Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pracę, ale nie umiem żyć spokojnie, boję się ciągle zwolnienia

Polecane posty

Gość gość

Dlatego, że zatrudniają mnie na śmieciówki, ale to już trudno. Boję się, bo w moim sektorze mogą cię zwolnić z dnia na dzień. W sumie dziś każdego mogą zwolnić z dnia na dzień. Boję się, że powtórzy się scenariusz z kiedyś, że zostałam zwolniona bo firma plajtowała. Nie umiem się cieszyć tym co mam, bo boję się że szczęście mozę skonczyc sie w kazdej chwili :(

Gość gość
a czy w jakis sposób ten strach ci pomaga, zapewnia Ci miejsce pracy, powoduje, że unikniesz zwolnienia? No nie sądzę....Więc jeśli w niczym Ci to nie pomaga to po co marnowac energię na emocje i rozpamietywanie sytuacji, na która nie masz wpływu? Skoro nie mam na coś wpływu to się tym nie przejmuje bo emocje o których piszesz tylko utrudniają Ci funkcjonowanie. A prawda jest taka, że jesli uporczywie o czymś myslisz to się to dzieje...

Gość gość
wiec albo szukaj czegos innego albo czekaj az cie zwolnia

Gość gość
a ja myśle, że powinnaś iśc do psychologa. Strach strachem, ale nie móc normalnie zyć to nienormalne:-(

Gość gość
A nie lepeij zamienić ten strach na dzialanie i pomyślec jak sobie dorobic, jak się przekwalifikować, żeby z czasem zacząc cos innego, miec więcej mozliwości, albo rozwinąc swój biznes?