Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiha56

doradzcie mi plis

Polecane posty

Gość gośćiha56

Moj facet wychodzi sobie co weekend z domu piatek i sb spędzą z kolegamciagle cos wymysli wychodząc a to do pracy to na ryby itp zawsze maja cos do zrobienia, ja natomiast zostaje w domu , ale tak mnie to zaczęło wkurzac ze powiedzialam dosc , a gdzie w tym wszystkim ja ? On pracuje w tygodniu ja w weekend . Nie pamietam kiedy razem gdzies byliśmy . Na nic sie zdają moje awantury . Niechce sie z nim rozstawac ale postanowiłam zawalczyc jego własną bronią . Będę wychodzic co wieczór z domu. I na dodatek wyłącze telefon ;) dobry pomysł ?

Gość gość
Nic nie macie do powiedzenia ? Dziwne

Gość gość
Autorko, jesteś?

Gość gość
Jest autorka .....

Gość gość
Zrób tak jak mówisz (na początek) Domyślam się, że niewiele Ci tp da, bo on oczywiście żadnej winy w swoim zachowaniu nie zobaczy.. Ale zrób tak. Następnie postaw jakieś ultimatum. Jeżeli nic się nie zmieni (nie chcę Cie namawiac) ale może pomyśl nad odejściem od niego. Przecież widzisz jak Cie traktuje.. a nawet jeśli uda Ci się coś wskórać tym pierwszym sposobem, to niewiadomo czy on tak chętnie bédzie z Tobą wychodził czy bardziej z przymusu.. A tak ogólnie,, to jskie są relacje między Wami?

Gość gość
Pazipęk? Masz dola jakiegos czy co??? Jeszcze nie widzialam abys tak pisal od serca, tak normalnie;)

Gość gość
Gość 13:19 to Ty jesteś autorką tematu?

Gość gość
No gdyby nie te wyjścia to chyba nic innego złego sie nie dzieje .... Dokladnie tez pomyślałam czy ja przypadkiem nie zmuszam go do spędzania ze mna czasu .... On ma wiecej znajomych odemnie, ostatnio zrezygnowałam z wieloletnie znajomości z byla przyjaciółka ..... Juz zmeczyly mnie plotki,zaklamania ale zeszłam z tematu.

Gość gośćiha56
Nie to nie ja .

Gość gość
Ale kiedy oboje jesteście w domu, to jak jest? Nie wiem; on ogląda w kółko tv, grzebie w samochodzie etc? Czy normalnie żyjecie?

Gość gość
Ilość Twoich czy jego znajomych, nie ma tu nic do rzeczy

Gość gość
Czasem rozmawiamy ale przeważnie on cos robi ( chyba nie potrafi siedzieć bezczynnie ) ja Ogladam tv , sprzątam , internet itd.

Gość gość
A ile masz lat i ile żyjecie razem?

Gość gość
Uródź dzieci, będziesz miała zajęcie.

Gość gośćiha56
Narazie nie planuje dzieci a juz tym bardziej rodzenie ich z nudow, i dla zabicia czasu. Mamy po 28 lat i jestesmy razem 5 lat