Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni, wciągać brzuchy, prostować się, konkurencja się zbliża, całe autobusy

Polecane posty

Gość gość

Arabów :P

Gość gość
niech rypia ich analnie k***a do krwi :D:D polaczki zasrane

Gość gość
A na ogólnym widać że niektóre już się oblizują...

Gość gość
Niedługo będzie poldka araboska. K***y o wlasnych obywateli nie dbaja a jakis k***sow sprowadzaja

Gość gość
Żaden mi nie dorówna jam jest idealny.

Gość gość
Nie ma co sie oszukiwać Polki polecą na śniadych brunetów o niezłych cialach.

Gość gość
Widać, że polki (specjalnie z małej) to naiwne id!otki.

Gość gość
A co nas to? Pieprzcie sie z nimi, rodzcie ich dzieci, wychodzcie za nich za maz, zakladajcie czarne worki na glupie, puste lby, krzyzyk na droge.

Gość gość
jakie worki :D ty pajacu , worki nie dla nas ,o tak bedziemy sie pieprzyć

Gość gość
Bez kitu. Jeszcze będą się biły o śniadusów. A ich mieszane dzieci będą stanowiły większość w drugim pokoleniu... bo z polaków żadni kandydaci na ojcow.

Gość gość
Juz im się w c****h gotuje

Gość gość
Czy muzułmanie są obrzezani?

Gość gość
gość dziś lapka.gif jakie worki smiech.gif ty pajacu , worki nie dla nas ,o tak bedziemy sie pieprzyć X No z kims w koncu musicie. Ile lat w celibacie wytrzyma spasiony blond-pasztet z kafe na smieciowce?

Gość gość
Czy muzułmanie są obrzezani?

Gość gość
super, mam na nich ochote,polacy to słabi kochankowie,ostatnio trafilam na impotenta;/ mam teraz taka chcicę ze sama jakiegos śniadego dorwę:)

Gość gość
terrorysci tez

Gość gość
Polak katolik to najgoszy śmierdziel moralny na świecie

Gość gość
Także mężczyźni zacznijcie się myć i dbać o siebie bo konkurencja przystojniaków nadciąga!Będziecie całe życie na ręcznym jechać :-)

Gość gość
gość dziś super, mam na nich ochote,polacy to słabi kochankowie,ostatnio trafilam na impotenta;/ mam teraz taka chcicę ze sama jakiegos śniadego dorwęusmiech.gif X Ostatnio, czyli ile lat temu? 20? Wow! Ale masz rwanie pasztecie. Z bezzebnych 80-latkow awansowalas do ligi impotentow. Kolezanki paszteciary Ci musza zazdroscic.

Gość gość
Nadciągają roochacze, zapładniacze i zostawiacze do tego wygłodniali :-)

Gość gość
gość dziś Także mężczyźni zacznijcie się myć i dbać o siebie bo konkurencja przystojniaków nadciąga!Będziecie całe życie na ręcznym jechać usmiech.gif X LOL. W d***e bylas i gowno widzialas spasiony pasztecie. Nie doswiadczylem jeszcze wiekszego smrodu niz wsrod grupek wedrujacych imigrantow panoszacych sie po sycylii. Szczerze wspolczuje wam paszteciary zblizen z tymi przystojniakami z zapadnietami klatami i korniszonkami w spodniach.

Gość gość
hahaha a skad ty wiesz sflaczały misiu ile to lat temu było? zasmuce cie-nie zgadłes-nie 20 lat tylko pare dni temu wiec jestem szczególnie napalona!!! a tobie widac juz prostata gnije z tej rozpaczy i zazdrosci ze pojawia się u nas wkoncu prawdziwi meżczyźni.

Gość gość
Polacy to niedomyte słabe w łóżku łajzy psy ogrodnika impotenci mamimsynki. Nie wytrzymają konkurrencji nawet z imigrantami.

Gość gość
spolonizujemy tych Arabusów, będziemy muzułmankami bez burek

Gość gość
a co mnie obchodzi religia i terroryzm? wazne zeby być swietnym kochankiem a czarni tacy są.

Gość gość
Przy takim to pewnie łatwo poczuć się kobietą a nie przy wiecznie rozmemłanym polakiem którego jedynym problem jest czy schabowy na obiad gotowy i dlaczego mamusię dziś bolała głowa.

Gość gość
tylko, że arabowie którzy do nas jadą są chyba katolikami co nie?? bo muzułmanów tam nie zabijają? czy nie?

Gość gość
gość dziś hahaha a skad ty wiesz sflaczały misiu ile to lat temu było? zasmuce cie-nie zgadłes-nie 20 lat tylko pare dni temu wiec jestem szczególnie napalona!!! a tobie widac juz prostata gnije z tej rozpaczy i zazdrosci ze pojawia się u nas wkoncu prawdziwi meżczyźni. X Ale ja niczego nie zazdroszcze, wrecz przeciwnie. Niezmiernie sie ciesze, ze wreszcie spasione pasztety zaloza czarne worki na glowy. Nie bedziemy musieli ogladac spasionych ryjow z bliznami po tradziku. O moja prostate sie nie martw spasiony pasztecie. 35-lat, 182cm, trzy razy w tygodniu silownia, basen, siatkowka, tenis. Szczesliwie zonaty i dzieciaty, dom, dwa auta. Jedyne co Ty osiagnelas no-lifie to podryw przez impotenta. Co za miernota.

Gość gość
jak koń trojańscy z tych arabskich "katolików" wylezą w odpowiednim czasie muslimy

Gość gość
Ale co Polki poużywają u boku prawdziwych machos to ich.