Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeszcze parę lat, a telewizory będą tylko w patologicznych rodzinach

Polecane posty

Gość gość

no i u emerytów oczywiście Kiedyś telewizor był symbolem bogactwa i luksusem, a teraz jest symbolem ciasnoty umyslowej zauwazyliscie że inteligentni ludzie nie maja w domu telewizora?

Gość gość
a ty szmato to masz chyba z pięć telewizorów

Gość gość
zauwazyliscie że inteligentni ludzie nie maja w domu telewizora? x nie zauwazyłam by ktos nie mial telewizora, wszyscy mają, nawet moj krewny notariusz, on ma nawet trzy telewizory...

Gość gość
czy wiecie np., że 18.12.2014 Bronek Komoruski stanął przed sądem i żadne media nie pokazały tego w tv? za to tego dnia w wiadomościach pokazywano jak to Krystyna Pawlowicz jadła sałatkę na sali sejmowej co widocznie było większym skandalem niż prezydent RP przed sądem

Gość gość
- propagandowe, manipulowane wiadomości - uwłaczające naszej ineligencji programy typu trudne sprawy - reklamy - seriale (czy wiecie, ze np w takim Klanie aktorzy nie mogą używać zbyt trudnych słow?) jaka publika- taki poziom

Gość gość
czy wiecie, ze np w takim Klanie aktorzy nie mogą używać zbyt trudnych słow? x a czy wiesz ze wiekszosc polakow nie rozumie wiadomosci ?

Gość gość
Bo na komputerze/laptopie/komórce/tablecie to nie można oglądać ? :D

Gość gość
A ulubioną muzykę,sport,programy przyrodnicze,dobre filmy to nie mogę w telewizji bo jestem patologiczny i głupi???

Gość gość
Zamiast programów sportowych - prawdziwy sport na świezym powietrzu zamiast programów historycznycvh- studiowanie historii z książek w bibliotekach zamiast sluchać muzyki - nauka gry na instrumencie zamiast programów przyrodniczych - spacer po lesie zamiast programow erotycznych - ....

Gość gość
Zamiast programów erotycznych-erotyka w plenerze...To się logicznie nasuwa :-)

Gość gośćaaaa
u mnie stoi stare pudło które jest telewizorem, korzystają z niego moje dzieci, oglądają tam bajki. Ja już nie pamiętam kiedy oglądałam coś w telewizji, po prostu nic tam ciekawego nie ma. To co chcę obejrzeć i poczytać mam w internecie. Chociaż tez terzeba dobrze wyselekcjonować zanim się trafi rzeczywiście na coś godne uwagi :)

Gość gość
Erotyka w plenerze, a w przerwie czytanie historycznych książek. Sportu już nie trzeba. Ajć, zapomniałam o muzyce. :(

Gość gość
chodzi o to, ze zanim znajdziesz cos w tv, to najpierw musis natknąć się na milion reklam dla idiotow teraz wszystko jest w necie- masz ochote na muzyke, sport czy film to wyszukujesz w necie to domena ludzi madrych- sami wybierają półgłówkom zaś trzeba podsunąć program

Gość gość
I zamiast oglądać na wielkim telewizorze będę gapic się w malutki laptopek albo tablecik ? :-)

Gość gość
Właśnie,te drogie wypasione telewizory kupi sobie patologia:-)Już pędzą,już biegną do sklepów:-P

Gość gość
Biedota i patologia zadłuży się po uszy żeby tylko mieć odrobinę luksusu w domu (wg nich tym jest wielki telewizor, super cienki, bo tak im się sprzedaje te pudełka). Tymczasem zamiast tego nauczyć się korzystać mądrze z internetu lub jak ktoś musi to kupić porządny odtwarzacz, głośniki i biały ekran (albo pomalować ścianę na biało) i oglądać to co się chce, a nie to co inni chcą abyś oglądał. Zmuszają nas do bycia takimi samymi jak całe rzesze ludzi, bez własnych przemyśleń, wniosków, ambicji. Wmawiają co jest nam potrzebne do życia.