Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Martwię się, że jakiś imigrant zrobi krzywdę mojej dziewczynie, albo komuś z rod

Polecane posty

Gość gość

ziny, jak np. będzie spokojnie wracała do domu, albo nawet wyjdzie gdzieś z koleżankami :(.

Gość gość
i dobrze powinien ją wydymac po męsku i zalac silną płodną spermą :) polska jest bezwartosciowa

Gość gość
nie martw się na zapas oni i tak zwieją do szwabów

Gość gość
jeszcze ich nie widziałeś a już się boisz - ksenofobie

Gość gość
Przykro mi to pisać, ale w Europie są już kraje "zainfekowane" radykalnym islamem. Anglia, Francja, Niemcy i Holandia to najlepsze przykłady. Nie mówię już o islamistach z południa Europy, gdzie mają suwerenne państwa. Radykalni islamiści w Niemczech żądają, aby w rejonach, gdzie mają przewagę ilościową obowiązywał szariat. A ponieważ islamiści "głosują brzuchami", to w niedługim czasie będą dominującym żywiołem w wielu krajach Zachodu Europy. Najgorsza zaraza (moim zdaniem) to multikulturowość i poprawność polityczna. Niestety, ale wiele osób nie może się wypowiedzieć, bo osoby te z automatu dostają łatkę faszystów wzywających do waśni. Europa musi się zastanowić nad tym, co robi, bo straci tożsamość kulturową a szariat ma tyle wspólnego z demokracją, co ja z UFO

Gość gość
Dziwnym trafem zasobna z petrodolary Arabia Saudyjska ze swym prawem szariatu nie wspomaga swych braci w wierze i nie pomaga im, ale sponsorować różne bojówki w Syrii i w innych miejscach - tutaj Arabia jest chętna w pomocy, ale czy w kwestiach pomocy humanitarnej też jest taka chętna ?? Dziwnym trafem uchodźcy nie uciekają tam gdzie szariat obowiązuje. - Komitet Krzewienia Cnót i Zapobiegania Złu - Muttawa - saudyjska policja religijna, zajmująca się egzekwowaniem przestrzegania szariatu (islamskiego prawa religijnego) na terenie całej Arabii Saudyjskiej, gdzie jest ono podstawą prawa państwowego. Muttawa zajmuje się ściganie osób które praktykują lub chcą praktykować inną wiarę niż islam. Przejście z islamu do np Jezusa Chrystusa - Zbawiciela jest karane karą śmierci, jeśli konwertyta nie wyprze się swojej wiary.