Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorobapsychiczna

DLaczego specjalnie niszczę sobie życie, by potem sie zabić?

Polecane posty

Gość chorobapsychiczna

wszystko sobie robię na złość, nie tak jak chce.. Zaplanowałam sobie w pewnym momencie, że chce sobie zniszczyć życie i to robię. Szukam kolejnych powodów do płaczu. Mam stwierdzoną ciężką depresję, biorę leki, mam mysli samobójcze... Jest tylko jedna rzecz ktorej nie probowalam. Seksu. Umówiłam sie ze starszym mezczyzną z internetu na środę, chcę to zrobić, a potem się zabić...Czy mnie da się pomóc?

Gość gość
na pewno się da,trzeba znaleźć przyczyny takiego zachowania dlaczego chcesz sobie robic na zlosc zamiast umilac sobie zycie? pewnie ktos cie oszukal,ze nie zaslugujesz na szczescie a prawda jest taka,ze zaslugujesz, na milosc na szczęście i na wszystko co dobre :) lepiej znajdowac powody do radosci nie do płaczu

Gość gość
seks najlepiej z kims kogo pokochasz i kto Ciebie pokocha z kims obcym nie ma sensu nie zabijaj sie,sprobuj zmienic swoje zycie pokochaj siebie

Gość gość
A jaka jesteś dla innych ludzi?

Gość gość
umów się ze mną (może być online) - jesli po rozmowie wciąż będziesz chciała zostać przeleciana i skończyć z sobą - Twój wybór. Ale pamiętaj o jednym, skończyć z sobą możesz zawsze, więc co Ci szkodzi jednak spróbować pożyć i zobaczyć co będzie - po burzy zawsze jest słońce

Gość gość
Nie umawiaj się na seks z obcą osobą. Depresję można wyleczyć. Tylko powolutku. Wylecz depresję, potem randkuj. Życie jest piękne jak nie ma się depresji. Masz szansę. Spróbuj. Porozmawiaj z kimś sensownym w realu. Poczytaj w necie o sposobie wychodzenia z depresji. To naprawdę jest możliwe, tylko trzeba czasu. Daj sobie czas.

Gość gość
Zrezygnuj z tej randki. Napisz, że jesteś przeziębiona lub zmieniłaś plany. Walcz o siebie !

Gość gość
duzy wiatr łamie drzewa a są twardsze. Niedziw sie ze czasem czlowiek niedaje rady. Zycie to teatr,dostajesz taka dole i grasz ja do koń a. Niema litosci.

Gość gość
Ale nie łamie trawy. Ta się ugina. Co za p********ie z tymi drzewami ?

Gość gośćbb
ja też mam ciężko depresje i nerwicę od lat, jest coraz gorzej, nic mi nie wychodzi.