Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uważam że single po 30ce powinni płacić tzw.bykowe

Polecane posty

Gość gość
na emeryture to każdy pracuje sam a nie twoje dzieci, becikowe za to dostałaś z kasy singli

Gość gość
Jestem ZA. Dlaczego moje dzieci mają pracować na emerytury singli? xxx Mężczyźni powinni płacić bykowe bo to oni nie chcą się żenić tylko skakać z kwiatka na kwiatek.

Gość gość
"na emeryture to każdy pracuje sam a nie twoje dzieci" oj głupiś :D

Gość gość
a ja nie chce byc rozplodowym ogierem :P nie i Ch**uj

Gość gość
Dlaczego moje dzieci mają pracować na emerytury singli? xxxxx Dzieci pracują na emeryturę, jak ja na innych. Ale celem zusu jest to że każdy miał pracować na swoją.

Gość gość
Single powinni płacić odszkodowania rodzicom za straty moralne bo muszą się o nich martwić. A pewnie chcieliby odpocząć. I kary za znoszenie niezręcznych sytuacji, kiedy trzeba kombinować co takiemu powiedzieć, żeby nie urazić.

Gość gość
A za zamezne dzieci to juz sie nie martwia:o??? Kazdy placi skladki i dokladnie ile uzbiera skladektyle dostanie emerytury! Nikt inny do tego nie dolozy.

Gość gość
Ja jestem singlem po 30. Jestem 34 letnim kawalerem i mam już pewne kawalerskie przyzwyczajenia. Mianowicie w lokalu w którym mieszkam prawie cały czas pierdzę w sofę na której spędzam wolny czas. Teraz w lecie mam otwarte okno więc generalnie nie ma problemu ze smrodem, ale w zimie przy minusowych temperaturach okno jest zamknięte i oczywiście wtedy siedzę w smrodzie. Pozdrawiam.

Gość gość
Jak ktos placi składki to ma prawo do emerytury, wiec sie odzajaczkujcie od singli pracujących. Kury domowe nie pracują i nie powiększają Pkb kraju, to jakos nikogo nie kole w oczy.

Gość gość
Autorka to debilka buahahaha :D

Gość gość
zacznijmy od kleru hahahah

Gość gość
To ja uważam tak. Lenie śmierdzące, siedzące rodzicom na głowach po ukończeniu 18 - go roku życia. Do przymusowej roboty a nie wymyślanie fobii i dys. A jak nie to płacić "fobiowe" cholera ich mać.