Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sny.. znacznie z sennika Wam się sprawdza?

Polecane posty

Gość gość

Mi się co nie śni ostatnio to prawie wszystkie interpretacje są na plus. Oczywiście podchodzę z dystansem.. ale wszędzie jest ze dopnę celu i tym podobne. Nie ukrywam że bardzo mi zależy na tym. I jest to pocieszajace. Tylko ile w tym prawdy? Podajcie przykłady jeśli możecie ;)

Gość gość
Ja wiem jedynie tyle że sny inerpretuje się przez odwrotno!ść.Np.jesli śni mi się że ukochany odmaeia mi pocałunku to znaczy że bardzo chce mnie pocałować.

Gość gość
Albo jeśli sni mi sie że pocałował mnie tak chłodno i obojętnie tzn.że żywi gorące uczucia.Oczywiscie nie wszystkie sny tłumaczy sie w ten sposob.Raz sniło mi się że on powiedział do mnie"połaczył nas miś,róża ,biblioteka i kawiarnia."i istotnie wszystko oprocz kawiarni'"kafe"?i już było czy gdzies sie przewijało.Wtedy jeszcze o żadnym z tych elementow nic nie było mowione kiedy miałam ten sen.Coś w tym jest .

Gość gość
Ja mam różne sytuacje, ludzi, miejsca, przygody itp na myśli które nie mają nic wspólnego z moim życiem.. wiec jak tu odwrotnosci się doszukiwać.

Gość gość
Zwracaj uwagę na emocje ktore we snie się pojawiają a także symbolikę.Nie wiem nie znam się na tym.

Gość gość
Ok. Właśnie ta dymbolike sprawdzam w senniku.