Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BROŃ w kontenerze z pomocą DLA UCHODŹCÓW

Polecane posty

Gość gość
To już wiadomo po co do nas jadą :o

Gość gość
To się orientuj ! Bo to ,że w TV nie ma informacji to nie znaczy ,że nie ma protestów!

Gość gość
Dzisiaj Poznań protestował!

Gość gość
Ludzie, przecież to planowany najazd, państwo islamskie zapowiadało, że przyślą nam imigrantów wsród których ukryją 500.000 terrorystów. Pamiętacie?

Gość gość
Pis jak zwykle robi puste obietnice. Ja głosuję na Korwina, bo on podpisy nawet zbiera pod petycją przeciw narzucaniu imigrantów i gospodarczo dobry program ma. I wcale nie jest szowinistą.

Gość gość
Imigranci są przemycani do Polski w ciężarówkach. I broń też. Oglądałam wywiad z taką policjantką i z celnikami. Czujecie to?

Gość gość
To prawda. Dlatego trzeba głosować na k***ina, ewentualnie kukiza.

Gość gość
to daj link do tego wywiadu. wiecie co jest najgorsze, ze media o tym nic nie mówili, powie mi ktoś dlaczego? Boję się bo 10 km od mojej miejscowości jest ośrodek dla uchodźców oraz w drugiej miejscowości oddalonej o ok20 km, drugi ośrodek dla uchodźców, i tam ich przyjmą:-(

Gość gość
Petycja antyimigracyjna, którą K O R W I N zamieścił na swojej stronie internetowej, już podpisałam. A 25 października będę głosowała na K O R W I N A. Wam polecam to samo.

Gość gość
Ja nie rozumiem jakim prawem rządy się zgadzają na przyjęcie tych pomiotów skoro lud dobie tego nie życzy! Co to ma znaczyć? Jakim prawem fundują nam takie zagrożenie? DLACZEGO? Nie chcemy ich tutaj. Niech siedzą na pustyni. Allach ich wyżywi!

Gość gość
Też tego nie rozumiem, przecież reprezentują naród ,a wolą większości jest taką by ich nie sprowadzać,więc jaki koorfa naród reprezentowała kopara?

Gość gość
Słowacja chce zawiesić członkostwo w UE

Gość gość
Oni biorą niezłą kasę za takie coś i się nie przyznają do tego za nic. Jeden drugiemu niezłą kasę za to wali. Oni mają w d..... naród i to co my chcemy!

Gość gość
A w życiu na Korwina, na łeb upadłaś? Jakie on ma poglądy w tym temacie to się z nim zgadzam ale w innych to już go ponosi mocno.

Gość gość
Do 10.13 No, jeśli czerpiesz wiedzę o k***inie z jego zmanipulowanych wypowiedzi w tv to współczuję głupoty. Najpierw się zapoznaj z jego programem, a jak już będziesz znać jego prawdziwe program, wtedy się wypowiadaj.

Gość gość
gość dziś JUTRO (sobota) PROTEST przeciw narzucaniu Polsce IMIGRANTÓW ISLAMSKICH o godz 16.00 w wielu miastach. Info o protestach tu: http://ndie.pl/to-nie-koniec-protestow-w-pols ce-to-dopiero-poczatek/ Oraz: 25 października głosujcie na Korwina, bo tylko K O R W I N obroni Polskę przed islamem! Ewentualnie Kukiz, ale Korwin dużo lepszy. x A na lisach ma Miriam, która sprowadza uchodźców. Daruj sobie hipokrytę. To jej fundacja, http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/498213,afera-z-fundacja-estera-pomagajaca-uchodzcom-wole-umrzec-od-bomb-w-syrii-niz-z-glodu-w-polsce.html.

Gość gość
Trzeba jutro iść na ten protest przeciw imigrantom, bo inaczej to do cholery nie podobne... :o

Gość gość
Miriam pomaga chrześcijanom, a przed muslimami konsekwentnie i ostro za każdym razem ostrzega. Do tego stopnia, że dziennikarze już ją wyzywali od rasistek i islamofobek. Poducz się, a później wypowiadaj :)

Gość gość
Ja pierdziu, oni nam robią najazd regularny, jeszcze broń szmuglują.

Gość gość
Jutro protesty antyimigracyjne w wielu miastach Polski o godzinie 16.00. Info na: www.ndie.pl A 25 października głosujcie na Kor wina!

Gość gość
Trzeba protestować, bo będzie lipa inaczej...