Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze się dowiedzieć czy byłam molestowana seksualnie w dzieciństwie

Polecane posty

Gość gość
a może po prostu daj sie komus porzadnie w******* i ci sie polepszy

Gość gość
Słonko. Idź do psychologa nuech Ci zrobi opinię nt tego na co jego zdaniem powinnaś być leczona o ile powinnaś, bo też radzę Ci pogłębić relację z Bogiem. Do niego zwrócić się z prośbą o uleczenie ran z przeszłości. Skoro zdajesz sobie sprawę z problemu to raczej już wiesz, co robić, by być dobrą przyjaciółką/ partnerką, jakich reakcji unikać, czym się nie przejmować...:)

Gość gość
Dziękuję. Na pewno wybiorę się do psychologa. Nie odpuszczę.

Gość gość
Nawet prywatnie. Zapłacisz za opinię psychologiczną którą psycholog wystawi Ci na podstawie kilku uzupełnionych przez Ciebie testów i będziesz miała punkt wyjścia do dalszych działań :) pytaj w rejestracji przychodni, który z ich psychologów sporządza takie opinie i do dzieła.

Sporządzenie opinii to będzie początek do rozgrzebywania przeszłości i zajmie Ci to sporo miesięcy jak nie lat frustracji i rozdzielania włosa na czworo. A wystarczy szczerze się wyspowiadać i otrzymasz spokój ducha i radość życia. Spowiedź odcina wpływ złego na nas. Wybór należy do Ciebie.

Gość gość
Ja tak miałam. W wieku 16 lat zaczęłam sobie przypominać skrawki, strzępy cheil molestowania.. Doszły sny i któregoś dnia kiedy ojciec na mnie patrzył poczułam jak mi kolana miękną a serce waluło jak oszalałe z paniki. Już przpomniałam sobie wszystko. Miałam 6 lat jak ojciec pierwszy rqz mnie dotknął tak jak nie powinien. Trwało to kolo 2 lat. Pozniej uciekałam przed nim i dbałam aby nie być z nim sama. Pozniej na wiele lat zapomnialam a przypomnialam sobie tylko dlatego, że czułam się dziwnie kiedy łapałam ojca na tym, że mnie obserwuje. Gdy mialam 18 lat ojciec wrocil pijany i przy mojej matce i rodEnstwie probowal mnie złapać za piersi! Nastepnego dnia gdy matka krzyczala na niego to płajał, ze nigdy nie skrzywidzilby wlasbej corki. Nidlugo potem wyprowadzilam sie z domu. Minelo kolejnych 15. Nie bylam na jego pogrzebie i nie żaluje. To co mi zrobil boli do tej pory...nienawidze go do tej pory!

Gość gość
Stara modelka też ma rację!

Gość gość
Nie mam nic przeciwko spowiedzi. Kilkakrotnie korzystalam z tego sakramentu z pełnym zaangażowaniem, ale nie ukoilo to mojego bólu.