Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszamy na manifestację przeciwko imigrantom! Plac Defilad w Warszawie, 12 wr

Polecane posty

Gość gość
mądre słowa, bardzo mądre

Gość gość
Żmij, nie wiem właśnie czy o tych z głównego nurtu. Wczoraj gadałam z mężem o tym, gdzie można poczytać coś obiektywnego. Masz jakieś propozycje? Mam wrażenie, że akurat w tej kwestii wszystkie media (a więc wszystkie tuby = wszystkie ugrupowania polit.) mówią jednym głosem. Tzn może różnią się co do jakichś poszczególnych punktów, ale wspólny mianownik jest ten sam. Może się mylę - oby.

Gość gość
mamy zobowiazanie wobec Unii i tyle. Nie mozemy w kolko brać , brać i brać. Luzie sie pzryzwyczaili że nalezą sie nam "funusze unijne". No nie ma tak...A trzeba pamietac,ze Unii wcale nie zalezalo,zeby nas przyjąc, tak jak teraz nie chca Turkow. Bo Unia na nas traci na razie.

Gość gość
Gdybym mieszkala blizej a tak jedynie moge myslami byc z wami. Moja rodzina tez nie chce ich w Polsce. Juz nawet sie rozgladalam jak moge legalnie zdobyc bron. Cos czuje,ze niedlugo bedzie niezla jazda z muzulmanami.

Gość Abdulahadulhabibi
z wami będzie jazda polaczki

Gość gość
k r e s y p l rzetelna i uczciwa informacja

Gość gość
Łyse cebulaki mocno zazdrosni o przystojnych uchodźców. Pokrzyczycie trochę i kilku policjantów was pogoni do domu :-)

Gość gość
Dzis na o/necie był reportaż o makabrycznych gwałtach na Jazydkach i chrześcijankach dokonywanych przez islamistów w Syrii . Powinni to obejżeć wszyscy ku przestrodze .

Gość gość
TAK dla emigrantow w pl!!!!!!!

Gość gośćm
Unia nic nam nie daję . Jak byśmy mieli polityków patriotów a nie dupowlazów to Polska powinna wystąpić do Niemieć o odszkodowania za zniszczenia w czasie wojny . Obecni politycy czy to z prawicy , lewicy czy ze " środka " to zwykłe Kurw..... i KARIEROWICZE . Dla nich liczy się tylko ich własny interes a nie dobro kraju i jego mieszkańców. Ci pseudo politycy potrafią tylko mamić , kraść i zdradzać .

Gość gość
Zaraz,zaraz ,35 milionowy kraj boi się 11 tys gołych i wesołych ,bo to,że tam w Afryce dzieją się bardzo zle rzeczy to wina braku jakiekolwiek kontroli,tego,że jest dostęp do broni,przyzwolenia nawet i wielu innych czynników jakich u nas nie ma.W stolicy Niemiec żyje ćwierć miliona muzułmanów i nie ma problemu. Nie robcie wstydu manifestacjami,bo oni tak czy inaczej zwieja na zachód no chyba,że zamknięty ich siłą w obozach,może nie przypadkiem właśnie remontuja baraki w Auschwitz.

Gość gośćt
do gość dziś Powiedz ale tak szczerze jakiej jesteś narodowości i wyznania.

Gość gość
ja przyjdę

Gość gość
20:24 - nie ma problemu w Berlinie???? No popatrz - co innego twierdzi moja rodzina, która tam żyje od 30 lat. Wyprowadzili się z normalnej, kulturalnej dzielnicy tylko dlatego, że w ciągu roku wprowadziły się tam 4 rodziny muslimskie. To jak sterroryzowały wszystkich (a policja ma związane ręce) dorpowadziło do tego, że w trosce o swoje dzieci/wnuki po prostu połowa Niemców się stamtąd wyniosła :o Poza tym - pieprzenie o tym, że mamy zobowiązania wobec unii to kpina. Oczywiście rozumiem to, że te zobowiązania są - jasna sprawa. Szkoda tylko, że Niemcy czy Brytyjczycy nie byli tacy hop do przodu jak kładli łapska na to, co się w Afryce działo 2-3 lata temu, kiedy ISIS zaczęło się (dzięki nim m.in.) formować. Typowe: narobili syfu, a teraz wszyscy muszą po nich sprzątać. Nie trafia do mnie ten "unijny" argument choć wiem, że takie są zasady, koniec kropka. Słyszeliście na pewno stanowisko Orbana? Ciekawe, kiedy zarobi kulkę w potylicę, bo nie zwykło się przeciwstawiać największym unijnym asom. Skopiuję to, co napisałam na innym temacie: moja znajoma z dwójką dzieci właśnie wyjechała do Szwecji do pracy, bo tu, w Polsce nie mogła wyżywić (dosłownie) swoich dzieci za pensję, jaką po 13 latach pracy dostawała w swojej robocie. A tu czytam, że każdy uchodźca dostanie 1200zł i lokum. Za nic. Ja się pytam: czy to jest kierwa jakiś żart??? Goowno mnie obchodzi, że to będzie kasa z unii. Moja znajoma uczciwie pracowała, tyrała jak wół i musiała stąd spieprzać, bo nie stać ją było po prostu na życie. A my tymczasem przytulimy sobie ze 12 tysięcy ciapatych BO TAK. To jakaś zbiorowa halucynacja jest chyba, innego wytłumaczenia nie widzę. Koniec skopiowanej wypowiedzi. Nie godzę się na przyjęcie ich pod nasze skrzydła: ze strachu, z żalu, z bólu tyłka, bo sama walczę każdego dnia o przetrwanie w tym pieprzonym kraju. Ktoś pisze, że to 12 tysięcy tylko. A nie mówią już w mediach o konwencji dotyczącej uchodźców, że w ciągu 3 lat mają prawo ściągnąć tu swoją najbliższą rodzinę na takich prawach, na których sami tu będą przebywać. Ostatnio widziałam wywiad z ekspertem ds migracji i uchodźstwa - powiedział, że realnie możemy w ciągu tych 3 lat spodziewać się ok 50 tysięcy muzułmanów. Że już o komunikacie ISIS nie wspomnę - pół roku temu zapowiedzieli akcję zorganizowaną polegającą na tym, że jak w masełko do Europy wejdzie kilkanaście tysięcy wojowników ich grupy. Brawo, brawo.

Gość gość
fakt

Gość gośćm
Powiem to co wielu ludziom się nie spodoba . Muzułmanów w Europie czeka taki sam los jak żydów . Tylko ślepy nie może tego zobaczyć . Nie wiem czy jest to celowa robota polityków czy raczej ich głupota . Głównym problemem muzułmanów jest to ,że oni nie chcą się asymilować z lokalną ludnością . Szkoda , że Europę znów czeka wojna domowa .

Gość gość
nie wojna domowa-światowa na razie mówi się o lokalnych konfliktach w imię poprawności-w Iraku,w Syrii,w Afganistanie,w Somalii,na Ukrainie ale te "lokalne" konflikty nie przykryje taktyka NATO-Not Attack Talk Only

Gość gość
będzie nas wielu

Gość gość
Kto przez nieodpowiedzialne działania PO będzie ponosił koszty i skutki jakich można się spodziewać za kilka lat. Zachodnie media już trąbią, że ISIS przemyca dżihadystów na paszportach syryjskich. Tych co tak orędują za wpuszczeniem uchodźców niech przyjmują ich ale we własnych domach ciekawe czy byliby tak chętni.

Gość gość
Machina propagandy i dezinformacji IIIrp. zaczyna oswajać lemingi z tematem.Najpierw miało być 2000 chrześcijan.potem 10000 niekoniecznie chrześcijań,nowsza wersja to już 30 000 muzułmanów,przyszla to 100 000 czy 300 000 ?!

Gość gość
Jakoś 30000 Polaków z Kazachstanu i innych terenów byłego ZSRR to platformerski rząd zapraszać nie raczy . Za to dla darmozjadów z Afryki to proszę bardzo. Kolejny etap niszczenia Polski. Sprowadzanie obcych nam i wrogich z założenia nacji.

Gość gość
Kopaczowej chyba cegła na łeb spadła . Polska nie powinna przyjąć ani jednego muzułmanina .Każdy muzułmanin to potencjalny bandyta . Nie możemy pozwolić na to aby w Polsce działy się takie rzeczy na ulicach jak w Niemczech czy Francji .

Gość gość
nie dla muzułmanów niech walcza o sój kraj nich rzad zadba o polaków krórzy charuja za najnizsze krajowei nie stac ,na swoje mieszkania dlaczego nie ma pomocy dla polaków ,rzad anty polski powinien natychmiast odejsc

Gość gość
Te afrakanskie, chore brudasy i analfabety natychmiast wynocha do Afryki. Te smierdziuchy dobrze wiedza gdzie sie zagniezdzic i zyc z socjalu bo przeciez TO TO przenigdy nie do stosuje sie do Europy !!!! Zostawic tylko dzieci bo one sa niewinne a doroslych pasozytow spowrotem do Afryki bo to oni zgotowali sobie ten los przez te wszystkie wojny religijne. Religia to NAJWIEKSZE zlo na swiecie !!!!!

Gość gość
Może ktoś, wreszcie odpowie na pytanie - kto podrzucił do Europy to całe towarzystwo - nie ma odważnego ??? Podziękujcie USA za to, że całą Azję Zachodnią i południową, zamieniła w piekło na ziemi, to dzięki NATO i wspierającym państwom, w tym Polska < mamy co mamy > teraz jeszcze miesza na Ukrainie !!! Polskie rządy notorycznie włażą w d.... USA, ani pisną jak to nas robią w konia, muszą za tym stać jakieś dodatkowe pieniądze skierowane prosto w łapki co niektórych "władców", jakoś chętnych do rozliczenia nie ma tego procederu, widocznie sami mają zamiar doić tę kobyłę, za która stoi biznes zbrojeniowy i żydomasoneria !

Gość gość
W taki oto sposób rozwija się wynarodowianie Polski. " Przyjaciele " Polski w zrobią wszystko by Polskę zniszczyć. Zniszczyli naszą gospodarkę a teraz chcą nam wcisnąć obce nam nacje - obce rasowo , kulturowo i obyczajowo. Nacje wrogie i agresywne . Prym w tej "przyjażni " do Polski i Polaków wiedzie jak się okazuje ... NOMINA SUNT ODIOSA.

Gość gość
Te 8-tyś. uchodźców w następnym pokoleniu ściągnie do Polski 30-40-tyś w ramach łączenia rodzin. Islamiści nigdy i nigdzie się nie asymilują ze społeczeńswem wyznającym inną wiarę, lub społeczeństwem ateistycznym. ża 40 lat będzie ich 200.000 a może i milion. W 2060 roku z kościoła Mariackiego w Krakowie zabrzmi głos muezina a w szkołach dzieci będą uczyć się po arabsku.

Gość gość
popieram

Gość gość
ja też

Gość gość
przyjde