Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Wrzesień 7, 2015 Ja nie lubię tego buca misio1 :) a tak ogólnie to są mi obojętni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Jurgitta Napisano Wrzesień 7, 2015 do Aneta Krawczyk Puszczalska dziś Nie znam Cie wiec nic nie moge Ci napisac :-) napisz cos wiecej o sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Wrzesień 7, 2015 Jestem dobra, wrażliwa, inteligentna, po technikum,nie zdałam egzaminu zawodowego i matury. Kilka podejść, jestem zasmucona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2015 Ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Jurgitta Napisano Wrzesień 7, 2015 Aneta to znaczy ze masz 18 lat? czy jestes dziewica?(pewnie prawik to czyta i jest ciekawy) Lubie Cie nie martw sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Wrzesień 7, 2015 25 lat ale oglądam tego buca Tomasza Lisa, któremu dałabym w mordę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2015 A mi, dałabyś w mirde? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćJurgitta Napisano Wrzesień 7, 2015 ok,:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach