Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszamy na manifestację przeciwko imigrantom! Plac Defilad w Warszawie, 12 wr

Polecane posty

Gość gość

12 września o godzinie 16:00 Dane ONZ - 78% imigrantów, zwanych roboczo przed zakłamane media: "uchodźcami wojennymi" to... mężczyźni. A nam zdawało się, że uchodźcy to zawsze głównie kobiety, dzieci oraz starsi mężczyźni. Cóż - nie wiem, z kogo oni próbują robić kretynów, ale nas nie nabiorą!

Gość gość
Gdybym mieszkał 260km bliżej to byłbym tam na manifestacji.

Gość gość
niebawem Anglia wyjdzie z UE i popędzi to bydło polaczkowe, brudne złodziejskie.... hahahahaha i będzie protestować domagając się praw uchodźców i imigracyjnych. brudne podludzie polskie

Gość gość
Chłopcze idź ssać jądra koledze, śmierdzący lewacki obciągaczu muslimskich brudnych pał!

Gość gość
Łódź będzie z wami!

Gość gość
Powyżej to dla drugiego z 18:08, tego co śmierdzi pedałem

Gość gość
ty polaczkowa pało, wieczny podnóżku, przybłędo , podludziu złodziejski, brudny, śmierdzący. w czym ty polaczkowy cfelu jesteś lepszy od Syryjczyków np.?mam nadzieje , że Policja doj***e temu polactwu-robactwu podludziu

Gość gość
18:13 Jesteś kochankiem Jasia K?

Gość gość
To protestujcie sobie w tej Łodzi, jak tacy chętni. Ciągle w Warszawie musi się coś dziać?

Gość gość
młodzież wesz polska hahaha i te narodowcy spod biało czerwonej szmaty będą ssąc dorodne arabskie pały. do tego się polactwo przyda haha\haha

Gość gość
będzie niska frekwencja lepszą uzyskaliście gdybyście zrobili w weekend o 16 o to tak bo większość będzie w pracy (jak ja) albo dopiero wróci ze szkół

Gość gość
człowieku - mieszkałem reichu i wiem jakie to chuje są arabusy, turasy czy inne brudasy. powinni ten chłam wyjebać z powrotem do afryki a nie ich tu jeszcze przyjmować. to są tacy skurwiele że dla nich zajebać kogoś obcego - czyli np: polaka , to tyle co się odlać. tak że chuj im w dupe i z powrotem do syrii czy innego arabskiego jebanego kraju a nie do europy czy polski.

Gość gość
to samo co dla jednego polaczka okraść drugiego polaczka w imie wiary ojcow i tysiącletniej "kultury"

Gość gość
ścierwa z ukrainy i kolorowe brudasy są na tym forum, to nie dziwne że Polaków odrzucają błotem i cieszą wredne mordy. Olewać te kur/wy.

Gość gość
hahaha polactwo robactwo mądre inaczej..

Gość gość
aaa sorka pochrzaniło mi się ze 12 wypada w środę :P

Gość gość
Koniec świata się zbliża po prostu w takiej czy innej postaci. Chuj w to wszystko. Ja i tak mam tak spieprzone życie że mnie gowno to wszystko obchodzi sam chętnie takiego uchodźca poproszę żeby na przetestował maczete i mi łeb upierdolił .

Gość gość
Żmij dobrze gada, polać mu :-)

Gość gość
sprzątnąć polskie śmiecie z Europy, Europa pozbywając się smieci polaczkowych pozbędzie się problemów

Gość gość
te młode polskie k***wki , które na tych leszcze z młodzieży wesz polskiej patrzeć nie chcą zaznają prężnego arabskiego penisa w sobie i wnet poznają kto prawdziwy mezczyzna i zmienia poglądy a te narodowcy będą obciazac budżet państwa lecząc nadgarski

Gość gość
będe

Gość gość
Jakis ciapaty skurfysyn terrorysta siedzi na temacie

Gość gość
Taka prawda i tego, żebyś się zgiął w pół, nie zapudrujesz. X On zgina się wpół i udaje koze przed kolejką ciapaków :D

Gość gość
to pryszczaty gimbus

Gość gość
od wiekow zawistna tepa polaczkowa kur/wa rozganiania po swiecie , jak już nie ma wroga wspólnego to okrada siebie , niszczy nie szanuje. smiecie polaczkowe już zapomnieli po szkolkach niedzielnbych tępaki j****e ze dzieci biedna Persja wygonione z ZSRR przyjela i leczyla bo polactwo nie umiało im zapewnić bezpieczeństwa , niczego. kur/wy jesteście wstyd mi ze jestem Polakiem. pragne by mój Syn stad uciekl jak najdalej. tu nie będzie nic dobrego z takimi k****ami polaczkowymi. Niemcy , Austriacy sa madrzy a polactwo zqsze rtepe.

Gość gość
Nowa Zelandia przyjela 7 tys polskich dzieci.. zagłodzonych sierot. nie wstyd polactwu ze majax kraj mlekiem i miodem plynacy miała takie dzieci i wiecznie wojny i niewole?

Gość gość
Co do wypowiedzi z 19:19, to nie kłam! Pedały, męskie d***** ciapaków nie mają dzieci!

Gość gość
no no prawda polska szmate kole to już argumenty rychtuje. widać tak zżyjesz takiem masz doświadczenia cfelu polski

Gość gość
sami widzicie poziom imigranckiego chłamu

Gość gość
zbiorowa halucynacja to jest jakaś. A to, co media robią ludziom z mózgów to jest kryminał po prostu. Zauważyliście, że od 2 tyg nie ma w ogóle tematu ISIS w mediach? Tak to co 2 dni pokazywali egzekucje, zrzucanie gejów z wież, gwałty na kobietach i dzieciach. Dzisiaj np podpalili 4 chrześcijan - żywcem, nad ogniskiem, spalili ich. A w mediach cicho-sza, piszą o jakimś lekarzu - Syryjczyku, który wypisuje dzieciom na dworcu recepty ❤️ Chore to jest :o