Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wojownik22

Dobra a ten?

Polecane posty

Idą Polak, Rusek i Niemiec przez las i nagle zatrzymał ich diabeł: - Jeśli powiecie coś i przez 20 minut będzie słychać echo to was puszczę. Pierwszy był Niemiec: - Heil Hitler! - Głos rozchodził się przez 5 minut. Następny był Rusek: - Zdrastwujtie! - Głos rozchodził się 10 minut. Ostatni był Polak: - Wódkę dają! - Gdzie!? - rozchodziło się 2 godziny.

Jedzie sobie dwóch dresów, 200% testosteronu, niedaleko nich stoi młody chłopak o dość kobiecym typie urody. Dresy między sobą: - Hehe, ale ciotunia pewnie się daje dymać za tusz do rzęs. Chłopak nie reaguje, za to starsza pani odzywa się do jednego z dresów: - A twój ojciec to czasem nie był pedałem? - Że co, k***a?! - Bo ty za to taki męski jesteś, że cię chyba dwóch facetów zrobiło!

pkt Głosuj w górę! Głosuj w dół! Idzie ninja, widzi przepaść i myśli: - Skoczę sobie! Skoczył i zabił się. Idzie ninja-ninja, staje nad przepaścią i myśli: - Jak ninji się nie udało, to mnie się uda! Skoczył, zabił się. Idzie ninja-ninja-ninja, staje nad przepaścią i myśli: - Jak ninji się nie udało, ninji-ninji się nie udało, to mnie się uda! Skoczył, zabił się. Idzie Rambo, staje nad przepaścią i myśli: - Jak ninji się nie udało, ninji-ninji się nie udało i ninji-ninji-ninji się nie udało, to mnie się uda! Skoczył, zabił się. Idzie Rambo-Rambo, staje nad przepaścią i myśli: - Jak ninji się nie udało, ninji-ninji się nie udało, ninji-ninji-ninji się nie udało i Rambo się nie udało, to mnie się uda! Skoczył, zabił się. Idzie Rambo-Rambo-Rambo, staje nad przepaścią i myśli: - Jak ninji się nie udało, ninji-ninji się nie udało, ninji-ninji-ninji się nie udało, Rambo się nie udało i Rambo-Rambo się nie udało, to ja idę do domu... Skopiowano ze strony: http://potworek.com/dowc**y - potwornie dobre dowc**y!