Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ożeń się stary

Co zrobić żeby mój stary znajomy wreszcie ożenił się z obecną swoją panną???

Polecane posty

Gość ożeń się stary

Ona jest spoko laska i uważam, że zasłużyła na to, żeby ten on wreszcie jej się oświadczył. Wiem, że jest tzw. porządną dziewczyną i bardzo jej na tym zależy. Są już razem sporo ponad 2 lata, oboje po trzydziestce i nie wiem na co tu czekać. Jak jej pomóc?

Gość gość
Najbardziej pomożesz nie wtrącając się w cudze sprawy.

Gość ożeń się stary
" gość dziś Najbardziej pomożesz nie wtrącając się w cudze sprawy. " X Pewnie jesteś facetem migającym się od ślubu, więc zamilcz. Ona jest naprawdę super, zna się na wychowaniu dzieci, jest fajną osobą. Lepszej już nie znajdzie, a dziewczyna wreszcie przestałaby żyć w niepewności. Co radzicie?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie wtracajac sie w cudze sprawy to wlasnie mamy rozne przypadki gnebienia , molestowania dzieci i przemocy i obojetnosci spolecznej na ludzka krzywde. Ale troche odbiegamy od tematu. Jak przekonac faceta do slubu ? Fajny temat. Jak przekonaly swoich te , ktore przekonaly ? A moze panowie sie wypowiedza ?

Gość gość
to jego sprawa nie wtracaj sie, potem on bedzie bral ewentulnie rozwod nie Ty

Gość gość
radze zajac sie wlasnym zyciem chyba , ze liczysz na zwiazek z jednym z nich;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
12.56 - a Ciebie Twoja jak przekonala ?

Gość gość
dziś Zaśmiałam się lekko, że zostałam wzięta za faceta. Nie, jestem dziewczyną. Fajnie, że martwisz się o kumpla, ale mówię z mojego punktu widzenia: nie chciałabym, żeby ktoś w takiej sprawie mi "pomagał". To powinna być tylko decyzja tej pary.

Gość gość
prowo ! nie ma porządnych kobiet!

Gość Zuzanna Amelia ææ
12.58 - Znaczy TY masz/mialas meza ale inne maja zostac starymi pannami ?

Gość gość
takie samozwańcze swatki to jedne z najbardziej irytujących osób, jakie poznałam w życiu... odpuść, nie wściubiaj nosa w cudze życie, tym bardziej jeśli nie jesteś o to przez nikogo proszona.

Gość Zuzanna Amelia ææ
To bardzo przykre jak kobiety zycza zle innym kobietom. Zwlaszcza jesli same swoj cel matrymonialny osiagnely.

Gość gość
Zuza amelia, jestem kobieta;) decyzja o slubie nalezy do osob bedacych ze soba , nie cioc, wujkow, rodzicow czy starych znajomych kazdy jest odpowiedzialny za swoje zycie i szczescie;) nie polecam wtracania sie , palnowania innym przyszlosci ps. do kogos powyzej nie widze zwiazku z molestowaniem , przemoca itp co ma piernik do wiatraka?

Gość ożeń się stary
" gość dziś radze zajac sie wlasnym zyciem chyba , ze liczysz na zwiazek z jednym z nichoczko.gif " X Ja już mam tego kogoś na dobre i złe, więc pomysł niesmaczny i chybiony. Jak nie macie konkretnych porad w temacie to proszę nie zaśmiecać.

Gość Zuzanna Amelia ææ
To napisz w jaki sposob TY przekonalas do slubu swojego. Moze jakas dziewczyna skorzysta. Czy moze po prostu zle zyczysz wszystkim innym ?

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ dziś - a skąd takie wnioski? Na razie mam narzeczonego, nie jestem jeszcze stara i jakoś szczególnie mi się nie śpieszy. Poza tym tu w ogóle nie o to chodzi - starasz się chyba przeinaczyć moje słowa, żeby wyszło, że chcę być jedyną na świecie żoną wśród starych panien. Naprawdę, skoro nikt nie prosił o pomoc i nie chodzi o ewentualny ślub autorki wątku, tylko jakichś jej znajomych, to nie powinna się tym aż tak żywo interesować, czy tym bardziej działać w sprawie przyspieszenia decyzji tego chłopaka. To nie ona ma wychodzić za mąż.

Gość gość
ozen sie/... fajnie jest umiec zajac sie wlanym zyciem;) i nie kontrolowac zycia znajomych

Gość gość
Zuzanna Amelia, jestem pełna podziwu Twojej zdolności do nadinterpretacji cudzych słów. Nikt tutaj nikomu źle nie życzy, wręcz przeciwnie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Teraz nagle nie masz meza tylko narzeczonego. Dlaczego nie chcesz pomoc dziewczynom , ktore chca miec ?

Gość ożeń się stary
"decyzja o slubie nalezy do osob bedacych ze soba , nie cioc, wujkow, rodzicow czy starych znajomych" X Ale ta dziewczyna BARDZO CHCE ŚLUBU, rozumiesz? Czy to jest fair, żeby facet marnował jej czas skoro nie chce się z nią ożenić? To nie są 20latkowie, którzy mają kupę czasu na decyzje i reprodukcję. Ona chce ślubu, dziecka i rodziny. A on zawsze latał z kwiatka na kwiatek, taki typ. Boję się, że zmarnuje jej życie, a polubiłam ją i życzę jej dobrze.

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ dziś Teraz nagle nie masz meza tylko narzeczonego. Dlaczego nie chcesz pomoc dziewczynom , ktore chca miec ? x Teraz nagle? Jakie teraz nagle? Nie napisałam nigdzie, że mam męża, więc nie rozumiem, o co ci chodzi? ożeń się stary dziś "decyzja o slubie nalezy do osob bedacych ze soba , nie cioc, wujkow, rodzicow czy starych znajomych" X Ale ta dziewczyna BARDZO CHCE ŚLUBU, rozumiesz? Czy to jest fair, żeby facet marnował jej czas skoro nie chce się z nią ożenić? To nie są 20latkowie, którzy mają kupę czasu na decyzje i reprodukcję. Ona chce ślubu, dziecka i rodziny. A on zawsze latał z kwiatka na kwiatek, taki typ. Boję się, że zmarnuje jej życie, a polubiłam ją i życzę jej dobrze. x Powiedz mi jedną, podstawową rzecz. Czy ona prosiła Cię, żebyś coś zrobiła w tej sprawie? Rozumiem, bardzo chce, nie kwestionuję tego. Ale prosiła Cię, czy to Twój pomysł?

Gość gość
skoro lubi latać z kwiatka na kwitek, to ślub tego nie zmieni :D nie wiem, czy tak dobrze życzysz tej dziewczynie, bo po co jej ślub z latawcem?

Gość gość
A on zawsze latał z kwiatka na kwiatek, taki typ. Boję się, że zmarnuje jej życie, a polubiłam ją i życzę jej dobrze. x To życz jej mózgu bo jak się kobieta bierze za bzykacza to niech nie liczy na ślub :P

Gość ożeń się stary
"Naprawdę, skoro nikt nie prosił o pomoc i nie chodzi o ewentualny ślub autorki wątku, tylko jakichś jej znajomych, to nie powinna się tym aż tak żywo interesować, czy tym bardziej działać w sprawie przyspieszenia decyzji tego chłopaka." X Chłopakiem to się jest jak się ma 20 lat, a on jest już kilka lat po 30stce. Skoro ty masz w d***e problemy znajomych to twoja sprawa. Odczep się od ludzi, którzy chcą pomagać innym.

Gość gość
ożeń się stary dziś "Naprawdę, skoro nikt nie prosił o pomoc i nie chodzi o ewentualny ślub autorki wątku, tylko jakichś jej znajomych, to nie powinna się tym aż tak żywo interesować, czy tym bardziej działać w sprawie przyspieszenia decyzji tego chłopaka." X Chłopakiem to się jest jak się ma 20 lat, a on jest już kilka lat po 30stce. Skoro ty masz w d***e problemy znajomych to twoja sprawa. Odczep się od ludzi, którzy chcą pomagać innym. x Szkodź sobie dalej i nazywaj to pomaganiem :) Jak dobrze, że ja i moi znajomi są normalni w przeciwieństwie do niektórych i pomagamy sobie, ale na czyjąś prośbę, a nie na siłę :)

Gość gość
A on zawsze latał z kwiatka na kwiatek, taki typ. Boję się, że zmarnuje jej życie, a polubiłam ją i życzę jej dobrze. x To życz jej mózgu bo jak się kobieta bierze za bzykacza to niech nie liczy na ślub jezyk.gif x hahahha :D słusznie!

Gość ożeń się stary
"Szkodź sobie dalej i nazywaj to pomaganiem " X A komu i jak niby mogę zaszkodzić?

Gość gość
"To życz jej mózgu bo jak się kobieta bierze za bzykacza to niech nie liczy na ślub" X Z niektórymi to nawet prawiczki nie chcą się żenić.

Gość gość
jak twój kolega nie chce się żenić to nic nie zrobisz kochana