Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna 32 letna singielka na urlopie

Polecane posty

Gość gość

Co wy robicie w tym czasie. Wyslano mnie na urlop. Planow zadnych, nie wyjezdzam nigdzie, i co tu robic? 4 dzien juz tylko spie i jem... I ogladam jakies glupoty w tv. Ale dno.

Gość gość
To przykre.

Gość gość
no przykre! Nudne, depresyjne, smutne. Ale co robic? Poszlam na sprace. Pochodzilam godzine po miescie i tyle. Znow na kanapie.

Gość Nowoczesna feministka
Wyskocz na seks rajd po klubach w swoim mieście. Zalicz w nich każdą toalete z jednum przystojniakiem lub dwoma naraz ;)

Gość gość
Tylko nie każdy potrafi zaliczac facetów w toalecie.

Gość gość
nie singielka tylko stara panna

Gość grubbbcia
nie martw się zaraz będę imigranci kogos poznasz

Gość asiutka93
"nie singielka tylko stara panna " właśnie, nazywajmy rzeczy po imieniu :)

Gość gość
stara panna to po 40

Gość doworagimbazow
ciesz się a po cholerę ci chłop korzystaj z życia , dobrze że nie byłaś głupia jak te gimbazy młode suczki które pozachodziły w ciążę i same bachory wychowują ... albo się pochajtały w młodym wieku sixy jedne... i się w garach hahhhah taki głupie babskie życie

Gość asiutka93
"ciesz się a po cholerę ci chłop korzystaj z życia" no przecież korzysta, cały temat założyła by się tym pochwalić :P

Gość gość
ja zawsze oglądam seriale , albo latam po galeriach i pije sobie browarki cały czas jeste na %%%%

Gość gość
pochodz po klubach , pojedz do rodziny . a skad jesteś ?

Gość gość
zerznij araba ktory wczesniej dymal koze.

Gość gość
singielka stara panna, co za roznica, jestem z torunia

Gość gość
Masz piernika międsy nogami? :classic_cool:

Gość gość
Jest różnica. W języku polskim jest określenie na taką osobą i nie potrzebujemy głupich kalek z angielskiego.

Gość gość
jak z Torunia to chyba jest tam co robić, kina są , kawiarnie, bulwar do spacerów, koncerty, książkę można poczytać, do galerii handlowej iść, zrobić sobie paznokcie, albo pół dnia chodzić z maseczką na twarzy, znajomych odwiedzić albo zaprosić, pojechać do rodziny, samej zrobić sobie wycieczkę choćby do Bydgoszczy cholernie nudna jesteś dziewczyno

Gość gość
mniej pisanie, klawiatura mi sie mniej zuzyje

Gość gość
ta jasne jasne... juz widze jak wy chodzicie same do kina albo do teatru. Codziennie chodze po miescie ale ile mozna. Co w tym niby fajnego.

Współczuję Ci autorko bardzo ale tak szczerze - czemu jesteś sama, tfu, sorki, singielka:O

Gość gość
juz widze jak wy chodzicie same do kina albo do teatru. Codziennie chodze po miescie ale ile mozna. Co w tym niby fajnego. no i chodzę i do kina sama i do kawiarni, nic w tym dziwnego, zresztą nie musi nikt mi filmu tłumaczyć. Znajdź sobie koleżanki w takim razie ...tyle tylko , że jak jesteś nudna to i tak nawet koleżankom , czy potencjalnemu facetowi niczego ciekawego nie zaproponujesz, tylko będziesz czekać aż ktos się zlituje i gdzieś ciebie zabierze. To tragedia u w miarę młodej osoby być taką bez zainteresowań, beż pomysłów, bez energii

Gość gość
Dlaczego jesteś sama? Z wyboru czy życie tak ci sie potoczyło?.

Gość gość
no nie wiem, skoro nic ambitniej się nie da, to może chałupę na błysk wysprzątaj, pranie porób, ściany w pokoju pomaluj

Gość gość
Dlaczego jesteś sama? Z wyboru czy życie tak ci sie potoczyło?. z wyboru to są tacy co maja pasje, znajomych i zapełniony wolny czas, dziewczęta nudne i bez zainteresowań są same bo nic się nie trafiło co mogłoby je wybawić od nudy

Gość gość
może właśnie samotność sprawiła że jest taka bez energii?koleżanki w jej wieku też są nudne bo najczęściej żyją tylko życiem chłopa i dzieci. A asiutka93 nie bądź taka mądra, nigdy nie wiesz jak tobie się życie potoczy.

Gość gość
już nie dłuog imigranci będą wiec poznasz kogos

Gość gość
W sobotę będę w Toruniu.Dasz się zaprosić na kawę?:)

Gość asiutka93
haha, ja nie będę nigdy starą panną co najwyżej wdową lub rozwódką :)

Gość gość
Singielka, a może jakiś fitnes regularny? Albo bieganie w popularnym dla biegaczy miejscu (nie wiem gdzie mieszkasz, więc nie doradzę). Może na jakiś kurs się zapisz albo zamiast na spacer idź na wystawę? Zapisz się do biblioteki, wypożycz ciekawą książkę i poczytaj w kawiarni przy pysznej kawce i szarlotce :D A może są organizowane jakieś miniwycieczki w okolice? Dobre pomysły to też te podane: wysprzątaj chałupę na błysk (wiem z doświadczenia, że zawsze coś czeka na "kiedyś posprzątam"), skocz do kosmetyczki, fryzjera, zrób remanent w ciuchach i wybierz się na spacer po galeriach. Zaproś znajomych albo umów się gdzieś, odwiedź rodzinę. Co z tego możesz zrobić?