Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żakowski

dzieki uchodźcom zobaczyliśmy jak straszna jest polska dusza

Polecane posty

rzygam już tymi tematami Muzułmanie to nie tylko ślepi fanatycy księgi. Z jednej strony tez się boje i ich tu nie chce,ale trzeba być też człowiekiem.Część z nich naprawdę potrzebuje pomocy - CHOCIAŻBY TE 20 % Autorka ma racje,że pokazujemy swoją prawdziwą twarz.Linczować,zabić,rozstrzelać - i tak mówią katolicy Jak sam ewentualny napływ islamu wywarł na mnie sporo negatywnych odczuc,tak teraz bardziej negatywnie wpłynął na mnie rasizm i agresja rodaków.

A mnie wkurza takie stwierdzenie "i tak mówią katolicy". Ono wynika z tego, że większość deklaruje taką religię. Oczywiście że muzułmanin muzułmaninowi też nierówny ale moim zdaniem też te granice tolerancji powinny gdzieś istnieć. Możemy przyjąć uchodźców ale to powinno być tylko na czas niepokoju w ich kraju. Jeśli oni zostaną i nagle znajdzie się dla nich mieszkanie i praca albo zasiłki to coś jest nie tak i to bardzo.

Gość gość
To przyjmuj ich ja nie chce widziec ich w Polsce bo naprawde trzeba byc slepym i glupim, zeby nie zauwazyc ich zamiarow. To sa wulgarni, agresywni i niewdzieczni ludzie co mozna stwierdzic po ich zachowaniu. Nie rozumiem dlaczego niektorzy nie potrafia zrozumiec ze w tym wypadku nie mozna miec dobrego serca bo bedzie to mialo bardzo negatywne skutki.

Gość gość
Polakow beda wyrzucac z mieszkan zeby dac arabom

Gość gość
u nas i tak jest juz duzo obcych.

Gość gość
odwalcie sie od Polakow

Gość gość
Polakow jest mniejszosc.