Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawySwiata

Proszę Was o pomoc, jak do niej...

Polecane posty

Gość CiekawySwiata

Witajcie, Mam do Was ogromną prośbę, ale o tym za chwilę... pozwolicie, że najpierw opowiem Wam swoją historię. Właśnie mija drugi rok odkąd zostawiła mnie żona (tak z dnia na dzień wyjechała do innego miasta, do innego faceta - po prawie 10 latach małżeństwa). To było dla mnie jak ciężki nokaut, gdyby nie rodzina zachlałbym się na śmierć. Doszedłem do siebie, w miarę normalnie funkcjonuje (w sumie żyje z dnia na dzień - praca, dom itd.) Dwa tygodnie temu będąc na zakupach w osiedlowym markecie zobaczyłem "na kasie" piękną dziewczynę, w tym momencie w moim życiu ponownie zaświeciło słońce. Zupełnie nic o niej nie wiem (znam tylko imię - z identyfikatora), ale wiem jedno - muszę ją poznać. Niestety nigdy nie miałem śmiałości do kobiet, w małżeństwie byłem wierny jak pies, nigdy nie flirtowałem itp itd. na randce z nowo poznaną dziewczyną byłem ostatni raz z żoną. Stąd pytanie i prośba do Was, jak do niej zagadać? proszę podpowiedzcie mi coś...

Gość gość
Normalnie. "Chyba się pani pomyliła w tym rachunku?" :D A tak poważnie, masz już rozwód?