Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie ubrać do Filharmonii ???

Polecane posty

Gość gość

Był ktoś z Was ? Jak ludzie przychodzą ubrani ? Pyta facet :)

Gość gość
na premiery w marynarkach, w inne dni nie wiem

Gość gość
to nie premiera

Gość gość
Ja chodzę do filharmonii i powiem CI, że przekrój odzieży jest przeróżny - widziałam nawet młodego chłopaka w bluzie a parę rzędów dalej elegancki pan odstrzelony jak do ślubu. KObiety czasami przychodzą w jeansach. Przyznaje, że mało elegancki strój rzuca się w oczy. Ja chodzę w sukienkach. Elegancka bluzka i spodnie albo spódnica też mogą być :) Nie ma co się ubierać "balowo".

Gość gość
Aaaa! Pyta facet ;D Nie doczytałam. Nie zakładaj jeansów i będzie dobrze :) Koszula - nawet bez krawata, spodnie materiałowe i jakieś łądne buty i jesteś gotowy :)

Gość gość
Zgadzam się z przedmówcą z 22:49 :) spodnie materiałowe, koszula, buty - to mus, a na górę albo marynara albo kardigan i voila! :)

Gość gość
a koszula może być taka codzienna w kratkę czy lepiej taka gładka bardziej oficjalna ?

Gość gość
hmmm może lepsza taka gładka, ale w sumie zależy od całościowego looku ;) znajdź w necie podobną koszulę i pokaż. Poza tym o jakiej kolorystyce myślisz? I czy ta kratka ma być duża? Czy taka pepitka-malutka?

Gość gość
ubierz się w dres.

odezwał się zabawny o dresie, idź spać dziecko, bo jutro w gimnazjum dyktando :/ no i co z tą koszulą? jaka kratka?

Gość gość
Na ostatnim koncercie na jakim byłam - zakończenie sezonu 2014/2015 był pan ubrany w spodnie materiałowe, w koszulę w drobną czerwono-biało-niebieską kratkę i tweedową marynarkę i muszę przyznać, że fajnie wyglądał, niby elegancko a jednak na luzie :) Poza tym warto byś ubrał się podobnie do partnerki lub osoby z którą idziesz :)