

Gość gość
kombinowała jeszcze z wodą tzn polała sobie wrzaca wodą po brzuchu głupiej się nie dało?

Gość gość
To autorka robila nie Żadna koleżanka. Dzien wcześniej pytala o to samo. Idiotyzm w ludziach coraz większy.

Gość gość
nieprawda..chodzi o koleżanke nie o mnie...wyraźnie opisalam sytuacje..tłumacze jej ze nic się zapewne nie stało, ze pewnie nawet nie była w. ciąży tylko schizuje ale ona dalej swoje