Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM PSYCHIATRĄ komu pomóc?

Polecane posty

Gość Psychiatra30
Jesli dziewczyna czuję sie tak z powodu jakiejś traumy a nie tak po prostu to same leki jej nie pomogą ważne by dotrzeć do problemu i emocji ktore mu towarzysza bo najwazniejsze by dziewczyna mogla sie w koncu z tym pogodzic nawet jesli to cos naprawde strasznego

Gość gość
Czemu Pani zdecydowała się wejść na to chore forum? Jest Pani taka jak my?:O

Gość gość
idę z tego topiku bo można tu na depresję zapaść, ciągle depresje, leki czyli to g**** reklama, pranie mózgu już od rana!

Gość gość
lubię czytać koteczki co macie ciekawego do napisania :**********

Gość Psychiatra30
Przepraszam was wszystkich, ale jestem teraz zmuszona zająć się dziećmi. Jeśli ktos ma jeszcze jakieś pytania i problemy proszę pisać na numer telefonu odpiszę na pewno jutro po doładowaniu konta, chcę naprawdę pomóc ludziom i wierzę że rozmowa może wam wiele dać. Także czekam na ewentualne wiadomości i obiecuję odpowiedz. Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego. :)

Gość gość
Przyjmowalam parogen 4 lata, było w miarę dobrze. Po odstawieniu znów czuję przygnębienie, płaczliwość, spadki kondycji psychicznej. Co mam dale zrobić?

Gość gość
Jesli dziewczyna czuję sie tak z powodu jakiejś traumy a nie tak po prostu to same leki jej nie pomogą ważne by dotrzeć do problemu i emocji ktore mu towarzysza x Na pewno ma Pani rację, tym bardziej nie rozumiem tej nagonki między ludźmi "Masz zły humor, obniżony nastrój, idź się leczyć". Przecież leki nie zmienią chorej sytuacji życiowej...

Gość Psychiatra30
Dokładnie zawsze jestem zdania leki+psychoterapia. na dziś już naprawde muszę konczyć Przepraszam tych ktorym nie pomoglam, w razie czego prosze pisac sprobuje wejsc tu jutro.Do pani biorącej PAROGEN być może konieczne będzie kontynuowanie leczenia trzeba porozmawiac o tym co się dokładnie zmieniłow Pani samopoczuciu i podjąć decyzję ze specjalistą o leczeniu