Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Petuniaaa5

Mój mąż jest idealny

Polecane posty

Czytam Wasze problemy na forum i jest mi na prawdę przykro, że mężczyźni się tak zachowują co do swoich kobiet a kobiety do mężczyzn. Ja moje szczęście wygrałam chyba na loterii : - nie piję - nie pali - jest oazą spokoju ale też umie się bawić - jest towarzyski - pracowity - przystojny - inteligentny. Cóż więcej chcieć ?

Gość gość
Ja też mam fajnego chłopaka. Nie jest przystojniakiem ale są brzydsi od niego. Moje koleżanki żartują, że jest nieudacznikiem bo nie ma prawa jazdy ale mi to nie przeszkadza bo ja mam prawko i to ja jestem kierowcą w związku. Najważniejsze, że czuję się przy nim szczęśliwa i kochana. A najlepsze, że jestem jego pierwszą dziewczyną i pierwszą partnerką seksualną. :)

Gość gość
Myślałam tak samo przez 9 lat , aż tu nagle 4 dni temu zalazłam u niego sms-y z inną kobietą, z którą jak się potem przyznał kilka razy się spotkał... Nic na to nie wskazywało zawsze był zadbany (siłownia, fryzurka,ciuszki) Czasami więcej czasu spędzał przed lustrem niż ja. Nigdy mnie wcześniej nie zawiódł, często bez powodu przynosił kwiaty, codziennie rano całował w czółko, przynosił śniadania do łóżka i czar prysnął...

Gość ktoś tu ściemnia
Brzydzę się męża Petuniaaa5 2015.09.04 Jesteśmy kilka miesięcy po ślubie. Nigdy nie był szczupły ale taki sobie. Dba o siebie, używa perfum, antypespirantów, kąpię się codziennie , generalnie jeśli chodzi o czystość to na prawdę wie jak zadbać o siebie ale.. on jest coraz grubszy! Przeraża mnie to. Wiele razy razy mówi, ze musi ograniczyć słodkie bo jest coraz większy itd. Ale on w nocy potrafi wstać i zjeść całą tabliczkę czekolady. Później nawet przy chodzeniu sapie ja parowóz .. Ma 27 lat i waży 140 kg. Ja już nawet nie mam ochoty się z nim kochać. Tłumaczyłam mu delikatnie, że ma coś ze sobą zrobić , później otwarcie, iż ma zgubić ten brzuch ( kiedyś potrafił o siebie zadbać) . Stwierdził, ze zaczyna za tydz chodzić

Gość gość
Nieładnie tak kłamać :)

Gość gość
No i mamy zderzenie mądrych kobiet wybierających fajnych mężczyzn i głupie kobiety wybierające buców i żarłoków

Gość gość
Żal mi trochę jej, nie wie co zrobić ze sobą, z wolnym czasem...współczuję takim ludziom.

przykro mi to stwierdzić ale temat ' brzydzę się swojego męża' nie jest zwyczajnie mój ! Nie mam pojęcia kto, co i jak ale nigdy nie dodałam na kafe nic takiego !!

dodam, iż ja jestem 4lata po ślubie a nie kilka miesięcy. i nie będę komentować tamtego tematu bo nie jest mój

Gość gość
Wejdzcie w profil i wszystko jest jasne ;)

Gość gość
" Petuniaaa5 dziś przykro mi to stwierdzić ale temat ' brzydzę się swojego męża' nie jest zwyczajnie mój ! Nie mam pojęcia kto, co i jak ale nigdy nie dodałam na kafe nic takiego !! " X Masz pecha idiotko mitomanko, bo wystarczy wejsc w profi; kafe i pokazuja sie wszystkie Twoje tematy :D

Gość gość
Petuniaaa5 - o kurczę niezła krętaczka po co ściemniasz? nudzi Ci się...

Gość gość
A mój facet to niedojrzsły debil ale cóż swiaomie sie na dziecko zdecydowałm