Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Co w waszym życiu sprawiło że nie zostaliście metalowcami?

Polecane posty

Dla mnie zawsze ta ścieżka rozwoju postaci byla i jest naturalna, nie mogłam wybrać innej :D Biali Bogowie mnie predystynowali do roli metalówy i ci sami biali bogowie NIE wybrali was do swojego boskiego planu. Kurcze, chyba dostałam znowu głupawki bo zakładam głupie tematy i smieje się sama w pokoju z głupot które wypisuję :classic_cool:

Gość gość
mój ojciec dostał prace w hucie i stał się metalowcem :) moj kumpel skonczyl technikum samochodowe, tez jest metalowcem blacharzem :)

Gość gość
poznałam jazz! Jazzmani > Biali Bogowie

Gość gość
Metal to szatanska muzyka.

Gość gość
Jak dostałaś głupawki to wybierz się do lekarza:D

Ja można tak po prostu żyć i w pewnym momencie po prostu nie zacząć słuchać metalu, nie rozumiem :classic_cool: przecież to jest oczywiste, ze skoro taka muzyka jak metal istnieje to trzeba zacząć w pewnym momencie jej słuchać! Inaczej robią tylko dziwni ludzie :(

Jazz to CZARNI bogowie, zobacz kto stworzył tą muzyke, każdy jazzman to afroamerykanin grający na saksofonie :( Pewnie są wrogami białych bogów, i musze z tobą teraz walczyć w imie chwały moich bogów.

nie wiem na ile oceniam ten UTWÓR MUZYCZNY, a nie piosenke, gdyż stara Metallica to zespół który lubie od bardzo dawna i nie potrafie go już obiektywnie oceniać, tak jakbym oceniała słuchając po raz pierwszy, ale od zawsze bardzo lubię całe Killem All, a od tego utworu wole Hit the Lights z tej płyty :)

Gość gość
Jazz akurat jest czarno-biały, bo na początku XX wieku, często były składy mieszane. Czysto czarny jest Blues, od którego wywodzą się tradycyjne podgatunki Metalu (Heavy, NWOBHM, Doom i Stoner), oraz Rap. "Biała twarz, i to jeszcze na gitarze :D" Django Reinhardt był cyganem, co nie zmienia faktu, że "Minor Swing" lubię, odkąd usłyszałem w latach 90-tych w Radio BIS w audycji Swing, Swing, Swing. ;)

Gość gość
heavy metal to moje życie , z nim się urodziłem z nim zamierzam umrzeć tyle w temacie!!!! lece załączyć iron maiden . (moja droga moje życie innym może nie pasować ważne że ja to kocham~!)

Gość gość
Mnie odrzuca to darcie mordy.To nie jest muzyka

Gość gość
to nie słuchaj proste! a zresztą mam to w d***e... :)

Gość gość
tak bo lepiej słuchać o d***e marynie to wasze disco polo to nie jest dopiero muzyka , chyba tylko idiota powie ze to muzyka...

Gość gość
Disco polo i metal są bardzo podobne .To samo umpa umpa proste rytmy.Nieskomplikowane dźwięki. Nie da się słuchać jednego i drugiego

Gość gość
Gość 16:50 Typowy Janusz Cebulak.Jestem niekompetentny więc chętnie się wypowiem:-PDo tego jeszcze nie na temat:-(

Wydaje mi się że to po prostu troll, nikt, kto słyszał disco polo i słyszał muzyke metalową nie porówna jednego do drugiego :P Tak jak nikt nie porówna np. italo disco do jazzu, to po prostu prowokacja mająca wywołać irytacje :P

Z drugiej strony ta osoba może nie wiedzieć w ogóle co to jest metal i nie znac podstawowych założeń tej muzyki,skoro pisze o jakimś "umpa umpa" w kontekście muzyki z żywą perkusją, jaką jest metal. :P Zagraj trollu na perkusji tak jak np. Docent z Vadera, to wtedy możemy porozmawiać :P

Gość gość
metal jest the best :)

Gość gość
Do koleżanki od Jazzu: Lubisz Jazz-Rocka typu Frank Zappa, Miles Davis z lat 1968-1974, Mahavishnu Orchestra (genialni instrumentaliści tam grali, zwłaszcza w pierwszym składzie (m.in. ówczesny perkusista Milesa Davisa, Billy Cobham)), Weather Report, Passport, Colosseum, Henry Cow, Caravan, King Crimson (nie do końca Jazz-Rock, ale jednak), Nurt (też nie do końca Jazz-Rock, ale jednak), SBB, czy Niemen Aerolit?

Gość Glen Benton
Przestań ośmieszyć metal ty głupia cipo, obyś dostała aids od jakiegoś kolegi brudasa.

Gość gość
Straszna trauma sprawiła, że nie jestem metalowcem.Pewnego razu napisał do mnie Misio 1.Moje życie nie bedzie już nigdy takie jak przedtem.Teraz nic mnie już nie obchodzi poza chodzeniem do koscioła.Hej,siup,po kanapie,szatan mnie nie złapie!

Gość gość
Straszne:-(Toksyczni ludzie na forum pomstują na metal:-(A niech was misio dopadnie :-(:-(:-(

Gość true ave metalówa 1995
Zaczęłam pić bełty i wąchać klej, metalem zaraziłam się od kolegów butaprenowców.

Gość gość
dobre:-P

Gość gość
aviomarin dopochwowo, tylko uważaj bo bania jest po tym straszna:classic_cool: myśle, że 10 tabletek ci wystarczy, powodzenia w szpitalu:classic_cool:

Gość gość
To ja :-) gość z 16, 50.Nie nazywam się Janusz .Mam inne imię. Ale podtrzymuje metal i disco polo to to samo . Bardzo bardzo proste dźwięki