Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1267

Problemy z podrywaniem dziewczyn :(

Polecane posty

Gość gość1267
ogółem mam problemy jeżeli chodzi o tycie , moge sporo jeść a i tak nie tyje , a jak zjem tłuste rzeczy to kończy się to na problemach z wątrobą. A co do gadki to jak mam gadać by się wyróżnić ? bo tych poprzednich postów nie zrozumiałem...

Gość prawik26
nie wiem jak możliwe jest ważyć 60 kg przy 180cm wzrostu bo ja mam 170cm i ważę tyle samo a nie jestem gruby i mam wąską klatę

Gość gość1267
ja jestem jeszcze chudszy...

Gość gość1267
powie ktoś w końcu jak się wyróżnić ?

Gość prawik26
może kasą, jakimś zainteresowaniem, kurs tańca, najważniejszę nie poddawać się

Gość Heniuś
Ja tak miałem ponad 20 lat temu, gdy kończyłem szkołę średnią. Pomimo 18/19 lat z gęby góra 15, do tego typowy ektomorfik i mieszkałem w jakiejś norze a wtedy żadna dziewczyna z miasta nie wzięłaby chłopaka z wioski natomiast wszystkie dziewczyny z wioski marzyły o facecie z miasta, który będzie do nich zajeżdżał golfem adzin. Zatem z konieczności obracało się laski z lokalnej podstawówki (wtedy nie było gimbazy) - na szczęście wtedy nie było też takiej pedofobii, dziś byłoby gorzej choć młodzież zdaje się tym nie przejmować i parzą się ostro, heh. Zmieniło się dopiero po 20 roku życia - facjata zrobiła się bardziej męska, wyniosłem się z rodzinnej dziury, miałem niezły hajs z budowy marketów i wyglądałem dużo lepiej dzięki siłowni i lepszemu żarciu - w końcu zacząłem miewać dziewczyny, które nie musiały mnie chować przed starymi, haha :) No sorry ziomek, ale dzisiaj laski jeszcze bardziej wybredne niż 20 lat temu. Zamiast robić sobie wakacje w podeszłym wieku lepiej się weź za siebie - zacznij pracować (lepiej późno niż wcale), uprawiać jakiś sport (najlepiej kilka) i spotykać się z ludźmi. Piszesz coś o jakiś studiach - na *uja ci jakieś głupie studia? Mało to już czasu zmarnowałeś w polskich szkołach odliczając czas do końca lekcji? Po studiach będziesz dopiero na etapie, na którym ja byłem mając 15 lat: duże dziecko bez doświadczenia zawodowego i życiowego, które myliło łopatę ze szpadlem i sztychówką w swojej pierwszej pracy. I nie licz, że na studiach spotkasz normalną dziewczynę - co najwyżej wymądrzającą się do bólu wielką paniusię, co dziurawi kinolem chmury bo jej starzy sponsorują studia w jakiejś wyższej szkole gotowania na gazie. Zobacz, ile tu takich wielkich doktorantek pisze i jak pierdolą od rzeczy gorzej niż mój wujas gdy mu esperal w stodole wypruwali. Większość tych głupio-mądrych paszteciar nawet pół zdania po polsku nie umie napisać z sensem a jak się z taką spotkasz to nawet słowa nie powie by się głupotą nie zdradzić :) Dlatego mówię - skończ już tutaj pie**olić i zacznij w końcu w życiu coś osiągać.

Gość gość1267
No racja z tymi laskami z kafeterii to masakra ja jedną 5 razy pytałem w jaki sposób się wyróżnić a ta tak pisała , że nic z tego nie mogłem zrozumieć , bełkot to był...

Gość gość
za pół roku kończę i biorę się za coś pożytecznego czyli robotę... , więc luz pewnie masz rację tylko zarobie sporo kasy panny od razu się znajdą , może jakąś małolatę wziąść za kasę i będzie spokój ?

Gość gość1267
a co do tego zainteresowania dziewczyn to niby mam jakieś zainteresowania , na kursie tańca byłem kiedyś - kilku styli się uczyłem , ale to w sumie tylko o tym wspomniałem i to wszystko , do tego powiedziałem , gdzie byłem odnośnie podróży.. typu w jakich krajach itp. , dawałem , że interesuje się psychologią i skończyło się na tym , że żadne dziewczyny i tak się mną nie interesowały... a co do imponowania , ktoś napisał o kasie to co mam gadać , że mam dużo kasy ? :D

Gość gość1267
doradzi ktoś coś jeszcze ?