Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem w rodzinie, moja siostra nauczycielka zakochała sie w uczniu

Polecane posty

Gość gość

Pyta mnie o zdanie. a co ja jej jako siostra m am odpowiedzieć>? mi nigdy sie nie zdarzylo zakochac w nieletniej osobie. ona uczy w technikum i zakochała się w uczniu. ona ma lat 26 a on 17... raz że nieletni dwa że co to ma być. z tego co wiem to ten uczeń strasznie ją lubi, pomaga jej na lekcji niepytany, troche tak jakby jej usługiwał, no i dużo się na nią patrzy. ona mi mówila ze na poczatku to patrzyla na niego jak na kazdego normalnego dzieciaka z tej klasy ale on ciagle byl tak mily i tak jej pomagał że teraz ją coś bierze. No i co tu takiej doradzić...ja jej powiedziałam że po prostu niech udaje że jej to nie obchodzi. nie wiem co jej jest, ja bym w ogole tego nie brała pod uwagę, cała szkoła by wiedziała.

Gość gość
ja sie ubiera na lekcje?

Gość gość
17 latek. nie ważne czy miły. przeciez to dzieciak taki. Ona ma skłonnośc***edofilskie. fuj. powiedz jej że na co jej to, koleś nie pracuje, nie zarabia, chce dzieciaka utrzymywać przez całe studia. poza tym jest 10 lat młodszy i ją rzuci szybko.bez sensu. oświeć ją. chyba że marzy jej się romans z 17 latkiem, pobzykać się i do widzenia, to tak, ale jak on skończy szkołę. związek jest bez przyszlości

Gość gość
juz ma sklonnosc***edofilskie-idioci-narazie nic nie zrobila w tym kierunku-on za rok bedzie pelnoletni i wtedy moga sobie dawac d```//upy.skad wiesz ze cos bedzie miedzy nimi?niech jej pomaga jak lubi .

Gość gość
ja pracuję w szkolnym bufecie mam 22 lata. Sama chodziłam do tamtej szkoły. I co i podoba mi sie taki jeden 18 latek. chyba ma 18 lat. Tak w życiu bywa.

Gość gość
Niech poczeka aż on skończy szkołę, wtedy się mogą umówić na kawe/herbate i zobaczy.... Chłopak nie bedzie miał wiecznie 17 lat, pedofilią też to nie jest, daj jej wolną ręke i zamiast ją krytykować to wspieraj.

Gość gość
Moze ma syndrom dziewicy i szuka mlodego?

Gość gość
kobieta interesująca się młodszymi ma skłonnośc***edofilskie! facet musi być starszy!