Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego porządne dziewczyny już nic nie znaczą?

Polecane posty

Gość gość
Powiedz to wszystkim niezalogowanym tu gościom.

Gość gość
Autorko ja już nie wiem o co Ci chodzi. Ciekawe tylko że rzucasz takie pytanie, a żaden facet się nie wypowiedzial

Gość gość
Najpierw piszesz, że nikt cie nie chce, bo jesteś taka porządna, a teraz czytam, że każdy "fajny i przystojny" jest tobą zainteresowany. Gdyby tak było, to byś nie zakładała takiego tematu.

Wiesz autorko. W życiu jest ważna równowaga. Nie możesz za wszelką cenę, z zasady, rezygnować z rozrywki czy lekkiego wyszumienia się od czasu do czasu. A co do opcji zero imprez to musi to wynikać z życiowej pasji która pochłania człowieka i daje mu tyle radości że zaspokaja go na każdej płaszczyźnie życia. Jeśli będziesz stawiała tylko na wkuwanie to dopadnie cie frustracja.

Gość gość
Autorka jest delikatnie zacietrzewiona i musi jeszcze troszkę się o życiu dowiedzieć, ale generalnie ma rację.

Gość gość
ALE JA IMPREZUJE O TYLE O ILE NA MEDYCYNIE JEST TO MOZLIWE!!!! No przecież juz kilka razy pisałam, ze chodze na imprezki tyle że nie bawie sie tak jak moje koleżanki w stylu: wlewam w siebie ile się da czy też np pozwalam się macać tu i tam. Taka jest różnica... A co do facetów, wiem, że sa porządni tak jak i dziewczynyi że takich nie brakuje tylko może ja zwyczajnie nie umiem trafić i tyle.

Gość gość
No tak jestem młoda, mam 20 lat... I masz racje, ja wiem, że wiele jeszcze nie wiem. Dlatego pytam. Czemu tutaj? Bo chcialam poznać opinie obcych mi ludzi a nie mamy, taty czy przyjaciół bo ich opinie nigdy nie beda az tak obiektywne.

Gość gość
Ja myślę, że takie dziewczyny jak ty autorko są teraz na wage złota. Zwyczajnie nie trafiłaś jeszcze na chłopaka, który by to docenił:)

Gość gość
Ja pisalam o kiju w tylku a pozniej udalam sie w ramiona meza wiec nie bylo mnie tu troszke i prosze jaka dyskusja. Nie wiem czy ten niezwykle chamski wywod napisalas ty autorko, styl pisania w kazdym razie Twoj. A o czym to swiadczy? Pierwsze wrazenie jak zwykle prawidlowe...glupiutkie dziewcze, klotliwe, zadzierajace nosa. Mozesz sobie i 10 fakultetow porobic ale pewnych rzeczy sie nie wyzbedziesz. Moze i racja, mloda jestes, nabierzesz oglady. W kazdym razie gdy zadajesz jakis temat na kafe musisz sie luczyc z tym, ze odpowiedzi nie zawsze beda takie jakich bys oczekiwala. Cenna jest umiejetnosc przyjecis krytyki. Nikt cie tu nie obrazal. Ty za to jedziesz rowno. Jak na spokojna studentke kultury ci brakuje. Narzekasz, ze brak zainteresowania facetow by pare postow pozniej pisac, ile to fajnych i przystojnych sie za toba ugania. Z takim podlym usposobieniem niepredko kogos znajdziesz. Postaraj sie z doswiadczenia jakim bylo napisanie tutaj wyciagnac odpowiednie wnioski malolato.

Gość gość
Oh jakie to gimbazjalne...,, udałam się w ramiona męża. Nawet ja podstarzała emerytko bym tak nie napisała. Wiesz już tak totalnie na poważnie to tak sobie pomyślałam, że jesteś grubo po 30tce a twój sposób pisania i słownictwo wskazują na totalne prostactwo. Pouczasz mnie a sama zachowujesz sie jakbyś wczoraj podstawówke ukonczyła. Wierze ci, że twoje hulaszcze podboje były jedyną rozrywką w zyciu. Nie wcale ale to wcale mnie nie obrażasz. A co ty niby robisz? Nie znasz mnie a jedziesz po mnie równo, babo o 15 lat starsza, wstyd, że w tym wieku zachowujesz sie jak zbuntowane emo. Żal

Gość gość
Gość 21:40 autorka zadała pytanie a ty ją zaatakowałaś więc jeśli nie masz niczego mądrego do powiedzenia to daruj sobie. Nikt nie chce słuchać o twoich problemach.

Autorko ale po co się kłócić? Nie szkoda czasu i nerwów na tworzenie tutaj takiego s**tstormu? Ludzie na Kafe są specyficzni, wiadomo i moim zdaniem nie ma sensu ciągnąć tematu, nic z niego nie wyniknie. Poza milionem kłótni, to naprawdę nie ma sensu.

Gość gość
No wiem wiem :) ale bo ja tego nie rozumiem. Czemu ona mnie tak hejtuje? Czy hejt daje komuś siłe? Poczucie bycia lepszym? Ja wiem jakie jest kafe i nawet często tu wchodze ale zawsze żeby dać komuś rade a nie po to by obrzucić błotem. Potrafie przyjąc krytykę ale mądrą a jak wyczuwam jad z czyjejs strony to mnie to wyprowadza z równowagi. Jestem spokojna ale nie daje sie nigdy uderzyć w policzek. I nie rozumiem tego jadu w necie. Nie cz*****azy. Dziekuje Lila za dobre słowo:)

Ja też rozumiem twoje oburzenie, ale nie ma sensu rozwijać wątku bo wiem w jaką wojenkę on się przerodzi;) takie wojenki dają mi raka po prostu, a wiadomo, że ludzie szukają powodu do sporu, zwłaszcza tutaj:P

Gość gość
Masz racje:) Ide już spać bo niepotrzebnie się tylko denerwuje. Pozdrawiam i dobrej nocki wszystkim zycze!:) Dzieki Lilla:)

Nawzajem i reszcie użytkowników też życzę spokoju, bo wojny nie są dobre dla nikogo, jak by w realu było mało problemów:) dobranoc:)

Gość gość
Autorko moze przecztasz...nie jestem tak stara jak myslisz, skonczylam niedawno 28 lat. Nie bylam rozwiazla bo od lat prawie 10 mam jednego mezczyzne. Nie chcialam Cie obrazac tylko sprowokowac to spojrzenia na siebie pod innym katem. Twoje rozpaczliwe pytanie w stylu dlaczego nie mam faceta jak jestem taka wspaniala a inne to puszczalskie szmatki bylo nie ma miejscu poniewaz jest mnostwo kobiet, dziewczyn, wesolych, usmiechnietych, imprezujacych z glowa i szacunkiem do siebie. Moze poczulas sie zaatakowana, zhejtowana jak to teraz mowia. Pamietaj jednak, ze w kazdej dziedzinie zycia najlepszy jest zloty srodek. Masz dopiero 20 lat, teraz najlepsze lata twojego zycia. Skoro tak wielu przydtojnych i fajnych kolo Ciebie, daj komus szanse a nie szukam ksiecia na bialym koniu bo obudzisz sie za 20 lat sama i sfrustrowana 5 razu mocniej

Gość gość
No ja akurat nie znam dziewczyny która by była fajna, rozrywkowa a jednocześne porządna i inteligentna. No nie ma takiej i nie mówie tego ze złośliwości. Ale właśnie takie puste laski którym tylko imprezy w głowie mają największe powodzenie. Spokojnych i ułożonych nikt nie chce. Ale przystojni faceci którzy na nie tak lecą są takimi samymi pustakami jaki i one. A normalne mają powodzenie, ale u brzydkich facetów. Taka prawda. Więc trafić na fajnego i ułożonego, a zarazem przystojnego faceta graniczy z cudem.

Gość gość
Nieprawda. Moja niezwykle imprezowa grupe z uczelni tworza teraz wspaniale mamy, zony i kobiety na wysokich stanowiskach. Mezczyzni chca miec na stale porzadna kobiete, to nie ulega watpliwosci. Wartosciowego faceta bardziej zaintetesuje skromniejsza i z zasadami. Ale przy tym usmiechnieta, wyluzowana i zyczliwa innym. Gdy na dzien dobry wchodzac na impreze przybierasz poze Boze co ja tu robie...i stoisz skwaszona nie dziwne, ze cie omijaja i rozmawiaja z wyluzowana, wesola kolezanka obok. A ty wyrabiasz sobie bledna opinie.

Gość Daniel 25
Bo ludzie lubią osoby stylizowane , pewne siebie, żartowniśie, żartowniczki, trzeba być cywilizowanym w życiu i tyle , tak samo jest w drugą stronę, dziewczyny wolą chłopaków pewnych siebie , nawet lekko maczo , spokojnych nie lubią, bo myślą że to jakieś ciapy, ma min synku itp , dla nich facet to ma być facetem.

Gość gość
A ze mną to niestety jest tak: jestem spokojna, cicha, miła i ludzie postrzegają mnie jako nudziare i sztywniare, nie dają mi szansy żeby mnie nawet poznać. A prawda jest zupełnie inna. Pamiętam czasy jak rozrywkowi znajomi wzięli mnie w obroty to nie poznawali mnie. Że taka szara myszka może być taka głośna, wygadana, rozrywkowa i mieć takie poczucie humoru.

Skoro jesteś normalna to zapewniam cię że nie powinnaś mieć problemu ze znalezieniem normalnego. Jeśli nie możesz znaleźć to coś musi być na rzeczy. Napisałaś wcześniej że jesteś pro kobieca. Co to znaczy dla ciebie?

Gość gość
Mam 30 lat, jestem spokojnym kolesiem, cenię sobie prywatność i samotność, pracuję i dobrze mi się żyje, 183cm, brunet, podobno bardzo przystojny. Nie jestem ciapą i ciepłą kluchą, potrafię pożartować i pogadać o wszystkim. Nigdy przenigdy nie spojrzała na mnie dziewczyna, nigdy żadna nie dała mi do zrozumienia, że chciałaby się spotykać. Zawsze mnie olewały :) A moi kumple co codziennie walą czteropak Żubra i palą zielsko, zmieniają laski jak rękawiczki, nawet nie muszą bo te pipki same im się do łóżka cisną. Wniosek jest taki, że nie chcecie normalnych kolesi, którzy mają np. średnie i maturę, pracują i ciężko brną do przodu. Wolicie bawidamków, schlanych i upalonych, którzy grają w playstation :) Pozdrawiam

Gość gość
Gość z 9:31 A lubisz chodzić na imprezy do klubu, wypić coś czasem, zabawić się?

gość dziś coś tu jest na rzeczy, bo może sednem problemu jest jakaś BLOKADA. Jeśli kiedyś byłaś inna i chcesz nią być znowu a teraz pomimo, że chcesz to nie możesz taką osobą być to coś musi ciebie blokować.

Gość gość
Odpisz :-)

Gość gość
Bo jak nie to ja odrazu panu bym podziękowała ;-) facet musi lubić się bawić.

Gość gość
Hej wszytskim:) Na samym początku chce zaznaczyć, że gośc z 8:46 to nie ja i teraz nie wiem czy ktoś się chciał podszyć czy zwyczajnie napisać swoją historię. Po drugie do pani od kija w tyłku: ja też nie chciałam cie obrazić zwyczajnie tak jak to ktos inny wczesniej napisał jestem jeszcze młoda i troche butna ale nie jestem sztywniara! Lubie chodzic na imprezki, wypić dobrego drinka czy opowiadac kawały. Tanczyć w klubie na podwyższeniu i nie jestem szara ot napewno nie:P a do pana, który pisze, ze my nie lubimy takich ja on... o nie my bardzo takich lubimy, moze tak jak ja nie trafiłes jeszcze na ta swoja:)

Gość gość
Porządne dziewczyny znaczą dziś niewiele bo i też porządni faceci są nic nie warci. Ranga takich dziewczyn wzrośnie wtedy i tylko wtedy kiedy wzrośnie ranga porządnych facetów. Ale wy przecież wolicie niegrzecznych chłopców z nałogami, przestępców, rozwodników itd itp... Więc czemu niby my mamy chcieć te porządne?!