Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamdoscklamstw

Czy to normalne, że on sprawdzał jej fejsa prawie codziennie?

Polecane posty

Gość mamdoscklamstw

Jestem z facetem od 3 lat... Niby mnie kocha, mieszkamy razem... Ale zobaczyłam, że on oglądał bardzo często profil swojej ex ( ostatniej przede mną o ile się nie mylę )... Szukał jej w google itd... robił to prawie codziennie... Czasami miał 2 dni przerwy... Czy to normalne? On uważa... UWAGA! Że nie robił tego świadomie... Tzn. nie myślał o niej, ale sprawdzał i tak... To wytłumaczenie jest dla mnie zbyt idiotyczne... Panowie wy też siedzicie na profilach swoich ex sprzed paru lat prawie codziennie od tak bez powodu?

Gość mamdoscklamstw
Pewnie swojej dziewczynie też mówił, że bez powodu ;) ?

Nie dziewczynie... nie mam pojęcia, natomiast wiem, czemu sprawdzał mój - bo nie mógł znieść myśli, że o nim zapomnę. Ale to była Nasza Klasa, gdzie można było sprawdzić, kto odwiedzał profil, jeśli nie zablokowało się tej funkcji. Po półtora roku pomyślałem - kurka, co to ma być?! - i usunąłem konto :D

Gość mamdoscklamstw
Załamana jestem... Chcę mu wierzyć, że ta jego miłość, którą niby pokazuje mu wystarczy, ale on był jej ciekawy prawie codziennie...

Gość gość
Mysle ze nie moze o niej zapomniec i jest zazdrosny. Wciaz sie nia interesuje lub zaczal po pewnym czasie. Byc moze ona odpowiada jego idealowi

Gość mamdoscklamstw
W życiu mi się do tego nie przyzna... Może dlatego, że ona ma innego od 3 lat... Niby on z nią zerwał. Pewnie żałuje. Mam już wszystkiego dość... Chyba będziemy musieli się jednak rozstać, bo mu nie wierze...

Gość gość
Porozmawiaj z nim szczerze. Moze ma do niej o cos zal?

Gość mamdoscklamstw
Właśnie nie. Twierdzi, że się rozstali, bo ona się mu nie spodobała. Że w ogóle nic do niej nie czuł i sre te te te i byli tylko razem dwa miechy a na jej profil prawie codziennie wchodził z ... nudów. Czy to brzmi przekonująco?

Gość gość
Nie martw sie, przejdzie mu.

Gość mamdoscklamstw
Po 3 latach mu nie przeszło.

Gość gość
jak patrzy to sie interesuje