Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vautrin

Jest tu ktoś w nastroju do wieczornej rozmowy.

Polecane posty

Gość gość
najbardziej śmieszne są właśnie te samotnice, które są takie och och

Gość Paw30
Blondyneczko, jesteś jeszcze? zaintrygowałaś chyba nie tylko mnie;) P.

Gość gość
Z ciekawości przeglądnęlam posty blondyneczki. Jakie wnioski? Tititi Tjutjutju. Pipipi Rzyg.:O Za slodka kotka, za.glupia, za dużo zdrobnien. Hi hi hi hi:O🖐️

Gość gość
a ty masz krzywy ryj popaprańcu.

Gość gość
Blondyneczko! Piękności dlaczego piszesz jako P30 :D?

Gość grubyserdel
gość dziś =zazdrosny maszkaron? Nawet jeśli "przeglądnełaś" jej posty, to czy swoje ambitne wnioski musiałas przelać na klawiaturę? zazdrosny maszkaron jak nic

Gość gość
za słodka? nie chciała, żeby jej herbatę słodził, więc chyba nie taka słodka

Gość gość
Blondyneczko nie unoś się tak:D Tjutjutju😘

Gość gość
O jej oblalaś sobie sukieneczkę herbatką?:( o jejuniu!:D

Gość gość
bezrobotne tępe piz?dy. zazdrosc wam du/pe sciska?

Gość gość
nie prawda, blondynki dobrze du/py rozluźniają

Gość gosccytryny
Blondyneczko te słowa nie pasują do Ciebie:( Taka slodka a wulgarna jak chlop w oborze:( nie ładnie. Oj:D Jestem Kobietą i jak czytam taki pipipipi, to mi się słabo robi. Nie jestem zazdrosna, mam męża, a takie blondynki mnie drażnią straszneie:) nio to pa:) lofciam:D

Gość Paw30
Ja? blondyneczką? hahaha ale mnie rozśmieszyłaś kobieto, chociaż cieszę się jeśli zauwazylas podobny styl wypowiedzi, swiadczy to o pewnym stopniu inteligencji, ktorej ty z pewnoscią nie masz. I za szybko wyciagasz wnioski, po jednym zdaniu? żegnam 'maszkaronie'

Gość gość
Kafe jak zwykle na wysokim poziomie.

Gość gość
Paw30.. Faktycznie można puścić "PAWia":) To za tego maszkarona. Ocenilam styl "zdrobnien", co działa drażniąco. Zwłaszcza jak wypowiada je dorosla kobieta:) A kolor włosów tylko potwierdził moje zdanie:) Paw30 :O nie zgrywaj rycerzyka,.bo Twój konik jest za mały aby wywołać we mnie zazdrość:)

Gość Paw30
ok, w takim razie żegnam się i ja. Zainteresowaną proszę o kontakt, tutaj po 16. zapraszam też te mniej inteligentne typu gość: gość dziś gosccytryny dziś gość dziś i wyżej. Pozdrawiam serdeczniutko zazdrosniczki małe

Gość pryszczaty sryl
napier/dala wam z mordy jadem bezrobotne idiotki. Ani autora ani blond., a te gdacza i gdacza az smród na kafeterii

Gość gość
Paw30 skoro blondyneczka tak Ci zawrocila w rozporeczku, to zostaw jej swojego @. A, chyba, że sam do siebie nie piszesz:) Dziękuję. Nie skorzystam z zaproszenia Kondotierze. Jesteście dla mnie nadzbyt inteligentni, co nie ukrywam napawa mnie trwogą, na samą myśl dyskusji z wami . Pa:D

Gość gość
I w tym momencie wychodzi Twoja inteligencja Paw30. "wszystkimi gośćmi", których zaprosiles, byłam ja. Cytryna:) Cóż, nie będę embalować. Wiesz, konik;)

Gość gość
gość dziś a ty to nie ta pier/dol/nięta diabliczka z wczoraJ? bo coś mi świta, świta i świta ze to Ty.

Gość gość
gość dziś chyba to nie jego inteligencja wyszla bo ja mysle ze jest odpwiednia, tylko z twoja jest tutaj cos nie tak pomaranczowy podszywie. to w koncu jak ? diabliczka, cytryna, gosc? kto jeszcze.zal mi ciebie teępa kret/ynko

Gość gość
gość dziś "nadzbyt"? wygooglowalas trudne słówka a z tymi prostymi masz problem. Weź się za robotę bo osobiscie nie znoszę takich idiotek. Nadzbyt ahahhahahahhaha

Gość gość
I wzajemnie blondyneczko😘 Durne pokolenie nam rośnie Panie 🖐️ Boli krytyka, prawda? Za bardzo przeżywasz. Nie nadajesz się na to forum, bo Cię przeżują i wyplują. Rada na przyszłość dziewczynko:)

Gość gość
Cytryna, a może to Ty napedzasz całą rozmowę, może masz rozpier/dolenie jaźni? Jeszcze w blondyneczkę się wciel, będzie śmieszniej. Idę stąd bo to nie mój poziom. Przez takie jak ty.

Gość grubyserdel
nie noooo ;) jestes tak zazdrosna, ze w kazdej widzisz blondyneczkę? to choroba.

Gość gość
Ja nie udaję mężczyzny zainteresowanego:)

Gość gość
ale tu kur*a nie ma żadnej blondyneczki! cos ty się tępaku jeden tak jej uczepila? ja bynajmniej nią nie jestem,a ty twierdzisz caly czas ze tak smiech

Gość gość
Hejt po kilku postach autora i blondi wczoraj to już desperacja. :D

Gość gość
gość dziś dokładnie! i co jeszcze mogę dodać to to, że autor zadarł z jakąś przewrażliwioną idiotką z jakiegoś poprzedniego wątku, a ta wyżywa się tutaj na prawdopodobnie nieobecnej dziewczynie.

Gość grubyserdel
Autorze! bardzo źle zrobiłeś, że się wczoraj nie przywitałeś z tym czymś tutaj na forum. ta zazdrosna histeryczka narobi zaraz ze 100stron