Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić ?

Polecane posty

Gość gość

Obecnie jestem na biol-chem w bardzo dobrym liceum. Jednak rozmyslam nad opuszczeniem tej szkoly, poniewaz biol-chem to nie profil dla mnie. Zamierzam przepisac sie na biol-geog-ang. Nie wiem czy dobrze robie no ale na chemi sobie nie poradze zwalaszcza w tym liceum. Moglabym starac sie i dobrze uczyc z chemi ale nie chce. Juz nie odpowiada mi ten profil, taka odraze czuje do niego. W przyszlosci chcialabym byc kims innym wiec... Tylko ze jesli opuszcze to liceum to strace dobry poziom co oznacza lepsze przygotowanie do matury. (Jest tez taka opcja w ktorej przenosze sie na inny profil w tej szkole ale nie ma tam takiego profilu jakiego chce.). Poza tym ludzie z ktorymi chodze te 4 dni do szkoly wydaja sie spoko, a boje sie ze jak przepisze sie do innej szkoly to bede "gorsi" ludzie tzn. tacy nie tolerancyjni. W tej szkole co jestem sa ludziki juz takie wychowane , normalne , dorosle. A slyszalam opinie ze w szkole do ktorej chce sie przepisac sa takie wysmiewne osoby ktorym nie chce sie uczyc(poza tym maja mniej punktow), Takze doradzcie co mam zrobic, zeby bylo ok . Moze macie jakis pomysl ;)

Hej ja też chodzę do dobrego liceum na biol-chem i powiem Ci, że kiedyś rozmyślałam nad tym, żeby zmienić szkołę, bo nie oszukujmy się ten profil jest ciężki, a nasz szkoła realizowała jeszcze sporo nadgodzin więc było to męczące(mowa o 2 klasie, gdzie zaczynają się rozszerzenia). Z tego co piszesz nie lubisz za bardzo chemii, wiec będzie Ci dodatkowo ciężko wiem, bo mam takie osoby w klasie. Z innych szkół tzw. "słabszych" ludzie też zdają maturę. To od Ciebie zależy jak się przygotujesz, bo i z dobrego liceum ludzie oblewają matury. Musisz przemyśleć wszystkie za i przeciw. Powodzenia ! :)