Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda0000

Zaproszenie na ślub

Polecane posty

Gość Jagoda0000

Mam kłopot z wypisaniem zaproszeń na ślub dla rodziny mojego przyszłego męża, gdyż: -siostra mojego narzeczonego jest po rozwodzie ale spotyka się z kimś i dodatkowo ma jeszcze córkę; logiczne, że zaproszę ją z osobą towarzyszącą oraz z córką ale jak to ująć w zaproszeniu? Annę Kowalską z osobą towarzyszącą i z córką Julią? -druga sprawa: otóż kuzyn mojego narzeczonego ma żonę-Ilonę (którą bardzo lubię i jesteśmy w stałym kontakcie) ale z nią nie mieszka. Żyje sobie za to z panienką (młodszą o 20 lat Ukrainką), której nie znoszę i nie chcę jej na moim ślubie. Wiem jednak, że jeśli zaproszę go bez niej to on też nie przyjedzie. Jak więc napisać zaproszenie? Jan i Ilona Kowalscy czy może Jan Kowalski z osobą towarzyszącą? Doradźcie proszę!

Gość gość
ale co myslisz ze stracisz cos nie zapraszajac go z ukrainka?twoje wesele i jej nie musisz zapraszac-a on przyjdzie jak chce. zapraszas Anne K.z corka.I zapraszasz samego brata,w czym problem ?TWOJE WESELE A NIE JEGO.

Gość gość
dla siostry daj zaproszenie z os tow, dla corki siostry daj osobne zaproszenie dla kuzyna zaproszenie z os,tow dla zony kuzyna zaproszenie z os,tow