Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konr_warski

Hotel ze spa na zaręczyny

Polecane posty

Gość konr_warski

Szukam miłego, eleganckiego hotelu ze spa i elegancką restauracją. Planuje oświadczyć się swojej drugiej połowie i chcę wybrać najlepsze do tego miejsce. Macie jakieś sugestie?

Gość gość
z jakiego województwa chcesz?

Gość konr_warski
jesteśmy z centralnej Polski więc w sumie może być każdy rejon

Gość gość
Może zabierz ją do Inwałdu (małopolska), jest tam super hotel - hotel Łysoń, pokoje można zobaczyć na tej stronie - http://www.parkhotellyson.pl . A do tego mają super spa i świetną restaurację z przepysznym jedzeniem. Jeżeli zamówisz apartament to do dyspozycji będziesz miał dwie łazienki z czego jedną z wielką wanną z hydromasażem - idealny sposób na spędzenie romantycznego wieczoru z oświadczynami :)

Gość gość
Hotel Sommer Residence organizuje konkurs, w którym do wygrania jest pobyt dla 2 - osób w SPA. facebook.com/sommerresidence/photos/a.961726077211592.1073741826.959165030801030/1053924904658375/

Gość gość
jak szukasz hotelu spa na zareczyny to tylko i wyłącznie http://nadmorski.pl/ !! moj obecny mąż się mi tam oświadczył, to był najbardziej magiczny wieczór w moim życiu :)

Gość gość
a ja mój głos oddaję na http://www.hotelremes.pl, to mega klimatyczne miejsce, nie jest w centrum żadnego duzego miasta, wiec cisza spokoj.. do tego super zabiegi spa, które beda idealne dla świeżo zaręczonej pary ;)

Gość gość
A ja bym Wam poleciła hotel Verde Montana w Kudowie :) urocze miejsce a już na pewno jak ktoś kocha góry. :) Mają kryty basen, spa, świetną restaurację oraz bar. Dla mnie cudowne miejsce :)

Gość gość
Ja jakiś czas temu byłam w świetnym miejscu, myśle ze mogloby się wam tam spodobać. Polecam www.spaszczecin.com gdzie maja w swojej ofercie bardzo wiele ciekawych zabiegow. Ja ogólnie hydromasażem tam byłam zachwycona.

Gość gość
A może Beauty First w Hotelu Mamaison ? Osobiście bardzo lubię tutaj jeździć i chciałabym swoje zaręczyny właśnie w tym miejscu.

Gość scyzoryk

cenię wasze porady!

Gość gość

Bardzo fajny hotel masz na placu Solidarności (ścisłe centrum Gdańska), na stronie gryfgdansk.pl jest ich wizytówka. Wygodne pokoje pomocna obsługa, nocuje tutaj regularnie a że mam sporo spraw do załatwiania w Trójmieście to wynajmuję tutaj pokój wyjątkowo często w ostatnim czasie.