Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia1986

Kiedy mąz zawsze wybiera swoją córkę...

Polecane posty

Gość gość
Ale to jest dziecko -może rozkapryszone itd, ale ona w tym wieku jeszcze nie jest w pewnych kwestiach dojrzała i moze cieżko jej się z tym pogodzić, ze zwiazałaś się z jej ojcem kiedy w jej mniemaniu na Twoim miejscu powinna być jej mama. Albo sobie z tym poradzisz ,albo nie, ale nie możesz rywalizować z jego córką, a Ty wyraznie jestes o nią zazdrosna. Twój mąż nie wybiera swojej córki, to zawsze była jego córka i ciezko oczekiwać,ze teraz Ty bedziesz od niej ważniejsza

Ale swoją drogą jet mi cholernie przykro, mimo ośmioletniego związku, ponad rocznego małżeństwa i ponad trzyletniego związku emocjonlanego z Wiktorią, która ma na mnie wywalone totalnie , przykro, po prostu przykro jak normalnemu człowiekowi ,że się starał, robił co mógł, a mimo wszystko mąż tak jak w dniu ślubu kościelnego zabrał ponownie dziecko bez do widzenia, bez niczego po prostu jak by m ie nie było i pojechali w siną dal, nie bacząc w żaden sposób na moje nieprzespane noce, moje nerwy, moje przykrości, jest mi po prostu przykro, myślałam, że mąż po ślubie coś zrozumiał, że będę miała w nim wsparcie, cokolwiek, nie mam nic po za kolejnymi nerwami przez Niego i Jego Wiktorię, wyć mi się chce a po jednym i drugim to spływa, to jest najbardziej przykre, ja im chyba po prostu nie jestem potrzebna, zwłaszcza mężowi co boli najbardziej

CZYLI NIGDY NIE BĘDĘ DLA SWOJEGO MĘŻA NAJWAŻNIEJSZĄ KOBIETĄ, ŚWIETNIE TO BRZMI DLA kobiety, która spieprzyła swoje życie dla tego właśnie faceta i Jego dziecka, dziękuję, za odpowiedzi, wszystkiego dobrego i obyście miały lepiej niż ja bo nie ma nic gorszego niż żyć w takiej patologii i zazdrości jak ja pozdrawiam

Gość gość
Coś ty się tak zawzięła na te obiady? Odpuść. Najlepiej powiedz żeby sobie zamówili - każde to co lubi. Po cholerę gotujesz skoro wiesz że mała i tak nie zje? Następnym razem zamiast obiadu daj jej i mężowi ulotki z knajpy i każ im sobie zadzwonić po jedzeniu. Ze słodkim uśmiechem powiedz że skoro Wiktorii nie smakuje twoja kuchnia to nie będziesz jej i siebie męczyć. A przy okazji nie będziesz musiała zmywać.

Gość gość
normalna reakcja rodzica,zawsze dziecko będzie na pierwszym miejscu

Gość gość
Ta smarkulą nie ma żadnej dyscypliny ,to b.zle i jego zachodnie względem.ciebie czyli zony jest nie fair ,on nie liczy sie z toba wogole,dlaczego mloda osoba wiąże sie z facetem z dzieckiem?to zawsze rodzi problemy. Źle zrobilas,poszukaj wolnego faceta poki jeszcze nie masz swojego dziecka,bo jak będzie faworyzował tamta córkę a nie wasze dziecko to dopiero będziesz żałować,ze nie odeszłaś,a wszystko wskazuje,ze tak będzie.nie szanuje cb.to i dziecko będzie traktował od niechcenia a tamta córkę wywyzszał,odejdź od nich.

Tyyy haha jeszcze probuj sobie wmowic ze moze maja romans? Haha:D ty widzisz co piszesz??:o ze ona lezy ze swoim ojcem "pod jego skrzydlem" i ze to nie jest normne?:o jestes chora psychicznie. Nie zarezerwujesz sobie takich pieszczot dla siebie jesli ona bedzie chciala bedzie tak robic i to ich sprawa a ty jestes cborobliwie zazdrosna. Na miejscu tej dziewczynmi tez bym oewnie tak robila.

Gość gość
trzeba było zrobić tak jak obecna kochanka mojego byłego - nakręciła go sobie na palec i nie utrzymuje żadnych (trzy razy w roku) kontaktów z córką. zyją błogo i sielsko we dwójkę.

Gość gość
twoja pasierbica ma oparcie i wsparcie w swoim ojcu i widzi to,więc jest górą,nic nie zmieni jej postępowania,bo tatuś trzyma jej stronę być może dziecko czuje się samotne w domu,byc może matka/babcia obciążają jej ojca o rozstanie -a główna sprawczynią jestes ty( w/g nich) byc moze twój mąż ma wielkie poczucie winy,że ja zostawił i dlatego jest na kazde jej zawołanie to tylko dziecko,nie walcz z nią,nie bądz dla niej rywalką,ona ma kochającego ojca-dla mnie matki zasługiwałby na uwielbienie,ale nie ty!!!!ty we wszystkim widzisz ją złą nie dziwię się,że dziecko nie cierpi ciebie,ale i twój mąż ma juz dosyc zołzy przegrywasz z kretesem,będzie tylko gorzej przy takiej postawie mam bzika na punkcie dzieci i takiej jak ty,wyrżnęłabym w łeb-każde dziecko chce byc kochane i szanowane szanuj tę osamotnioną dziewczynkę/dziecko