Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak bardzo boicie się uchdzców?

Polecane posty

Gość gość
Pulchny nie bój się, do ciebie nie przyjdą, byłam w Holandi kilka razy i nie było takich akcji, zamknij się w domu na cztery spusty, oni bardziej boją się od ciebie,bo nie mają gdzie pójśc', tam w krajach jest wojna, co to za życie, Polacy też spieprzaliby na koniec świata, gdyby cały czas groziła śmierc'

Gość gość
Burki widziałam w Holandii:), nikt tam nie robi szumu z tego powodu

Gość gość
taa, ty byłaś w Holandii kilka razy, to co mozesz o tym wiedzieć, ja tam przebywam od kilku lat, przejdź się wieczorem w Rotterdamie np. po Kattendrecht albo w Hadze po Schilderswijk, to będziesz miała takie akcje, że ci sie odechce

Gość gość
Byłam w Rotterdamie:) z rodziną, nie było takich akcji, wiem dobrze

Gość gość
Wszędzie jest niebezpiecznie nawet za dnia także u nas, nawet przed własnym domem

Gość gość
16:44 co ty bredzisz że nikt nie robi szumu , w Holandii w maju został ustanowiony zakaz noszenia burek w miejscach publicznych, twarz ma być odsłonięta Taa, byłaś z rodziną w Rotterdamie i wiesz dobrze :D Pomieszkaj tu i się wtedy wypowiadaj o akcjach, które tu się dzieją albo nie, bo nie masz pojęcia o tym kraju.

Gość gość
Mam pojęcie, bo byłam z siostrą i widziałam:), ale ludzie są różni

Gość gość
gość może wstaw linka z Nowej Soli-mieszkania nowiutkie dostali tam bezdomni,z problemem alkoholowym Polacy-po 6 miesiącach zrobili totalną ruinę z tych mieszkań-powyrywane sanitaria,kible,okna-wszystko posprzedawali na chlanie,widok jak w Kalkucie

Gość gość
Na moim podwórku tak jest, we Wrocławiu

Gość gość
Bardzo ładnie, ty byłaś z siostrą i widziałaś, no to jest koronny argument w tej dyskusji, nie mam więcej pytań, naprawdę.

Gość gość
Tak jest w Brazylii, w Rosji i w Polsce

Gość gość
Ojciec klimuszko ,Nostradamus pisali o przyplywajacych do europy islamistach na lodziach , nic dobrego z tego nie bedzie dla europy

Gość gość
co do bezpieczenstwa to idac dzis w miescie ok 10 kolo kiosku spoz ,przechodze obok chlopaka ktory kuca i przyglada sie scianie sklepu /cpun / i mogl mnie zaatakowac wyobrazajac sobie cos /tak ze islamisci moga cie zabic jako nie wierna osobe ,z oni nie lubia wodki ,schabowego i psow / diabel/

Gość gość
w Kaszpirowskiego też wierzysz?

Gość gość
Oni nie poddają się żadnej kontroli medycznej,teraz tylko czekać na jakąś epidemie :o

Gość gość
mam rodzinę mieszkającą we francji od 20 lat wśród znajomych mają włochów argentyńczyków amerykanów anglików rosjan żydów chinczyków kolumbijczyka meksykanów norweżkę a arabów nie bo arabi nie mają ochoty na znajomości oni sami w swoim środowisku się obracają no może tylko ci któży żyja od kilku pokoleń i są wymieszani są troche inni tzn uczą się i pracują pozostali to patologia

Gość gość
Ci ludzie to tchórze nie potrafią walczyć za swój kraj ale nie każdy jest polakiem... Więc nie mam nic przeciwko dopuki siedzą cicho i w pełni się podporządkują jeśli zaczną cwaniakowć szybko stąd wylecą.

Gość gość
a co oni tu będą robić czy te arabskie kobiety pójdą do pracy za 7żł na godz na smieciówkę jako kasjerka sprzątaczka itd czy dla tych facetów będzie praca za ile ?czy on utrzyma za to co zarobi rodzine , a może dla nich będzie więcej a my będziemy dalej we własnym kraju g...m

Gość gość
Oni tu przyjeżdżają na stałe a nie do pracy :D

Gość gość
kto był we Francji albo Belgii Holandii i widział dzielnice arabskie ten powie nieee

Gość gość
Całe szczęście ,że oni nie chcą do Polski

Gość gość
szkoda mi tych którzy cierpią z powodu prześladowań ,ale wiekszość tych których oglądamy w tv to cwaniaki i może jeszcze co gorszego

Gość gość
gość dziś [18:44 przerażające , co będzie jeśli ich będzie więcej ?