Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem tchórzem

Polecane posty

Gość gość

Miałam dzis popełnić samobójstwo ale stchórzyłam. Napisałam juz list pożegnalny , wybrałam ubrania w które mnie pochowaja i cmentarz ale się okropnie boje. ja bliskich nie mam. Jestem z rodziny patologicznej. Rodzice by się ucieszyli . Jedna geba mniej do wykarmienia.. W ogóle z rodzina mam zle kontakty. Przyjaciol nie mam bo jestem corka alkoholika . Taka o mnie opinia. Chłopak mnie nie dawno zostawił. Walczyłam o niego ale powiedzial ze mnie nie chce. Mam 18 lat i nie chce zyc bo nie mam dla kogo i nikt juz na mnie nie czeka. Jeszcze ta pieprzona matura i w ogóle. Pisze bo nie mam z kim innym porozmawiać . Jestem tchórzem. Juz mieli mnie dawno z betonu zbierać...

Gość gość
Jeszcze Ci się życie ułoży, młoda jesteś.

Gość gość
No ja nie wiem. Dalej walczę o byłego bo jest jedyna osoba w moim zyciu a ten ze mam odpierodlic się od niego. Nie chce zyc. Nie mam dla kogo . Jeszcze ojciec codziennie powtarza mi jakim to ja jestem nieudacznikiem

Gość gość
ma racje

Gość gość
Dobra ja się zegnam. Postanowialam ze odejdę. W stronę slonca

Gość konkretny gosc
Zauwaz, ze walczysz o niego nie z milosci, tylko z przywiazania, traktujac go jak ostatnia deske ratunku. Zreszta nie warto, gdy ktos tak cie traktuje slowami pokroju spier....j. Nikt nie uleczy twojego zycia, tylko ty masz do tego klucze. Ktos moze ci jedynie pomoc. Jestes mloda, zycie przed toba. Nie wiesz jak sie potoczy-wlasciwie chyba moze byc tylko lepiej. Wszyscy maja problemy wieksze lub mniejsze. Zachowaj spokoj i rob swoje. Zdaj mature, odetnij sie od tego pajaca, docinki ojca ignoruj. To na dobry poczatek. Fajnie jakbys sie zapisala na jakies kolko zainteresowan, tyle teraz tego juz jest, ze na pewno znalazlabys cos dla siebie. Z innymi zawsze razniej. O samobojstwie zapomnij-to nie ma sensu. Zadnego.