Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twoja B

Kocham Cię mój wilczku!

Polecane posty

Gość Twoja B

Dziękuję za wczorajszą noc!! Teraz wiem, że z S. to już przeszłość :) i z wszystkimi innymi też było wyjątkowo musimy to powtórzyć ;)

Gość gość sylwia
A co niby było z S?

Gość Twoja B
jesteś moim skarbem, słońcem a ja jestem Twoim kwiatuszkiem i promyczkiem :) jesteśmy sobie przeznaczeni, wiesz o tym

Gość gość
zakochała się w nim, ale on jej nie chciał była za stara dla niego a poza tym mężatka to dziwne by było gdyby chciał.

Gość gość
:) ... fajnie co? ja nie posiadam umijętności kochania, ieumiem okazywać miłości .... na razie w 100% jestem odkochana

Gość gość q**ss
no było z***biście w hooj,było dużo jarania dobrej zabawy i ogólnie prawda było lepiej niż w kościele w 98

Gość gość
Wilk znakomicie zajmował się moim synem na zajęciach i za to jestem mu naprawdę wdzieczna.Nie pisz kretynie dennych provokacji bo na mnie to nie działa .Wilk ma żonę i to jej jest wierny.Co niby jest przeszłoscią coś czego nie było czy udział syna w zajęciach.?Nie ineresuje mnie prywatne życie wilka.A Ty nie próbuj robić z niego Bog wie kogo bo ja znam go bardzo dobrze i wiem jaki jest.Nigdy nie pozwolę o nim złego słowa napisać.!S

Gość gość
umiesz umiesz gołym okiem widać, że jesteś zakochana cholera tylko wie w kim myślisz,że on tu jest

Gość gość
20.19.kto?

Gość gość
ten o którego mi chodzi nie ma żony :) chyba, że kłamie ale w to nie wierze

Gość gość
podaj 1 literę imienia "Twojego" Wilka na pewno nie chodzi o tego samego,zapewniam :classic_cool:

Gość gość
Owszem ma od 28-29.sierpnia 2012 roku.!Brunetka...Grażyna.Jest na fb.Ja poznałam go w 2010.r.potem on sie zakochał i po pół roku wzięli ślub.S

Gość gość
o kim innym mówisz :) on nie ma żadnej żony Grażyny jakby miał nie zdradzałby jej z innymi

Gość gość
On nikogo nie zdradza!Tak jak ja nikogo nie zdradzam.On jest porządny i uczciwy.Brzydził by się iś do łóżka z pierwszą lepszą.On się brzydzi jak jego kombajn ktoś inny przymierzy a co dopiero..łozko z byle kim.Wiem co mówię.S

Gość gość
no to dobrze :) mało jest takich facetów

Gość gość sylwia
Barbaro..to że z Toba pisał na forum to jeszcze o niczym nie świadczy..on by żony nie zdradził..chcesz to dam Ci do niej namiary.Prawda mało jest takich.ludzi jak On..ale ja go znam z ciut innej i szerszej perspektywy.Człowieka poznaje się po tym jaki jest dla innych..np.dla dzieci..a nie po tym ile miał..czy ma za sobą łóżkowych przygód.Skoro Ty całą swoją uwagę skupias jedynie na fizycznej. stronie życia to widać w ogole go nie znasz.Dla niego inne wartosci sie licza a Ty najwidoczniej jedteś pusta.A co niby było w kosciele w 98?

Gość gość
Widzę,że zbyt poważnie potraktowałaś ten temat :D niepotrzebnie się tu rozpisujesz o tym wszystkim nie chce żadnych namiarów na nikogo ten temat to prowokacja. A raczej eksperyment. Efekt przerósł oczekiwania :classic_cool: byłam ciekawa czy jak napiszę literki imion S B i ogólnie to co napisałam czy Cię tym zwabię do tego tematu. Zauważyłam,że wszędzie Cie tu pełno,myślisz,że każdy pisze o Tobie i jak ktoś napisze kocham CIę to na pewno do Ciebie. Ale myslalam,ze pewnie jednak nie zwrócisz na to wszystko uwagi a jednak zwróciłaś i to od razu i nawet się rozpisywać zaczęłaś. Nie było żadnej nocy z żadnym wilczkiem,możesz spać spokojnie :classic_cool:

Gość gość
w kościele 98 nie wiem co było bo to też napisane tak po prostu,bez żadnego większego sensu naprawdę nic w tym temacie nie jest prawdą po prostu zadziwia mnie że tak wszystko bierzesz do siebie jeśli ten temat CIę uraził to przepraszam..tak naprawdę nawet nie sądziłam,żę odpowiesz że zwykłe S. uznasz za siebie..a przecież na anonimowym forum może być mnóstwo innych S. gośćśrubka to pewnie też Ty

Gość gość
Wcale nic nie myslę.Dobranoc.s

Gość gość
no to ok ;) jesteś fascynująca, ciężko rozgryźć o co Ci chodzi dobranoc trochę mi teraz głupio bo wyszło na to,że robie sobie jaja ale to było z ciekawości czy uznasz,że chodzi o Ciebie :P a nie żeby sobie zakpić ten q**s to po to,zeby było widać,że to jednak prowokacja :D no nic,trudno

Gość gość
W kosciele w 98.nie było ani białej sukni ani welonu. Imprezy też nie było.Pierwszy mial byc 20 czy 27 wrzesien. juz dokl.nie pamietam. 97...potem.98..najpierw cywilny..po czasie koscielny.Zyciowa pomylka pod presją rodziny.s

Gość gośćszarik
Ponoć kminek jest dobry na wzdęcia...rozkminianie... już nie...czy wy nie widzicie jak pierdzicie?

Gość gość
Nic nie myslę bo nigdzie na tym forum nie napotkałam słów "Kocham Cię S"..więc nie wiem o Co Tobie chodzi?Wil by tak nie napisał bo ma lepszy gust.Ja nawet nie jestem w jego typie.s

Gość gość
no może takich nie,ale inne tak no i nie powiedziałaś tej litery jego imienia albo ile ma liter to imię? 6?

Gość gość
Kto wilk?.8 liter.s

Gość gość
Zabierz tego smerfa!s

Gość gość
a ja kocham swojego wilczka, który patrzy jak nikt na świecie

Gość gość
Wiem...jak patrzy.Ide spać.s

Gość gość
A prawda ..zdrobniale 6.s