Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiutka  1999

jak wspominacie szkolę średnią

Polecane posty

Gość asiutka  1999

j.w

Gość gość
pozytywnie ;-) duzo nauki i zajec, ale to bylo ,,lajtowe" w porownaniu ze studiami i uganianiem sie za praca ;-) choc wtedy liceum wydawalo mi sie czyms trudnym. zaczynasz w tym roku nauke w szkole sredniej?

Gość gość
3/4 szkoły to faceci, połowa z nich z dziewiczym wąsem ludzie rozwiązują zadanka z matematyki na przerwach i grają w brydża po lekcjach umawiają się na brydża i mecze matematyczne albo grają w bibliotece w lola albo na korytarzu w magici albo rozwiązują jeszcze więcej zadanek było jeszcze kółko szantowe i klub, w którym jedli ciastka i organizowali turnieje rpg na przerwie nie rozmawiają, tylko rozwiązują na tablicy zadanka po mieście chodzą plotki, że wszystkie dziewczyny z tej szkoły mają wąsy tak wygląda szkoła bez humana, czyli moje stare liceum

Gość asiutka  1999
Tak zaczełam

Moja była wspaniała - uczniowie i nauczyciele. Przyjaźnie, której trwają do tej pory. Niezapomniane imprezy. Dużo polotu, kreatywności, wieczorki teatralne, poetyckie, wspólne pisanie książek, które nigdy nie zostały wydane... chętnie bym tam wrócił.

Gość gość
wcale

Gość gość
Bardzo źle. Całe liceum się nade mną znęcali. Tak samo było w gimnazjum. Leczę się z tego do dziś dnia

Kiepsko. Poszłam do najlepszej szkoły w mieście, a w klasie miałam sporo głąbów, które się dostały po znajomości. Praktycznie same bananowe dzieci miałam w LO, do tej pory utrzymują sporadyczny kontakt może z 3 osobami z klasy. Ale nauczyciele ogólnie byli ok, poziom fajny, dało się uczyć. Towarzysko było koszmarnie.

Gość gość
z sentymentem

Gość gość
Bardzo miło, ale na spotkanie klasowe nie mogłam pojechać ,bo daleko teraz mieszkam, a szkoda.:(