Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BROŃ w kontenerze z pomocą DLA UCHODŹCÓW

Polecane posty

Gość gość
powiem wam jedno , czekają nas starcia z policją ! inaczej nic nie wskóramy ! politycy mają w tyłku gdy sobie pokrzyczymy ! My Polacy obronimy nasz kraj przed dzikusami ale Europę zaleje ta fala smrodu i najgorsze w tym będzie to że nie będziemy mogli się swobodnie przemieszczać po europie bo wszędzie będzie pełno tych morderców ! Musimy walczyć o wystąpienie z UE ! Oraz o utworzenie Unii Państw Wschodnich w których nie będzie moslemów !

Gość gość
O żesz kurwa :o

Gość gość
Protestujcie póki możecie, bo w Niemczech już nie można! Zabroniono tam wpisów w internecie, są one nawet z pejs zbuka usuwane!

Gość gość
Rząd Austrii zmienia konstytucję, by narzucać gminom imigrantów wbrew woli gmin: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,17872122,martykul.html Czujecie to? Ludzie, protestujcie dziś i głosujcie na k***ina, bo będzie tragedia!

Gość gość
To jest dzicz. Przerażające.

Gość gość
Korwin i Wipler od początku są przeciw przymusowej islamizacji Polski, byli na protestach, zbierali podpisy pod petycją, rozklejali plakaty. Pis już się wycofał z weta przeciw imigrantom, więc są skreśleni dla mnie. Poza tym gospodarczo pis jest żałosny, a Korwin i jego zaplecze wiedzą jak uzdrowić gospodarkę: obniżyć podatki (dochodowy zlikwidować w ogóle), zlikwidować biurokrację i głupie przepisy eurokołchozu. Dlatego ja na 100% zagłosuję na Korwina, bo tam są ideowcy, którym jeszcze się chce :)

Gość gość
Korwin i Wipler od początku są przeciw przymusowej islamizacji Polski, byli na protestach, zbierali podpisy pod petycją, rozklejali plakaty. Pis już się wycofał z weta przeciw imigrantom, więc są skreśleni dla mnie. Poza tym gospodarczo pis jest żałosny, a Korwin i jego zaplecze wiedzą jak uzdrowić gospodarkę: obniżyć podatki (dochodowy zlikwidować w ogóle), zlikwidować biurokrację i głupie przepisy eurokołchozu. Dlatego ja na 100% zagłosuję na Korwina, bo tam są ideowcy, którym jeszcze się chce :) A reszta partii to złodzieje i zawodowi kłamcy!

Gość gość
Korwin i Wipler od początku są przeciw przymusowej islamizacji Polski, byli na protestach, zbierali podpisy pod petycją, rozklejali plakaty. Pis już się wycofał z weta przeciw imigrantom, więc są skreśleni dla mnie. Poza tym gospodarczo pis jest żałosny, a Korwin i jego zaplecze wiedzą jak uzdrowić gospodarkę: obniżyć podatki (dochodowy zlikwidować w ogóle), zlikwidować biurokrację i głupie przepisy eurokołchozu. Dlatego ja na 100% zagłosuję na Korwina, bo tam są ideowcy, którym jeszcze się chce :)

Gość gość
Trzeba na Korwina zagłosować i tyle.

Gość gość
Masakra z tymi imigrantami :o

Gość gość
Trzeba na Korwina głosować, tylko on zapobiegnie islamizacji...

Gość gość
Tylko i wyłącznie Korwin może zapobiec islamizacji Polski. Reszta wchodzi w tyłek unii, nawet pis. A Korwin to taki polski Orban :)

Gość gość
Korwin ma mój głos!

Gość gość
Ja zagłosuję na Korwina. Mam dość oszustw polityków i tego, że chodzi im tylko o kasę. Inni będą przeciw, a zaraz po wyborach wpuszczą imigrantów.. :o A Korwin jest ideowcem, nie gada pod publiczkę kłamstw, których i tak nie dotrzyma jak inni. On mówi prawdę i bierze odpowiedzialność za swoje słowa. Czyli nie dopuści do islamizacji Warszawy, Krakowa, Poznania, Wrocławia, Łodzi, Katowic, Trójmiasta itd. :)

Gość gość
80% z nich to faceci w wieku poborowym, jak jeszcze broń im podsyłają, to za wszeklą cenę nie możemy ich wpuszczać, bo będą ataki samobójcze. A skoro będzie ich więcej i więcej, to nawet może dojść do wojny w Polsce :o

Gość gość
Jeśli w kontenerach jest broń, to znaczy, iż gdy ich wpuścimy, zrobią nam tu wojnę. Trzeba demonstrować sprzeciw oraz zadłosować odpowiednio, np. na Janusza Korwin Mikke czy Mariana Kowalskiego.

Gość gość
Głosuję na Korwina

Gość gość
Oczywiście białych facetów zabiją najpierw, później zgwałcą jego żonę, córkę czy siostrę :o Przyjdą dzicy i nas podbiją :o

Gość gość
Muslimów przyjadą stopniowo setki tysięcy, a docelowo miliony jak w Niemczech, Austrii, we Włoszech, Francji, Anglii, Danii, Szwecji, Norwegii, Belgii, Grecji, itd. Brońmy się póki są wybory, bo następne za 4 lata i przez ten czas już ich nazwożą. POlska na razie zgodziła się na 100.000, ale Kopacz wybłagała unię, by tego nie ogłaszali do wyborów. A wg prawa oni mogą sprowadzać rodziny, więc to już milion :o Ludzie, głosujcie na Korwina. On musi wygrać!

Gość gość
pod filmikiem komentarz z ponad 100 lajkami (tłumacząc na polski): "czy europa jest gotowa na 11 września? " widać, ze nie tylko polacy, ale i cała europa zaczyna się budzić X w całej europie ludzie protestują. pełno nagrań na yt z protestów w czechach, niemczech, anglii, francji, słowacji itp. X Protestują już wszędzie. Tylko czy to coś da..

Gość gość
W Szwecji odkryto magazyn broni w ośrodku dla imigrantów :o