Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katriomeg26

Mój facet szczery do bólu

Polecane posty

Witam..chciałam sie wyzalic..jestem z mężem 10lat.wydawało mi sie ze jest nam ze sobą dobrze w łózku mimo nadwagi,nie jestem brzydka potrafie byc seksowna.ostatnio mój mąż kiedy bylismy na dyskotece powiedział mi ze zdradził mnie kilka razy umysłowo.Ze kiedy się kochamy to wyobrażał sobie że robi to innej kiedy nie moze sie podniecic,powiedział że boi sie swojej natury.Wiec teraz kiedy do czegoś dochodzi ja zastanawiam sie czy to ja czy ta inna.Ostatnio chcielismy obejzeć jakies ostre sceny babka sciągneła tylko sukienke jemu stoi jak armata,ja to bym musiała go sporo popiescic.Troche mnie to kuje nie wiem co mysleć jestem jakas zakompleksiona teraz,wiem ze mnie kocha dlatego mi to powiedział i zapewnia ze z tym walczy.Ale nie powinien bo my kobiety bierzemy sobie wszystko do serca.Nie mam z kim o tym otwarcie pogadać.

Gość gość
jest mezczyzna i reaguje jak kazdy mezczyzna, ciesz sie ze jest z toba szczery i niczego nie ukrywa. Inni sie z tym ukrywaja, noca ogladaja p****le czy kamerki z paniami. jako kobiete rozumie cię, ale za bardzo nie wyolbrzymial sprawy

Gość gość
Nadwaga tzn. ile? Bo jeśli dziewczyna waży 150 kg, to jest to zrozumiałe (zwlaszcza, jesli na poczatku była szczupla, czyli to nie fetysz), ale jeśli np. 60-70 no to przesada...