Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominika123i

Jaka powinna być temperatura przed miesiączką?

Polecane posty

A właściwie w dzień spodziewanej miesiączki. Zastanowiło mnie to dopiero dzisiaj ale słyszałam że powinna być niższa niż w dni płodne lub w ciąży. Od rana mnie strasznie mdli,trochę boli mnie brzuch a od kilku dni mam powiększone bolesne piersi,sutki mnie swędzą i są większe i ciemniejsze. Dziś po tym jak mnie mdliło zmierzyłam temperaturę w pochwie i wyszło 37,5 ? To normalne jak na okres czy jednak jest możliwość ciąży? Jak tak obliczyłam to wyszło by że to 5 tydzień...

Gość gość
zrób o test ja właśnie też mam podobne objawy i przed chwilą test na moje zyczenie negatywny i hurra, ale nie wiem czy ty czekasz na 2 kreski czy na 1

Gość gość
ja nie czekam hehe, mam juz dwójkę i w sumie za stara jestem na trzecie i @ brak, a objawy są jak w poprz3edniej ciąży, i raz kozie śmierć, zrobiłam przed chwilą test, czysta 1 kreska bez wątpliwości, mam spokój a ty dla swojego spokoju zrób test, jak jesteś w ciąży to jesteś, jak nie jesteś to i tak czekanie tego nie zmieni

Gość gość
myślę, ze jeśli jest ciąża, to słaba kreseczka będzie widoczna, ja 2 dni po czasie miałąm w miarę widoczną

Gość gość
a temp. o jakiej porze mierzyłaś? Przed wstaniem z łóżka czy później?

Gość gość
No to już mogła się temp. podnieść. Ruch podwyższa temp. ciała -to normalne. Dlatego temp. się mierzy przed wstaniem z łóżka po obudzeniu o tej samej porze.