Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci śmieją się z mojego syna

Polecane posty

Gość gość
I co z tego ? Lacinska nazwa, o wiele lepsza niz nazwy wywodzące sie z " ulicznej łaciny '. Seke w tym , ze dzieciom nie kojarzy sie tak jak nam, bo niby skąd maja znac te nazwe ? Nawet jesli rozmawiasz z dziecmi o ich anatomi i uzywasz takich nazw ( penis, wagina itp ), ja np. uzywam , to na co dzien dziecko o tym nie mysli i imie Dennis, nawet przezywany penis , nie kojarzy sie dzieciom , tak, jak dorosłym. NIE MAJA POWODÓW DO SMIECHU! To rodzice, tacy jak ty ucza je , ze to cos smiesznego i nalezy sie smiac .. Porazka..

Gość gość
A co, zabronisz mi mojemu dziecku sie śmiać ? Śmiech to zdrowie. Zwłaszcza z takiego NIEPOLSKIEGO imienia jak alan = ANAL :D jestes antypolka ze nie szanujesz polskich tradycji i zwyczajów

Gość gość
idź spać trollu

Gość gość
troll to twoj bachor ma na imie blacharo

Gość gość
moja kuzynka nazwala suna Denis i dzieci też się śmieją-Penis mówią

Gość gość
Jeny, nie wiedzialam ze dzieci w gimnazjum sa az tak glupie. jak mozna tak wyzywac kogos :/ ogolnie wiele razy slyszalam imie Alan i nigdy mi takie przezwisko nie przyszlo do glowy. siano w glowach maja te dzieciaki :/

Gość gość
ty jestes głupia, to normalne u dzieci ze sie smieja i sa wesołe, ty masz pewnie smutasa ktory wyrosnie na dziwaka bez kolegów hahahahaha

Nawet jeśli temat to prowo, to jakże skuteczne... x Skąd w was ludzie tyle nienawiści? I skąd ta mentalność Kalego? Jak was zwyzywają czy obrażą, to przecież nie będziecie zadowoleni, ale wyzywać kogoś? "przecież śmiech to zdrowie!" Tia... x Widzę, że niektórym naprawdę zatarły się granice. W Internecie można bez konsekwencji wysmarować kogoś gównem, to czemu nie w realu? Serio, nie ma w tym nic złego? W jawnej przemocy, w jawnym robieniu komuś na złość, upadlaniu, znęcaniu się? Wiecie, to jest karalne, serio. Serio można za to pójść do pierdla, tak jak można pójść do pierdla za pobicie czy zniszczenie mienia, tylko ofc muszą być na to dowody. x Może niech matka Alana pójdzie zwyzywać gówniarzy, albo niech ojciec Alana obije mordę tym śmieszkom i sam się pośmieje, widząc, jak uciekają w popłochu. Przecież mają prawo do śmiechu cudzym kosztem, nie? x Z tego co wiem, to część ojców, kiedy ich dzieci spotykała taka nieuzasadniona przemoc, zdobywała adres gówniarzy i szła ich postraszyć. Nie mówię o biciu, lecz o zwykłym złapaniu za chabety i pogrożeniu: "jak jeszcze raz będziesz się śmiać z mojego dziecka, to Ci kości porachuję". Popieram w całej rozciągłości - przynajmniej "niereformowalni" gówniarze, na których wychowanie rodzice już dawno położyli lachę, nie czuli się tacy bezkarni. Teraz nie dość, że nauczyciel nie może z takim nic zrobić, nie dość, że rodzice bronią każdego debilnego zachowania takiego półgłówka, nie przyjmując do świadomości, że wychowali imbecyla, to jeszcze same ofiary są jakieś takie bardziej ciapowate, i zamiast postawić się sprawcom, liżą im tyłki... x Gdzie się podziała asertywność i jakaś odwaga cywilna? Serio, o ile jeszcze rozumiem, że jak się jest zastraszonym dzieciakiem, który jest sam przeciw całej grupie, to trudno o zachowanie równowagi, ale zupełnie nie rozumiem, czemu nikt z postronnych osób nie reaguje. Ludzie widzą, że ktoś się nad kimś znęca i zamiast powiedzieć: "hola, przeginasz! ogarnij się!" to jeszcze tego agresora komplementują i wspierają, próbują się wkraść w jego łaski. Totalnie p******e...

Gość gość
groźby rodziców są karalne ciemniaku.....jakbys sprobowal mojemu dzieciakowi grozic to bys mial sprawe w sadzie i zakaz zblizania sie na 500metrow

Gość gość
Każde imię można głupkowato przekręcić, ale tylko prawdziwe prymitywy to śmieszy. Ja mam w rodzinie Brajana i Wanessę- nie nazwałabym tak dziecka, bo te imiona nie są w moim guście, ale w zyciu nie przyszło mi do głowy, żeby się z kogoś śmiać, a co dopiero z niewinnego dziecka. Ciekawe skąd dzieci znają słowo anal i jego znaczenie? Pewnie durni rodzice ich tego uczą.

Gość gość
Jakie dzieci? W gimnazjum to już w słoneczko grają

Gość gość
ość dziś groźby rodziców są karalne ciemniaku.....jakbys sprobowal mojemu dzieciakowi grozic to bys mial sprawe w sadzie i zakaz zblizania sie na 500metrow xx Najpierw musisz cokolwiek udowodnic :) A twoje dziecko dostawaloby jedynie pieknym za nadobne :P

Gość gość
gościu z 16.16 no to tylko potwierdza teorię... jeśli jeszczebtakiego dziecka bronisz toś takie samo bydło jak ten dzieciak, który śmieje się z innych...