Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety jak uslysza ze facet chce dziewice to fiksuja i wariuja?

Polecane posty

Gość gość

Przeciez i tak nie zmienia tego faktu ze wolimy dziewice. Wczesniej sie upijaly dawaly doopy na imprezach bad boyom modelom a gdy oni je wyroochali to nagle sie im stabilizacji zachcialo... Dlaczego ja mam brac przeroochana na wszystkie strony swiata skoro sam jestem czysty? I jeszcze ta ich pokretna logika w ktorej nas wyzywaja od (cytuje z innego tematu) "zakompleksionych durnych prawikow ktorych zadna nie chce i ktorzy sobie moga roochac ile wlezie i potem szukaja dziewicy..." (??) lapiecie to zdanie? Bo jak prawik ktorego zadna nie chce bo chce dziewice moze roochac?

Gość gość
Jak jesteś prawikiem, to masz prawo szukać dziewicy, ale jak nie, to trochę hipokryzja :)

Gość gość
Można być z błoną jak dzisiejsze 15, ale po analach i oralach z połową szkoły, nie ma to jak czystość seksualna :D:D W końcu anal mniejsze zło od klasycznego seksu co nie, a jak znajdziesz błone w doopie? :D

Gość gość
I tak nas prawikow wyzywacie gdy glosimy i mowimy czego chcemy. Kieruje wami strach ze zostaniecie same. To wasz problem ja jestem zaradny i szczesliwy sam ze soba nie boje sie ze bede sam bo wiem ze sobie poradze. Ale czysta i tylko czysta chce!

Gość gość
autor pewnie myśli że stan doopy też sprawdzi przez błonę dziewiczą

Gość gość
Dobra to odpowiedz nam na pytanie jak sprawdzisz stan doopy? Bo seks analny to też sexior, ostatnio najbardziej na topie.

Gość prawik26
a mnie nie obchodzi błona bo przecież mogła sobie wibratorem albo tamponem a niektóre nie mają błony od dziecka oczywiście że chcę dziewice ale to pierwsza opcja jak nie wypali to wezmę inną ale wcześniej sam się wyżyję żeby była równowaga

Nigdy w życiu nie usłyszałam od faceta, że to fajnie, że jestem dziewicą, bo on by chciał dziewicę. Zawsze było tylko zdziwienie i pytanie dlaczego dalej z nikim nie spałam. Dziewictwo straciłam późno, prawie 10 lat później niż moja młodsza siostra. Żałuję, że tak późno. Chociaż w sumie, nigdy się nie obracałam w towarzystwie prawików, więc kto miałby mi wciskać takie herezje.

Gość gość
A kobiety nie rozumieją, że mezczyzni moga miec obrzydzenie do nie-dziewic ktory mezczyzna całował, spuscil sie w miejsce intymne? nie rozumieja tego

Gość prawik26
haze w jakim wieku? skoro żałujesz to znaczy że lubisz seks

Gość gość
Wlasnie takie wypowiedzi jak te z 11:40 mam na mysli. Co cie obchodzi kogo ja chce? Co boli cie to ze sie nie lapiesz do mojego castingu? Wal sie po katach z kim popadnie gdzie popadnie i jak, ale nie rzadaj ze ja cie pozniej mam chciec!

Lubię, nawet bardzo. Do dzisiaj nie mogę pojąć jak to się stało, że jak debilka czekałam tyle lat na "tego jedynego". Nie mam jeszcze 30, ale zbliżam się do niej niezwykle szybko.

Gość gość
Ja tez nie znam faceta ktory powiedzial kobiecie ze cieszy sie ze jest dziewica. Ale ci sami faceci w rozmowie z innym facetem twierdza ze takie wola (dziewice). Oni sie haze zwyczajnie bali sie to powiedziec, bo gdyby ci powiedzieli to zaczela bys ich wyzywac jak wiekszosc puszczalskich na tym forum!

Gość prawik26
haze w jakim wieku przeżyłaś pierwszy raz ja też żałuje bo gdyby w gimnazjum przeleciała mnie jakaś starsza to nie straciłbym tyle lat na zastanawianie się jak to jest, wiedziałbym czego chce, nie stracił zdrowia inaczej bym dziś wyglądał

Nie pamiętam już, pod koniec studiów w każdym razie - wydaje mi się, że miałam 24 lata wtedy. I to był koszmar, a nie seks. Dopiero parę lat później się dowiedziałam, co to znaczy przyjemność w łóżku z facetem.

Gość prawik26
dlaczego koszmar co on ci zrobił był zboczony czy nie miał żadnej wiedzy o seksualności? a jak radziłaś sobie z napięciem przez tyle lat?

Bo seks dla dziewicy to nic przyjemnego. W moim przypadku to była krew, pot i łzy. A facetowi najwyraźniej nie zależało na tym, żeby dla mnie to też była jakaś przyjemność. Dopiero z obecnym dowidziałam się jak w ogóle powinien wyglądać seks, ale to inna bajka.

Gość prawik26
czyli po prostu pierwszy raz nie wyszedł a facetowi nie zależało i się zraziłaś już myślałem że coś gorszego w sumie dla mnie po takim czymś dalej byłabyś dziewicą

Byłabym dziewicą po seksie? Ciekawe masz rozumienie dziewictwa. Zraziłam się, ale seks uprawiałam dalej, z przymusu. Cóż, byłam naiwna, źle mnie matka wychowała, to i zachowywałam się jak niespełna rozumu.

Gość gość
haze to stara d***** forumowa,sex uprawiała jedynie z psem ....noxelii

Gość gość
to biedna dziewczyna o przeciętnej urodzie,niestety ma wyobrażenie,że jej uroda jest ponadprzeciętna

Gość gość
One zawsze będą tak pieprzyć, bo drżą w strachu, że zostaną same, i że są skończone. Chcą przekonać facetów do tego, by dali się wyzyskiwać, jak już popuszczą doopy NAJATRAKCYJNIEJSZYM dla nich facetom, czyli tępym przystojniakom, którzy nic faktycznego sobą nie reprezentują. Chcą mieć obłudnice otwartą furtkę na przyszłość, ale nie ma bata. Ja niedziewicy nie tknę, a jak się okaże, że nie ma błony to wyjdę bez słowa i już nie wrócę.

Dobrze chłopcy, róbcie jak uważacie. Tymczasem ja wychodzą za 2 tygodnie za mąż, a Wy dalej będziecie narzekać na kafe na zły świat.

>>>Dlaczego kobiety jak uslysza ze facet chce dziewice to fiksuja i wariuja?<<< x One nie wariują :), tylko dla bezpieczeństwa odsuwają się od chorych psychicznie prawiczków :P. x >>>Przeciez i tak nie zmienia tego faktu ze wolimy dziewice.<<< x Bo tylko takie uwierzą, że to co w łóżku potraficie, to się seks nazywa :P :P :P. x >>>Wczesniej sie upijaly dawaly doopy na imprezach bad boyom<<< x Każdy myśli wg siebie :D. D_pa Ci się już po tych dyskotekach zagoiła :P :P :P ? x >>>Dlaczego ja mam brac przeroochana na wszystkie strony swiata skoro sam jestem czysty?<<< x Bo takiego nic nie wartego śmiecia, żadna inna nie zechce :P. x >>>Bo jak prawik ktorego zadna nie chce bo chce dziewice moze roochac?<<< x Faktycznie :P, takich d_pków, jak Wy, żadna kobieta NIE CHCE :P :P :P.

>>>I tak nas prawikow wyzywacie gdy glosimy i mowimy czego chcemy.<<< x Bo "głosząc" swe chore wyobrażenie o świecie, OBRAŻACIE innych. x >>>Kieruje wami strach ze zostaniecie same.<<< x To raczej Wy jesteście sami prawiczki posrane :P. x >>>To wasz problem ja jestem zaradny i szczesliwy sam ze soba<<< x I tak Ci do końca życia ZOSTANIE :P :P :P. x >>>Ale czysta i tylko czysta chce!<<< x Ja wolę Żubrówkę lub koniak :D, ale każdy lubi coś innego :D :D :D.

Gość gość
Misio a czy to zle jak sie czegos wymaga od kobiety? Skoro one wymagają kasy,urody i przebojowości to czemu faceci nie mieli by wymagać urody i dziewictwa

Gość gość
to ze mezczyzna moze zaliczac, nie znaczy ze kobieta rowniez. Roznimy sie wobec siebie, inaczej podchodzimy do przeszlosci seksulanej partnera. Mamy wobec siebie inne wymagania. Ja wymagam od kobiety "małego przebiegu" w zamian ofiarowuje opieke, poczucie bezpieczenstwa, adoracje ktorych to rzeczy wymaga kobieta. Moze zle trafiam, ale jesli znajde kobiete, ktora zorganizuje caly moj czas, wciaz wychodzic bedzie z inicjatywa roznych rozrywek, bedzie mnie obdarowywala prezentami, wciaz okazywala mi swoje zainteresowanie, zabiegała o mnie, wybaczala moje fochy itd a ja bede mogl sobie siedziec z d**a w fotelu i wybrzydzac, to wtedy i ja zmienie swoje wymagania wobec kobiet usmiech.gi