Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszamy na manifestację przeciwko imigrantom! Plac Defilad w Warszawie, 12 wr

Polecane posty

Gość gość
Ja mam za daleko.

Gość gość
Niestety nie mogę być z wami bo mieszkam daleko. Ale popieram Was za odwagę i serce. Jesteście wielcy. I proszę nagrywajcie filmy i róbcie zdjęcia-jak najwięcej by inni mogli zobaczyć bo w telewizji tego nie puszczą. Brawa dla Was Bracia Jesteście Wielcy

Gość gość
Ja mam daleko bo ponad 1500km ale będę !

Gość gość
ja się postaram

Gość gość
zostanie to zauważone, ale głównie przez policję. postarajcie się lepiej, by kiboli zabrakło.

Gość gość
właśnie

Gość gość
każdy ma prawo przyjsc

Gość gość
każdy ma prawo przyjść ! a kiboli to wymyśla PO wska mafia specjalnie aby później jak zawsze rzucać oszczerstwami na narodowców i ludzi którzy głosują na PiS !!!!! ja tych kłamstw jakie rozpuszcza ta podła mafia złodziejska NIGDY nie słucham ! Bo budka w ambasadzie Rosyjskiej to jeden z wielu przypadków gdzie posądzono o podpalenie PiS a okazało się że było to zlecenie od samego Belki z PO !!!

Gość gość
ja bede

Gość gość
Komentarz muzułmanina mieszkającego w Polsce: "Jestem muzułmaninem i nikt mi kitu ani ciemnoty nie wciśnie bo to co się dzieje to regularna inwazja nazywana w islamie Hijra (Hidżra) czyli zdobycie terenu wroga przez zasiedlenie bez walki czyli pokojowe.Ja też się tego boję bo wiem jak to się prawdopodobnie skończy.Tylko naiwny uwierzy że setki tysięcy mężczyzn ucieka przed wojną i że ludzie wychowani na bliskim wschodzie w innej kulturze dostosują się do europejskich wartości.Ja jestem europejskim muzułmaninem i religia jest moją prywatną drogą czczenia Boga a nie dotkryną polityczną jak innych muzułmanów.Na pierwszym miejscu jestem europejczykiem,nie gwałcę i nie zabijam.Też się ich boję ponieważ za kilka lat narzucą nam średniowieczny,feudalny i antydemokratyczny porządek a ci którzy się nie dostosują będą prześladowani..." Nic dodać nic ująć.

Gość gość
dokładnie

Gość gość
Jak zaczną nam robić rozpierduche w kraju to właśnie kibole,a nie chlopcy rurkowcy rusza na ratunek narażając własne życie dla narodu. Pilnować to trzeba prowokatorów.

Gość gość
W końcu to chrześcijanie uciekają przed islamistami. Nie rozumiem, co na łodziach robią islamiści? Co więcej, są przypadki, że z łodzi z imigrantami są wyrzucani... chrześcijanie. Rzekomi uchodźcy islamscy wyrzucają za burtę chrześcijan, by ci utonęli. Przykład: x http://ndie.pl/dramat-na-statku-z-imigrantami-muzulmanie-wyrzucili-za-burte-12-chrzescijan/ x

Gość gość
gość dziś Jak zaczną nam robić rozpierduche w kraju to właśnie kibole,a nie chlopcy rurkowcy rusza na ratunek narażając własne życie dla narodu. Pilnować to trzeba prowokatorów. xxx w sumie masz rację , bo jak taki pedzio w rurkach i grzywką na oczach bedzie bronił Polski jak on nie wiem czy siłę ma aby tornister do szkoły dźwigać :O ha! siem porobiło , wyhodowali pedziów lessby osłabiając tym samym struktury narodu ..demokracja tfuu !!!

Gość gość
ha! siem porobiło , wyhodowali pedziów lessby osłabiając tym samym struktury narodu ..demokracja tfuu !!! x x jak tak piszesz o mniejszosciach seksualnych, to jednak widze twoje miejsce bardziej w Syrii czy Emiratach Arabskich, niz krajach cywilizowanej Europy. Nie wiem zatem dlaczego sie ich obaiwasz, pomoga ci zabic kazdego co uznaja za pedzia czy lesbe, oni jak ty nienawidza kazdej odmiennosci

Gość gość
Zgadza sie. Osłabili i podzielili ludzi,w zasadzie nie ma większego poczucia wspólnoty. Jesteśmy zmanipulowani, oglupiani i zniewoleni! Zobaczcie,że ci najeźdźcy maja więcej praw i przywilejów od nas! To wszystko nie jest przypadkiem,to jest zorganizowane i zaplanowane od dawna. Kiedy was ostrzegalismy wyzywaliscie nas od teoretyków spiskowych,i gorzej. Teraz macie ostatnia szansę by się przygotować,bo będzie źle. To dopiero preludium tego co nas czeka w przyszłości. Szykujcie się na kryzys i to na wielu frontach bo i pogoda nas pognebi, jeśli tylko zacznie się na zachodzie robić groźnie,robcie zapasy,bo nasza gospodarka zależy mocno od zachodu. Padnie nasz eksport,ale to jest czarny scenariusz,którego nikomu nie życzę.

Gość gość
gość dziś ha! siem porobiło , wyhodowali pedziów lessby osłabiając tym samym struktury narodu ..demokracja tfuu !!! x x jak tak piszesz o mniejszosciach seksualnych, to jednak widze twoje miejsce bardziej w Syrii czy Emiratach Arabskich, niz krajach cywilizowanej Europy. Nie wiem zatem dlaczego sie ich obaiwasz, pomoga ci zabic kazdego co uznaja za pedzia czy lesbe, oni jak ty nienawidza kazdej odmiennosci xxx nie ma miejsca w świecie normalnym dla psycholi :) zboczenia tego typu to choroby i plaga 21 wieku ! wyhodowana wraz z obłudną tolerancją dla głupich osiołków które to nie odróżniają dobra od zła nie posiadają zasad i żyją jak rozwielitki :)

Gość gość
Arabskie dziecko pyta matki jaka jest różnica między demokracją a rasizmem. Demokracja jest wtedy gdy biały człowiek ciężko pracuje żebyśmy my arabscy emigranci mieli zasiłki, bezpłatne leczenie, bezpłatne mieszkania, bezpłatne szkoły odpowiada Arabia . Mały Arab pyta więc matki: ale czy to się podoba białemu człowiekowi?. O widzisz synku to jest właśnie już rasizm.

Gość gość
Najnowszy news: Libia ostrzega: islamscy terroryści udają uchodźców by przeniknąć do Europy Przedstawiciele libijskiego rządu ostrzegają przed terrorystami wśród uciekinierów z Afryki i Bliskiego Wschodu.Jak twierdzą grupy dżihadystów są przemycane do Europy w transportach imigrantów. Państwo islamskie nie atakuje nielegalnych transportów ponieważ samo czerpie z tego zyski.Ponadto transporty imigrantów to dobry sposób na przerzut dżihadystów wśród uciekinierów którzy z Libii próbują dostać się na stary kontynent - tłumaczy doradca libijskiego rządu Abdul Basit Haroun

Gość gość
Jak to możliwe,że w XXI w. można zmusić wolne państwo do czegokolwiek? To powinna być dobrowolna decyzja a nie przymus. Ja naprawdę wiele rozumiem wojna itd. ale Polski po prostu na to nie stać. O zagrożeniu terroryzmem nie wspomnę.

Gość gość
nie ma wolności , wolność była kiedyś zanim kapitalizm nie zapanował nad całym światem teraz jest legalne niewolnictwo

Gość gość
nie ma miejsca w świecie normalnym dla psycholi zboczenia tego typu to choroby i plaga 21 wieku ! x x g.. dziecko wiesz, więc zamknij klape... a psychol to ty jestes. Geje nikomu nie szkodzą, w przeciwieństwie do ludzi co zieja nienawiscia

Gość gość
Dla mnie dziwne jest to ze wielu tych tzw ichodzcow nadaje na Asada.Kumacie ten absurd? To sa kiepscy aktorzy w dodatku "nie odrobili lekcji" z tematu tzw swiadomosci politycznej tego co sie dzieje na bliskim wschodzie. Gdy rzadzil Asad nilkt nie emigrowal. Przyklad-osobiscie znam ludzi jacy na polski rynek sprowadzali z Syrii rozne towary a w tym kosmetyki,wyciagi,emulsje czy mydla jakie tam produkowano w oparciu o rosliny i wielkie zloza mimeralow ze strefy srodziemnomorskiej.W wiekszosci waszych galerii handlowych byly czy sa takie sklepy i stoiska.Przyszlo isis i doslownie zniszczylo wszystko.To ISIS atakuje,niszczy,pali wszystko.Armia stara sie cokolwiek uratowac. Ostatnie raporty wskazuja ze broni chemicznej uzywa wlasnie IS. Podobnie w Libi.Za Kadafiego emigracja byla znikoma.Po jego zabiciu jest masowy exodus. Kazdy kto twierdzi ze ucieka przed Asadem czy obawial sie Kadafiego jest w dziesiejszej sytuacji po prostu podejrzany. To logiczne. Nie mamy pewnosci kogo tak naprawde wpuszczamy.Media przesylaja swiatu zdjecia malych dzieci jako ofiar terroru. Ale to sa zdjecia stamtad. Obejrzyjcie sobie zdjecia i filmy z obozow dla uchodzcow. 95% to mezczyzni w sile wieku.Mlodzi silni faceci. To co do nas dociera w postaci politycznych komunikatow to manipulacja. Do Libii czy Iraku jeszcze w latach 90 mozna bylo z Europy jezdzic na komtrakty.W Prlu jezdzilo tam mnostwo naszych inzynierow. Nikt stamtad tak masowo nie uciekal podajac jednoczesnie sprzeczne z logika faktow tlumaczenia.

Gość gość
dobre

Gość gość
brązowa swołocz już samą swoją ilością zrobi nam rozjeb ! ludzie patrzę na to w tv i nie wierzę ...co nas czeka ? ja nie mam zamiaru żyć pośród tych ludzi ! To nie jest ich kraj to nie jest ta kultura to miejsce dla nich ! zobaczcie jak oni się zachowują jaki syf zostawiają , wiecznie mają o coś pretensje NIKT do chu...ja nikt tutaj ich nie zapraszał ani nie chciał ! a oni mordy wydzierają i domagają się cudów ! Nie chcę żyć z tymi ludźmi obok !