Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak bardzo boicie się uchdzców?

Polecane posty

Gość gość
ten kanał Religia Pokoju to Alkuda?

Gość gość
Da pracy ? buhahaha ! Tacy chętni do pracy oni jak... Owszem to wy macie pracować na ich zasiłki jak Szwedzi . Do roboty jak w Niemczech oni idą tylko po to by nabyć prawa do świadczeń -a potem znowu zasiłki .

Gość gość
będą tacy którzy podejmą pracę i tacy którzy liczą tylko na socjal,ujadanie - skrajnie prawicowych ,albo nawoływania lewicowych nic nie wniosą w faktyczny stan rzeczy, tu gdzie mieszkam żyje Irańczyk z pochodzenia-założył w Polsce rodzinę,pracuje i UWAGA-przeszedł na katolicyzm-brał ślub cywilny i kościelny z Polką-spoko gość,ale i tak go POLACY pobili,tak dla fasonu żeby nie czuł się nigdy za pewnie-śledztwo w sprawie pobicia umorzono,nikt nie poniósł konsekwencji kolejny znajomy z Afryki,również pracuje,ma fajne dzieciaki,kiedyś w osiedlowym sklepie robił zakupy-polska ekipa spod sklepu -młodzi polscy degenerac***ijący od 6rano na zasiłkach zaczęli go wyzywać od bambusów-i to były najłagodniejsze wyzwiska...wiecie nie jestem za tym żeby absolutnie każdego przytulać do serca ale częściej popatrzmy na siebie i swoje podwórko-żyjmy i pozwólmy żyć innym

Gość NIE DLA ISLAMIZACJI ŚWIATA
BRUDASY DO GAZU !

Gość gość
Nikt nie kontroluje kto tu przyjeżdża bo nie ma jak oni nie maja dokumentów , trzeba wierzyć im na słowo. Tak,żal mi ludzi którzy są faktycznie prześladowani ,nie twierdzę,że nie mu tu dla nich miejsca ,że nie możemy razem żyć obok siebie,ale koorfa niech ktoś zrobi z tym wszystkim porządek! To jest specyficzną kultura,wystarczy w tak licznej grupie tylko jeden fanatyczny bojownik ,który pociągnie resztę,wpuszczamy lisa do kurnika! Nie wiemy nic o tych ludziach,o ich przeszłości,kim są. A większość to młodzi mężczyźni. Mamy powody do strachu,mamy święte prawo zadać od władz kontroli i zapewnienia przede wszystkim nam bezpieczeństwa!

Gość gość
tu się nie ma nad czym rozwodzić !!! ci ludzie to bydło ! najlepiej byłoby wsytąpić z UE !!! bo to przez państwa przewodzące UE wszystko co najgorsze się dzieje !

Gość gość
W końcu to chrześcijanie uciekają przed islamistami. Nie rozumiem, co na łodziach robią islamiści? Co więcej, są przypadki, że z łodzi z imigrantami są wyrzucani... chrześcijanie. Rzekomi uchodźcy islamscy wyrzucają za burtę chrześcijan, by ci utonęli. Przykład: x http://ndie.pl/dramat-na-statku-z-imigrantami-muzulmanie-wyrzucili-za-burte-12-chrzescijan/ x To dowodzi, że ci uchodźcy wcale nie są żadnymi uchodźcami. To islamiści płynący do Europy za lepszym życiem. W Polsce powinna być taka selekcja: Albo całujesz krzyż Chrystusa albo zostajesz uznany za islamskiego terrorystę i od razu bez sądu kula w łeb. Trudno mi uwierzyć, że islamiści uciekają przed Państwem Islamskim. Przecież islamiści nie robią krzywdy drugim islamistom. Krzywdzeni, mordowani, torturowani są wyłącznie chrześcijanie. Zatem co muslimowcy robią jako w łodziach z imigrantami? Odpowiedź prosta - to terroryści.

Gość gość
Ja sie nie boje w ogóle, tylko uwazam, ze to skandal, ze mamy im pomagac. Oni sa jak bydło, tylko dwa razy głupsi. Uwazaja, ze kobieta nie ma duszy, jest jak krowa, mozna ja bic, i ponizac.. Sama nie moge znalezc pracy, i dlaczego mamy utrzymywac tysiace obcych ludzi, co nie maja w ogóle kultury? nie jestem w ogóle jakąs ksenofobką, lubie inne narody, byle nic zwiazanego z islamem bo ta religia to czysta zaraza. W moim miescie jest problem z Romami, co maja kupe kasy- ciekawe z czego, i chodza do róznych knajp, w nich sie dra na cały głos, ze juz zadna osoba w tej knapie nie usiadzie... Jak ludzie prostestuja teraz, to oskarzaja ich o rasizm. A to nie rasizm, tyko ich nieumiejetnosc zachowania sie kompletna

Gość gość
prawo szariatu nakazuje muzulmaninowi takze klamac w imie swojej religii, muzulmanin moze nawet pocalowac KRZYZ JEZUSA, jesli tylko wewnatrz pozostanie wyznawca koranu

Gość gość
MUZUŁMANIE TO ZAKAŁA LUDZKOŚCI, tyle w temacie.

Gość gość
Dlatego się boimy,bo tylko politycy chcą ich tu sprowadzać

Gość gość
Dyskusja tu potrzebna tak samo jak o tolerowaniu pedalstwa. - Lubisz być ładowany od tyłu ? - Nie ! - Jesteś nietolerancyjny ! Porozmawiajmy o tym ! - Nie lubię ! - A próbowałeś ? Porozmawiajmy ! - Nie ! - Pierydolony homofob i staroświecki katol ! Nie boję się ich, nie chcę ich tu, nie będę rozmawiał na ten temat, bo mam ich w dup**.

Gość gość
Polacy z Kazachstanu nie byli traktowani dobrze tak samo przez swoich, bo mówili z akcentem rosyjskim, byli ruscy , to Polakom przeszkadzało, więcej wiedzy o życiu! My jesteśmy sto lat za wszystkimi, nie przygotowani na nic