Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z dziewica musi być taki super, krew i w ogóle

Polecane posty

Gość gość
:D no na pewno :D i przynajmniej taka jest zachwycona facetem bo nie miała żadnego i możesz się przed nią pochwalić swoimi zdolnościami :D i będzie zachwycona :D

Gość gość
17:44 Zachwycona z bólu?

Gość gość
Nawet jak nie masz zdolności :D

Gość gość
chodzi mi o faceta ! chyba ktoś nie umie czytać

Gość gość
Rozdziewiczenie to nie poród przy którym byłem i nie widziałem nic szokującego gdy jest się prawdziwym facetem nie ciotą i mięczakiem.Takie przeżycie jak porody powinien przejść Każdy ojciec dziecka,by w razie jakichś problemów nie daj boze wypadek drogowy itp...czy nawet w domu najblizsi którym trzeba pomóż a my będziemy ciężko wystraszeni.Wiec pobyt przy badaniach i porodzach powinien być wymogiem jak to jest w Cywilizowanej europy np.UK Francja,Niemcy itd...Gdy zabierałem cnotkę będac prawiczkiem wiedziałem,że powinno robić się to delikatnie najpierw minetka doprowadziłem do orgazmu i pełnego wyluzowania wtedy mojej jeszcze dziewczyny teraz żonki.Potem delikatnie pieścilem członkiem wargi sromowe wkładajac delikatnie dotykając błony dziewiczą i gdy była luzna wszedłem do końca dellikatnie posówając ją nie do końca w pochwie.Dopiero gdy dochodziła do kolejnego orgazmy dobijałem do końca gdy zaczęła mieć orgazm wbiłem przytrzymałem by spokojnie wytrysnęła do końca i nie przerywać jej ekstazy orgazmu.Wiem ,że będzie jakaś osoba co się będzie pluć bo czytam wiele blogów to jest jeden dyktator i nie uznaje innych dla niego zachowań jakie on ma zacofane.

Nie jest jakiś super. :O Można powiedzieć, że jest przereklamowany. Na pieszczoty przyjdzie czas. ;) Już widzę jak rozluźniasz dziewicę. :D :D Ze strachu jest bardziej spięta niż spinacz. heheh I dobrze :) Wiadomo jak za bardzo się pobudzi, więcej krwi napływa, nerwy na 100 % i jest więcej bólu niż powinno. :O ...

Gość gość
To zależy od jej podejścia czy się obludnie krępuje przed tobą i zamyka.Gdy może zawsze liczyć i się otwiera na ciebie to musi być wyluzowana.A gdy jest wyluzowana.A wie że nigdy jej nie skrzywdzisz i nie zrobisz bólu.Wtedy brak napięcia mięśni krocza co nie powoduje wielkiego krwawienia.Do tego prawiczek z dziewica to jest to nie ma byłych powodujących brak zaufania do siebie.