Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tunia8683

Pierwszy raz po porodzie

Polecane posty

Kiedy zaczęłyście współżycie po porodzie? U mnie minie niedługo pół roku a ja nadal nie mogę bo mnie boli.

Gość gość
U nas z długą grą wstępną i żelem nawilżającym ładnych parę miesięcy, na pewno dłużej niż pół roku, a blizna po nacinaniu dawała się odczuć po seksie jeszcze dłużej. Ale zaczęliśmyt 6 tyg. po porodzie, tyle że pierwszy raz to, delikatnie mówiąc, klapa totalna ;)

Gość gość
Ja 2 tygodnie. Lubię seks.

Gość gość
tunia nie martw sie, ja tez jestem pol roku po porodzie i oprocz pieszczot jakos nie moge sie przelamac ;) nawet wkladanie tamponu jakos mi przeszkadza

Gość gość
U nas jakoś jak się połóg skończył i przestałam krwawić. Czyli jakieś 6 tyg po. Ja od 28 tyg ciąży do porodu kochałam się z mężem 1-2 razy, bo ciąża zagrożona byłą, więc strasznie mi się chciało :P Trochę mnie bolało na początku, ale przeszło.

Gość gość
Ja też już prawie pół roku po porodzie i dalej boli. Pierwszy raz chyba to było 6 tygodni po.

Gość gość
U nas 4tyg. Po i powiem że było super nie miałam suchej ani nic nie bolało . Też bardzo bałam się że bd boleć ale było ok

Gość gość
a ja jestem ponad pol roku po cesarce i sie nie kochalam bo sie nam nie chce, tylko sie masturbuje, nie mam ochoty na meza a on na mnie. przed zajsciem w ciaze kochalismy sie bardzo sporadycznie raz na kilka miesiecy i dziecko dopiero po 5 latach mamy