Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uwazacie z dbanie o siebie po 30stce ma sens skoro w tym wieku jestem juz

Polecane posty

Gość gość
Każdy powinien o siebie dbać, zwłaszcza po 30-tce, dotyczy to zarówno kobiet jak i facetów. 30-latki są bardzo pociągającymi kobietami, są zdecydowanie ciekawsze niż małolaty, bardziej świadome swojej seksualności, mają już jakieś doświadczenie życiowe.

Gość gość
Gorzej jak 30stka jest dziewica, to wtedy tego doswiadczenia jako atut nie ma ;/

Gość gość
Mam 38, znalazlam faceta mlodszego o 3 lata, przystojnego i fajnego. Chcialam go tylko zaciagnac do lozka, ale sie zakochal na zaboj i mamy szanse na swietny zwiazek. Czemu nie wybral jakiejs 25 latki? Nic mu nie brakuje przeciez. I niespecjalnie dbam o siebie, ale nie mam nadwagi ani cyckow po kolana :-D Wiec chyba warto czasem cos zrobic dla swojego wygladu :-P

Gość gość
Ja mam 30 lat, dbam o siebie tzn. zdrowo się odżywiam, dbam o cerę, włosy ( robię to dla siebie ). Mam dużo zainteresowań. Ale nie zmienia to faktu że nie mam gdzie kogoś poznać. W pracy, na kursach językowych, na wolontariacie są prawie same kobiety. A w miejscach takich jak kawiarnia czy kino ciężko kogoś poznać.

Trzydziestolatki są najlepsze.Wiedza czego chcą,są często zadbane,niezależne,nie mieszkają z Rodzicami.Wcześniej nie miałam takiego powodzenia jak teraz :)

Gość gość
jak miałam lat 15 to 30-latki były dla mnie bardzo dojrzałymi kobietami, rzec by można że strość się dla mnie zaczynała w tym wieku :) Dziś mam 27 lat i czuję, że dopiero się rozkręcam ;) W wieku 20 lat to byłam smarkula, nie wiedziałam czego chce od siebie, czego chcę od facetów. Nie umiałam ich sobą zainteresować za bardzo...Skończyłam studia, znalazłam dobrą pracę - stać mnie na to żeby o siebie dbać. Zawsze o siebie dbałam ale inaczej jest na studiach gdzie kasę się ciągnie od rodziców i liczy się każdy grosz a inaczej gdy ma się swoje pieniądze. Im bliżej 30-stki tym zainteresowanie facetów rośnie :)

Gość gość
Ja nie mam za bardzo kasy na dbanie o siebie ;/

Gość gość
Ten temat założyła jakaś debilka. Czym różni się 26 latka od 31 latki, że ta druga przezroczysta?? I skąd kto wie ile masz lat, na czole masz napisane idiotko? To że ty po 30 spaslas sie jak świnia i staro wygladasz - a znam takie, one już jak miały 26 lat to były nieatrakcyjne - to nie znaczy że każda 30 paro latka to taka brzydka baba jak ty, nie mierz wszystkich swoją miarą.

Gość gość
Hm ale moze byc tak ze pozna taka 30stke, spodoba mu sie bo wyglada mlodo/mlodziej, a potem ona mu powie ile ma lat i facet (nawet rownolatek) przekalkuluje ze za stara i ja oleje.

Gość gość
up

Gość zadbanaczterdziestka
Tez mialam takiego dola po rozwodzie. pobralismy sie w wieku 22 lat, bylismy malzenstwem przez 13. pechowa 13, nagle 35 lat i jestem sama. Wlasnie dbaj o siebie najbardziej w takich momentach, gdzie czujesz, ze nikogo to nie bedzie obchodziło. Dlatego, że bedzie obchodziło Ciebie! Zobaczsz, jak bardzo bedziesz miala podniesioną głowe do góry :) ja w wieku 28 lat nie wiedzialabym nawet, czy w Lublinie są jakiekolwiek gabinety medycyny estetycznej. Po tym rozwodzie to w Esteticenter jestem stalą klientka :) mam wydepilowane nogi, usunięte rozstępy (wczesniej nie chcialam, bo po co? przeciez mialam meza), kilka razy do roku robi peelingi. I polecam Ci zrbic to samo. Będziesz piekna DLA SIEBIE i innito zobacza. I będziesz dla nich piękniejsza jeszcze, bo Ty bedziesz sie czula piekan

Gość gość
autorka ma podejscie do zycia jak 80letnia staruszka. W każdym wieku kobieta powinna dbać o siebie i być atrakcyjna ( wszystko dostosowane oczywiście do wieku ).Jesli komuś sie nie chce to jego sprawa.Mnie i tak nie zniechęci,lubię fajnie wyglądać.

Gość gość
Oj, jestescie strasznie zakompleksione, może faceci to widza poprostu? Po 30-stce mozna być piekna i pewna siebie kobieta :) Popatrzcie na Marte Żmudę- Trzebiatowska np

Gość gość
Zreszta te kobiety co mysla, ze po 30-stce jest starosc co zrobia po 40stce czy 50tce? Moze czas zmienic podejscie, bardziej o siebie dbac?

Gość gość
Autorka i jej podobne to nic nie warte ludzkie g****a! Dla się o siebie DLA SIEBIE a nie dla kogoś! Myjecie zęby dla siebie czy dla kogoś? Mi koleżanki mówiły, że skoro nie chcę się z nikim wiązać i z nikim uprawiać seksu to po co ćwiczę? Robiły wielkie oczy jak mówiłem, że dla siebie! Ja chcę się sobie podobać a czy kobiety polecą na mnie to sprawa nieistotna!

Gość gość
Ja myślę, ze to zalezy od kobiety, jedna bedzie wyglądał d**er do 40-stki, a inna już marnie po 30-stce

Gość gość
dziewczyny Wy tak serio ? XDD sama mam 20 lat, moja Mama 45. W 40 urodziny zostawił nas mój ojciec :/ Moja Mama była zawsze zadbaną babką, kobieco ubraną - sukienki, spódnice i dość szybko zaczęli się wokół niej kręcić faceci. Wyszła ponownie za mąż w wieku 44 lat za wspaniałego faceta, który pewnie mógłby mieć młodszą, ale wybrał Mamę w swoim wieku. Powiem Wam tak: nie przestawajcie o siebie dbać, moja Mama nigdy nie nosiła spodni, zawsze sukienki, zawsze pachnie perfumami, nigdy nie obcięła włosów bo tak wypada w pewnym wieku i myślę, że to ją niesamowicie odróżnia od rówieśniczek. Nikt nie karze Wam chodzić z piersiami na wierzchu w mini i szpilkach, ale zadbajcie o siebie, bądźcie kobiece, a w każdym wieku będziecie mogły kogoś znaleźć. Inny przykład to bardzo kasiasty znajomy mojej Mamy się zakochał w swojej pracownicy, wszyscy byli pewni, że to jakaś młódka, gdzie tam - starsza i brzydsza od jego żony! zostawił ją i są już z kochaną małżeństwem, gdy ją poznawał miał 42 lata, a ona 45, też nie wybrał gorącej 20stki, a Wy w wieku 30 lat się zamartwiacie? masakra XD

Gość gość
W naszym wieku fajnie jest od czasu do czasu poprawic cos w swoim wygladzie. Ja korzystam z usług sprawdzonego gabinetu www.bellazone.pl i jestem mega zadowolona.

Podpisuję się łapkami. Dbam o siebie dla siebie. Nie chodzi tu o kasę czy leżenie u kosmetyczki całymi dniami. Można czasem zajrzeć do salonu a resztę w domowym zaciszu robić. Bo przecież ogolić nogi, uczesać się i pomalować to wcale nie tak dużo a i peeling z maseczką sama dam radę. Wybalsamuję się . Trzeba zadbać o ruch, dietę oraz zęby. Która tego nie robi to tylko wymówki. Pamiętaj najgorsze są odrosty i tłuste włosy, pryszcze w tym wieku, krzaczaste brwi i wąsik - tak niewiele trzeba zrobić aby schludnie wyglądać

Gość gość
Jasne że dbam o siebie. To co robisz teraz wyjdzie za 10 lat w Twoim wyglądzie. Mężczyzna też powinien o siebie zadbać.

Gość gość
tyle produktu mozna tera kupic w polsce trzeba sie speszyc bo za komuny tego nie bylo 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg