Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego porządne dziewczyny już nic nie znaczą?

Polecane posty

Gość gość
Dajcie spokoj. Czemu generalizujecie, ze imprezowe dziewczyny to od razu bezwartosciowe panny? Czemu od autorki wyczuwam te specificzna maniere ktorej nie znosze? Wywyzszanie sie? Ja bylam bardzo imprezowa nastolatka. Cale studia przebimbalam na imprezkach w klubach i domowkach a przy tym wpadaly mi do indeksu same piateczki. Lubie piwko, probowalam fajki, ziolko ale jednak przy niczym nie zostalam na dluzej. I fajnie, nowe doswiadczenia i wspaniale wspomnienia. Od 10 lat jestem wierna jednemu ukochanemu ale z usmiechem wspominam dawne szalone lata. A takie kolezanki jak autorka mialam na uczelni. roznokolorowe rajstopy plus baleriny i jedna brew wyzej od drugiej i to ogromne mniemanie o swojej wyjatkowosci.

Gość gość
Bo czasami te porządne myślą, że są nie wiadomo kim i to jednak widać?

Gość gość
Nigdy tak o sobie nie pomyślałam. Wręcz przeciwnie. Niejeden już raz takiej jak ty, która gardzi takimi jak ja pomogłam kiedy leżała schlana pod stołem nie wiedząc kim jest i jak się nazywa ale nie dam sobie wmówić, że jestem gorsza bo zioła nie próbowałam, fajki mi nie w głowie a dotykanki macanki mam w głębokim poważaniu. I dobrze. Na prawde niesamowicie to emocjonujące, ze masz tak niezwykle barwną, pełną wspomnień przeszłość. Ja natomiast wyczuwam od ciebie taką gorycz czucia się gorszym, którą próbujesz zwalić na moje pseudo wywyższanie sie. Chyba jednak coś jest na rzeczy, koszmary przeszłości? Wielce współczuje ale z tym do psychiatry a nie do mnie...

Gość gość
Zgadzam się z przedostatnim gościem. Przecież jest masa pięknych dziewczyn które są porządne a imprezuja. To. Że są szalone i lubiane nie znaczy że dają d**y starym sponsorom, obciagaja w wc wszystkim i ćpaja po kątach. Większość facetów szuka do zwiazku fajnej, rozrywkowej babki, która jednocześnie się szanuje szanuje. Takie kobiety są w cenie, a nie wiecznie niezadowolone frustratki które są takie porządne bo piwo takie bee a spódniczki są dla prostytutek.

Gość gość
Do gość 17:56 Przecież ja cały czas mówie, że skrajności w tą czy inną stronę to przesada ale czy zgon na imprezie lub łapanki cycanki są ok? Chcesz mieć taką laskę, której będziesz brode wycierać jak puśc***awia czy np będziesz sobie spoglądać jak kolega z lewej dotyka twoją panne po cycach a ona będzie to uważac za normalne? Jestem rozrywkowa i pewna siebie ale trzeba widzieć granice pomiędzy byciem towarzyskim a bezposrednio zbyt otwartym...

Gość gość
Piszesz że skrajności są złe jednak cały Czas piszesz tylko o sobie albo o rzygajacej lasce macanej przez oblechow. Nie ogarniasz, tego że można imprezowac bez ucietego filmu i bez macanek? U mnie w mieście imprezy wyglądają tak, ze się trochę wypije, potańczy, a potem wraca ze swoją połówka do domu na seks. Nikt nie rzyga i nikt się nie maca. I każda z moich koleżanek łącznie ze mną ma super facetów w dodatku od lat tych samych. Większość juz zaręczona

Gość gość
Raz- absolutnie nie gardze dziewczynami takimi jak Ty. Rodzice nauczyli mnie, ze kazdy czlowiek jest wartosciowy. Dwa- nigdy nikt mnie schlanej nie zbieral z podlogi. Trzy- moja psychika jest bardzo stabilna a przeszlosc mimo twojej slabej, amatorskiej psychoanalizy bardzo zadowalajaca. Wyciagnij kij z tylka dziewczyno bo masz i to porzadny. Gdyby tak nie bylo, mialabys teraz wspanialego faceta. Dobrze, ze masz swoje zasady ale nie schizuj sie za bardzo.

Gość gość
Dodam jeszcze z lekkim usmiechem na ustach po ponownym przecztaniu Twojego posta, nie kolezanko, nie czuje sie od Ciebie gorsza ani ociupinke. Wrecz przeciwnie.

Gość gość
gość dziś ja nie widzę żadnej różnicy między autorką a tobą, nie schlebiaj tak sobie. autorka również potrafi imprezować bez uciętego filmy i macanek, a mimo to nie ma faceta. spróbuj oprzeć na czymś innym swoje wywody :D🖐️

Gość gość
Raczej to nie jest zadna sztuka...

Gość gość
Potwierdzam autorka ma kij w d***e i wcale nie jest taka lubiana i normalnie Imprezujaca bo Inaczej by nie mogła się opedzic od fajnych facetów. Facet mający do wyboru latawice a normalną rozrywkowa dziewczynę to wybrałby tą drugą

Gość gość
Moze dlatego, ze zamiast na imprezce flirtowac z jakims przystojniakiem zbiera z podlogi zarzygane kolezanki.

Gość gość
Więc skoro nikt cię nie chce to albo nie jesteś tak porządna jak piszesz albo po prostu jesteś brzydka zawistna szara mysza która się wywyzsza ponad innych bo nigdy nie rzygala

Gość gość
gość dziś myślę, że autorka raczej nie okazuje pogardy otwarcie, a właśnie dobrze by było, żeby takie jak ty wiedziały, gdzie ich miejsce w normalnym społeczeństwie

Gość gość
Takie "jak ja" mają facetów i udane życie. To z autorką coś jest nie tak skoro się uzala nad sobą na forum i prosi o radę.

Gość gość
No chyba że jest taka szpetna że nikt jej nie chce i to jest przyczyną jej samotności

Gość gość
Kij w tyłku to pewnie już nie raz miałaś ty po niejednej ostro zakrapianej imprezce. Ja go nie mam i to cie najbardziej boli. Dobrze żyj sobie po swojemu, podszywaj sie za 10 osób na moim poście i udawaj dowartościowaną. Robisz to anonimowo i całe twoje życie będzie tak anonimowe. Jesteś jedną z wielu, takich jest na pęczki a ty jesteś kimś tylko na kafe bo w realu nie istniejesz. Ok uroczyscie oświadczam, że jesteś dziwką numer jeden a teraz zabieraj swoje stringi i wal do klubu bo już kolejni na ciebie czekają. Uzyskałąś tytuł roku, wszyscy bijemy ci brawo a teraz idź pohejtuj kogoś innego zanim pójdziesz spać. Aaa no i rzeczywiście meega zasady wpioli ci, ci twoi rodzice. Dla nich tytuł rodziców d***** roku. Brawo!!!

Gość gość
Do 18:48 właśnie to zrobiłam bo jak ktoś nie znając mnie jedzie po mnie to sorry ale ja nie nadstawiam policzka. Chciałam tylko normalnie pogadać ale jad sie leje, że ho ho!

Gość gość
Nie wiem do kogo odnosi się ten chamski post ale jeśli to ty autorko to nie dziw się że nikt cię nie chce bo bycie porządna to także kulturalne słownictwo i zdolność do dyskusji bez obelg. Żadna z dziewczyn nie pisała że pije do nieprzytomności i że się puszcza tylko że normalnie kulturalnie się bawią i mają swoich partnerów. Dlaczego to do ciebie nie dociera i wyzywasz zaraz od dziwek?

Gość gość
Jednak myślisz marginalnie bo ktoś albo jest "porządny" jak ty i jest sam, a każda która choć raz była w klubie to d****a

Gość gość
I ty piszesz że jesteś sympatyczna i otwarta? Koleżanki które idą na domowke do znajomych też wyzywasz od najgorszych?

Gość gość
Najazd na cudzych rodziców? No pięknie. A ciebie jak rodzice wychowali? Faktycznie porządna i miła z ciebie osóbka. Nie dziwi mnie to że jesteś samotna. Nikt z taką jedzą nie wytrzyma.

Gość gość
18:59 to podszywka! Nie podszywaj się jeśli chcesz coś napisać to zrób to w swoim imieniu a nie podszywaj się pode mnie. Dziewczyny rzeczywiście plują jadem ale to nie znaczy, że masz je wyzywać w moim imieniu jak będe chciała to zrobić to wierz mi na pewno sie nie zawaham!!

Gość gość
Nikt tu nie pluje jadem. To ty jesteś zawistna i nie ogarniasz że normalne dziewczyny też chodzą na imprezy a nie tylko d****i

Gość gość
nie masz chłopaka bo jestes zarozumiała, przeczytałam wszystkie twoje posty autorko i widzisz siebie tylko w kolorowych barwach a nikt nie jest idealny. troche to smutne ale cóż moze kiedyś bardziej zmądrzejesz.

Gość gość
gość dziś Zgadzam się z przedostatnim gościem. Przecież jest masa pięknych dziewczyn które są porządne a imprezuja. To. Że są szalone i lubiane nie znaczy że dają d**y starym sponsorom, obciagaja w wc wszystkim i ćpaja po kątach. Większość facetów szuka do zwiazku fajnej, rozrywkowej babki, która jednocześnie się szanuje xxx po pierwsze ustalmy co znaczy imprezować - wg tego co napisałaś imprezowanie to nie seks, alkohol czy ćpanie - czyli co? siedzenie przy szklance coli i rozmowa o fizyce kwantowej? koncert, opera, filharmonia? i co to znaczy rozrywkowa, ale się szanuje? - opowiada kawały i nie pójdzie z facetem do łóżka przed ślubem czy zaręczynami??? TAKICH DZIEWCZYN FACECI ZDECYDOWANIE NIE SZUKAJĄ!!!

Gość gość
To już tak na koniec: co chciałam to się dowiedziałam, nie jestem ani brzydka ani szara. To, że wy prowadzicie taki a nie inny tryb zycia to wasza osobista sprawa. Nie zamierzam się z wami tu wyzywać bo to nie ma najmniejszego sensu. Zwyczajnie nie obrażajcie mnie nie znając mnie. Śmieszne jest to jak stado zapewne podstarzałych już bab pastwi się nade mną mówiąc, że jestem brzydka, szara, nudna. A przecież wy mnie wgl nie znacie!!! Coś was zabolało może podświadomie uderzyłam w jakiś czuły punkt a może jestescie zakopleksione a kafe to miejsce gdzie mozecie sie wyżyc... Trudno ocenić. Smieszne jest też to ile tu tematów typu: gdzie te dziewice czy zwyczajnie porzadne dziewczyny a takich jak ja jest wiele wystarczy chcieć nas znalezć. Takich PAŃ jak autorka opluwających mnie komentarzy jest wszedzie pełno a na kafe to już w szczególności. Mimo to dobrze jest wiedzieć jakie zdanie na temat takich starszych, zakompleksionych PAŃ mają fajni faceci. To tyle w tym temacie. A teraz zjedzcie mnie żywcem imprezowiczki z młodzieńczych lat.

Gość gość
Nikt cię tu nie zjedzie bo masz wystarczająco smutne życie. Żaden facet cie nie chce a co dopiero fajny i przystojny.

Gość gość
Każdy ,,fajny" i ,,przystojny" koleś mnie chce ale problem w tym, że jak już pisałam wcześniej ja na takiego pseudo macho nie patrze. Szukam faceta, który ma coś więcej niż fajność i urode. Np ciekawe zainteresowania albo podobne poglądy. Zwyczajnie ma to coś ale ty na pewno szukasz kasiastego dryblasa. Fajnie, miło, że sie tym podzieliłaś. News dnia... Żal