Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezradna15

Delegacja męża

Polecane posty

Gość Bezradna15

No i to jest powodem mojego nie pokoju...delegują jego i jeszcze kilku mężczyzn z pracy na tydzień do Rep. Czeskiej. Nie podoba mi się to i otwarcie mu o tym powiem ale co mogę jeszcze zrobić? Sami wiecie jak się toczą delegacje, co na nich nie którzy wyrabiają ale Czechy? Nie no masakra jakaś.

Gość gość
Prosze Cie. Ja jezdze od 8lat i jeszcze nic mi sie nie trafilo. Spokojnie! Delegacja to nie sex wakacje!

Gość Bezradna15
Nie chodzi mi o jakieś sex delegacje o to mogę być spokojna (raczej) :) Mam na myśli bardziej imprezy i debilne pomysły ostatnim razem taki wyjazd nie skończył się korzystnie dla nas, o krok od tragedii. Niby zmądrzał ale mam pewne obawy

Gość gość
co takiego zrobił że tak się boisz?

Gość Bezradna15
Prowadził samochód po pijaku i zasnoł za kierownicą, mógł zabić siebie i przy okazji przypadkowych ludzi. Kumple którzy z nim pili i jechali razem z nim nie zareagowali, uciekli z samochodu gdy nadarzyła się okazja. On poniósł całą odpowiedzialność nie wydał kolegów. Wiem że mu się należała kara i powiedziałam mu to.

Gość gość
Jakbym miała takiego durnego męża, który jeździ po pijaku, to też bym go nie puściła. On ma pięć lat, że z myśleniem taki problem?

Gość Bezradna15
Wiesz popisy przed kumplami itp. Było więcej takich idiotów jak on. Po wyjściu z aresztu uświadomił sobie co narobił ale w gruncie rzeczy to na prawdę dobry człowiek tylko raz mu się to zdarzyło mam nadzieję że więcej takiego głupstwa nie zrobi.