Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gromowładna

Coraz śmieszniej

Polecane posty

Gość gość
13.15 tobą przetyka te kible coś taki zorientowany hahahaha

Gość gość
46 lat ma? to pewne? ktoś kiedyś pisał że 67 :( wiem że mieszka w Belgii, ale nie w Brukseli tylko chyba w Charleroi. wołają tutaj do niego "Mewko", ciekawe czemu? ;-) PS. mewkami się nazywa d***** do sprzedają się w porcie :D

Gość gość
Do pięćdziesiątki mu jeszcze trochę brakuje. I nie w Charleroi ani Brukseli tylko koło Antwerpii ;)🖐️

Gość gość
Groma jestes żałosna. Czego sie nie robi dla klikania :O

Gość gość
DOBRZE, TROCHE DANYCH JEST, MOZE POJAWI SIE WPIS :-)

Gość gość
Widmo, idź sprawdź czy nikt na Kupałę nie przyszedł przypadkiem :D

Gość gość
Podobno Kotka Poes zaprosiła go raz do siebie, a ten spaślak naszczał w kuchni do zlewu i nawet uprzednio nie wyjął z niego naczyń :O

Gość gość
widmo opowiedz jak waliłes głową w witryny sklepowe. nigdy nie widziałes ciiipki stąd te twoje chore teorie, za dużo marychy i psychotropów

Gość gość
prostytucja kwitnie, pedofilia, sranie i rzyganie a ci wraz z ewą emerytowana nauczycielka pijącą dzień w dzień bija brawo. 😭 ZAL.P

Gość gość
gdzie tu widzisz ewe?

Gość gość
CZYLI SNOF SZCZY LUDZIOM DO ZLEWU? PATOLOGIA!!!

Gość gość
Na skasowanym temacie śmiała się z tematu. Jak Pietrow smarował niebieskich, bo sprawa jej nie dotyczyła. Gdyby dotyczyła to goniłaby po forum jak kiedyś Mucha za Tabasko tak Ewa za Hajabuzą. Za duzo alkoholu i brał faceta bije na główkę. Cały dzień wczoraj siedziała, wyniosła antypatyczna baba

Gość gość
Widmo kreska Koke a ty spuszczasz sie na blaszke i każesz zlizywac chlup

Gość gość
ODWAL SIĘ OD EVE GNIDO!!!

Gość gość
Wyczuwam żal gościa jakiegoś w stosunku do Gromowładnej kobiety z ikrą i stąd jego pojękiwania рizdоwаtе. hahaha Smof jesteś kretynem jeśli w każdym gościu widzisz widmo. Widmo niezły bajzel zasiał w twojej głowie i mamy twoją destrukcje. hue hue hue

Gość gość
bo co kreska? napiszesz jej wiersz psycholu kaleko na wózku? eve sie smiała i biła bravo stara krowa i chóój mi zrobisz Widmo kaleko z bliznami na głowe :classic_cool: straszyc możesz mamusie z która Koke kresko sypiasz

Gość gość
koke to kreska widmo i pietrow ył amstafem teraz jest detektywem bo skończyła mu sie recepta

Gość gość
To jest najważniejsze Gromowładna? rzyg!

Gość gość
One nawet z WidmoDamianem będa pisać, byle pisać . 95% tych którzy stąd odeszli dobrze zrobili.

Gość gość
Wszyscy wola milczeć i udawać że nie widzą tego co oczywiste, byle nie palić sobie nicku. Dlatego cieszę się że nie uległem pokusie i się tu nigdy nie logowałem. Widmo- sugeruję odwyk , więcej reala i prawdziwego przyjaciela życzę.

Gość gość
13:50 matuzalem0325 wylogowany Owacje na stojąco. :D Poprosimy więcej takich kwiatków. :D

Gość gość
Jak to dlaczego Widmo Kreska pisze capslockiem. Kiedyś się śmiał z kogoś jak pisał dużymi literami na temacie, że wyraża to krzyk jego zdaniem. Sam pisze teraz dużymi bo jego dusza krzyczy, woła o ratunek userów których od tamtego tyg oczernia obrzydliwy sposób. Miał smutne dzieciństwo, był molestowany, prostytutka nie sprostała jego wymaganiom stąd TE TEMATY. Dziś napisał wiersz Ewie, będzie wniebowzięta . Smutne to, że co niektórzy popieraja to co Kreska robi -Chyba spadł mu z rana pozom teśca w osoczu krwi :D:D Zniszczył tematy Słodko-Winnej, bacówkę, spamował ciotki . Nikt nie widzi problemu. Nie moje małpy nie mój cyrk. Chore.

Nie, nie to jest najważniejsze. Tylko uważam, że wszelkie prośby czy groźby by przestał obrażać Bogu ducha winne osoby nie odniosą żadnego skutku. Mogę mu napisać, żeby wyp/ier/dalał stąd, ale to nic nie da. Zgłosiłam go do usunięcia na samym początku. Co też nic nie dało.

przestancie wreszcie innych krytykowac!Zastanowcie sie nad swoim postepowaniem? Czy napewno jestescie fair wobec innych?!:)

Gość gość
14:12 matuzalem wylogowany :D

Gość gość
nic nie dało, to sumienie czyste i mozna sobie popisać o caps locku i innych du/perelach z psycholem