Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

zdjęcie usg

Polecane posty

czesc mam takie głupie pytanie. bo po wczorajszej wizycie zaczelo mnie cos zastanawiac a u lekarza jakos bylam tak zestresowana ze nie zwrocilam az tak na to uwagi. powiedzcie mi czemu na tym zdjeciu nie widac wyraznie nozek ani raczek? to jest takie ustawienie dziecka i moj głupi wymysl i doszukiwanie sie niewiadomo czego? dodam ze to jest 14 tydzien http://zapodaj.net/eca02c2764a14.jpg.html

Gość gość
wyluzuj dzicko jest zwiniete i tak to widać. Zreszta jak obserwowałaś usg to pewnie wszystko ustawiał tak że widział kończyny.

Gość gość
weź poczytaj na necie jakiej wielkości takie maleństwo ma kończyny :) są malutkie i dlatego w takim ujęciu ich nie widać. Wyluzuj :)

no tylko ze naprawde bylam tak zestresowana ze w domu juz nie pamietalam co dokladnie widzialam na tym usg. ale skoro tak mowicie to rzeczywiscie tak musi byc i to tylko ja sie tak glupio doszukuje. zreszta jakby bylo cos nie tak to przeciez chyba by mi powiedzial

Gość gość
nóżki w tym wieku są podwinięte gdyby cos było nie tak to zapewne lekarz powiedziałby, chociaż jak na kolejnym nie zobaczysz to zapytaj dla swojego spokoju

no tylko zdziwilo mnie wlasnie to ze tu ani nozek ani raczek.ale pewnie tak sie ulozylo

Gość gość
ja do ok 20 tygodnia sie denerwowalam bo nie widzialam ani raczek ani nozek a zawsze zapomnialam zapytac. :)

dziekuje wam bardzo za odpowiedzi:) juz przestane sobie wymyslac te glupoty i zaczne sie moze wkoncu cieszyc ciaza i tym ze lekarz powiedzial ze jest wszystko w porzadku